Ne kontam.....
- lejlamo
- Komorebi

- Reactions: 13994
Re: Ne kontam.....
Ja sam svoje kamenje uklonila, svaki čas mi remeti, hiljadu puta popravljaj. Glupa svraka, ‘ta će joj moje kamenje.
0
"Kimsenin fark edemeyeceği detayları görmeyi çok severim."
Šta ti ima biti zao?
Samo prave nered i dosadne su.
Samo prave nered i dosadne su.
0
Ma pametnije su one više nego što mi mislimo.Divlja_u_srcu je napisao/la: ↑03 sep 2020, 14:06![]()
Ja sam svoje kamenje uklonila, svaki čas mi remeti, hiljadu puta popravljaj. Glupa svraka, ‘ta će joj moje kamenje.
0
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31151
- lejlamo
- Komorebi

- Reactions: 13994
Trafalgar Law je napisao/la: ↑03 sep 2020, 13:20 Ne kontam furku "Forumaš mjeseca". Meni tragično zvuči da budem nečija dvorska luda i da za to dobijem neku glupu nagradu. Ima i stine i u onome što sam se upravo sjetio pišući...
"Play stupid games, win stupid prizes."
Intimno, osobno, i iskreno, ni sam nisam neki pristaša tih izbora, bilo koje vrste... Ali na mnoge sugestije, pristao sam, i to isključivo preko ankete.
Znam kako izgleda "must" izbor, koji je u 90% slučajeva kalkulantski, uz ovo ima barem dosta smijeha...
A ovo, i ako zaživi, sigurno će biti jedini takav tip ankete. Neke multidisciplinarne, atributske, ove i one ankete su puko nabacivanje postova, zakuhavanje, i što ja volim reći "trčanje na 100 metara"
Mada sa druge strane, već imamo kulinarsko natjecanje, uskoro ide foto sličnog tipa... Čisto jer je takva struktura forumasa, vrsni kuhari, i odličnih fotki...
5
4
1
1
Ko forum zamisli kao zabavu, sva takmičenja su mu samo začin za još više zeze.
Ako forum postane stil života onda to ne valja ni u kojem slučaju, a to shvatis kad sve preozbiljno shvatas. Dešavale su nam se svima te faze.
O da, i meni.
Meni lično i kuharska, foto ili bilo kakva nazovi takmičenja su super, podržavam sve dok je u pozitivnom duhu i ne stvara razdor medju forumašima.
Ako forum postane stil života onda to ne valja ni u kojem slučaju, a to shvatis kad sve preozbiljno shvatas. Dešavale su nam se svima te faze.
O da, i meni.
Meni lično i kuharska, foto ili bilo kakva nazovi takmičenja su super, podržavam sve dok je u pozitivnom duhu i ne stvara razdor medju forumašima.
4
1
3
3
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

Opet otvorili granicu
Te zatvore te otvore, te zatvore, te otvore..
Jest nas prave budalama
Jest nas prave budalama
1
1
- carobnjak_N
- Perspektivni član

- Reactions: 310
Ko je otvorio ? Nasu jel ?Divlja_u_srcu je napisao/la: ↑04 sep 2020, 07:52 Opet otvorili granicu![]()
Jest nas prave budalama![]()
0
Ma vala nije iskreno, ko me zna, zna o čemu pričam.
2
1
1
1
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

Ma ne.carobnjak_N je napisao/la: ↑04 sep 2020, 07:54Ko je otvorio ? Nasu jel ?Divlja_u_srcu je napisao/la: ↑04 sep 2020, 07:52 Opet otvorili granicu![]()
Jest nas prave budalama![]()
0

1

1