Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
Re: Hoću da kažem!
Ide mi se na more 
0
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
meni bas fali
3
2
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
To me i cudi najvise. Kako je to moglo prolaziti tolike godine
Pogotovo ne znam sta su anamo vidjeli u njemu pa osvoji onoliko forumskih titula
1
1
prolaze i gore stvari po forumima
ljudi glume da su ono sto nisu i to bez imalo stida
i nastavljaju
prave budale od drugih
hanni je imao svoju zajebanciju i to je to
ko ga je kontao kontao je
ne odgovara svakome neciji humor
jbg
sreca pa nismo svi isti
ljudi glume da su ono sto nisu i to bez imalo stida
i nastavljaju
prave budale od drugih
hanni je imao svoju zajebanciju i to je to
ko ga je kontao kontao je
ne odgovara svakome neciji humor
jbg
sreca pa nismo svi isti
4
1
3
3
Nezahvalno je raspravljati o personi koja nije nazocna ali vrlo lahko u ovom kontekstu o kojem ti i ja govorimo i mislim slažemo se, po nekim mom dubokom uvjerenju , i ta pojava kao uostalom cjelokupno nekakvo ozračje bh društva moze se objasniti po onoj Juvenalovoj od prije 2000 godina : panem et circenses,! Hljeba i igara
1
1
svidjaju li ti se sad moje reakcije a @Desperado ? 
sad cu ti samo kineze pucati
sad cu ti samo kineze pucati
1
1
Rekao sam ja to njemu otvorenoIskra je napisao/la: ↑16 feb 2022, 11:55
Nezahvalno je raspravljati o personi koja nije nazocna ali vrlo lahko u ovom kontekstu o kojem ti i ja govorimo i mislim slažemo se, po nekim mom dubokom uvjerenju , i ta pojava kao uostalom cjelokupno nekakvo ozračje bh društva moze se objasniti po onoj Juvenalovoj od prije 2000 godina : panem et circenses,! Hljeba i igara
1
1
Nisam ni sumnjalaDesperado je napisao/la: ↑16 feb 2022, 11:56Rekao sam ja to njemu otvorenoIskra je napisao/la: ↑16 feb 2022, 11:55
Nezahvalno je raspravljati o personi koja nije nazocna ali vrlo lahko u ovom kontekstu o kojem ti i ja govorimo i mislim slažemo se, po nekim mom dubokom uvjerenju , i ta pojava kao uostalom cjelokupno nekakvo ozračje bh društva moze se objasniti po onoj Juvenalovoj od prije 2000 godina : panem et circenses,! Hljeba i igara![]()
Zeza li mrvica?
1
1