Šta će ga krit’, ne rastu trešnje il’ jabuke po njemu a Kalifornija je, ne treba im za loženja.
Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
Re: Hoću da kažem!
1
1
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
- toxic
- Etablirani član

- Reactions: 10001
Zato sto ljudi kad otkriju nesto neuobicajeno svi polete na to mesto, uglavnom ih nije ni briga nego eto, atrakcija.
Da nije zasticeno pretpostavljam da bi ovo drvo vec bilo izrezbareno raznim imenima i natpisima. Verovatno bi bilo i onih koji bi pokusali da se popnu na vrh da imaju sta kaciti po ig i fb
0
⇻ Nᴏᴛ Aʟʟ Wʜᴏ Wᴀɴᴅᴇʀ Aʀᴇ Lᴏsᴛ ⇺
A to da.
Šta’š, nolajferi…
Šta’š, nolajferi…
0
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Indira Kučuk Sorguč se nije oduševila
3
3
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Lijepo je to cuti @Buckethead
Dobro jutro behari
Dobro jutro behari
3
3
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
- lejlamo
- Komorebi

- Reactions: 13993
jutro, behari 
tmurno i dnohla jutros

kako vidjeh ovo perje kontam, kom je toplije, gari pod dlakom ili kokama ispod perja
tmurno i dnohla jutros

kako vidjeh ovo perje kontam, kom je toplije, gari pod dlakom ili kokama ispod perja
5
3
1
1
1
1
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10173
Evo nešto kontam kako se treba čuvati žena koje se, pa hajde recimo, poluprofesionalno / profesionalno bave nekih coachingom, wellnesom, i vjeruju kako je Soroš prisutan u svim porama društvenog života, ali i da vakcine ubijaju bukvalno na "prvi dodir."
3
3
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
SmokingMan je napisao/la: ↑08 jan 2022, 10:51 Evo nešto kontam kako se treba čuvati žena koje se, pa hajde recimo, poluprofesionalno / profesionalno bave nekih coachingom, wellnesom, i vjeruju kako je Soroš prisutan u svim porama društvenog života, ali i da vakcine ubijaju bukvalno na "prvi dodir."
Sta ima u Jevtica oboje dana....pricaj
1
1
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10173
Ništa, žive svoj život, životare tačnije, od danas do sutra. Mala gleda svoja posla, i ne zamjeriti joj na tome i što nije zainteresirana za obaveze izvanje njenog okvira djelovanja.Iskra je napisao/la: ↑08 jan 2022, 10:52SmokingMan je napisao/la: ↑08 jan 2022, 10:51 Evo nešto kontam kako se treba čuvati žena koje se, pa hajde recimo, poluprofesionalno / profesionalno bave nekih coachingom, wellnesom, i vjeruju kako je Soroš prisutan u svim porama društvenog života, ali i da vakcine ubijaju bukvalno na "prvi dodir."
Sta ima u Jevtica oboje dana....pricaj
A i slabo poznaje politku "tri naroda" u jednoj državi, ili jednostavno tako nastupa kada razgovaramo, pa nevješto barata "neznanjem."
0
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
SmokingMan je napisao/la: ↑08 jan 2022, 11:05Ništa, žive svoj život, životare tačnije, od danas do sutra. Mala gleda svoja posla, i ne zamjeriti joj na tome i što nije zainteresirana za obaveze izvanje njenog okvira djelovanja.
A i slabo poznaje politku "tri naroda" u jednoj državi, ili jednostavno tako nastupa kada razgovaramo, pa nevješto barata "neznanjem."
Prekini politici ti s njom, bolan ne bio. Ccc
Navedi vodu sebi
1
1
Sve je super,raja po 100 godina stara,sve dementno.Ne zale se puno na mene
Daleko je Arslan od mene,nemam privatni kontakt
Daleko je Arslan od mene,nemam privatni kontakt
2
1
1
1