Ih dobra pravo. Napredno dijete
Ne budi nas vise kao prije. Sad ipak samom sebi moram naviti alarm da gledam NBA tekme
Ih dobra pravo. Napredno dijete
Izvini
1
nije to kult, mogao si 1001 stvar reći bez uvrijedljive imenice.
1
ima tema zove se "PRAVILA FORUMA" (iako bi ti htio da se zove KULT FORUMA) gdje izmeđuostalog stoji:
Vjeruj da ne bih. I kakve veze ima apsolutno bilo kakva druga ili treća osoba sa ovim o čemu razgovaramo, vratimo se na suštinu onoga u čemu ja vidim problem.Desperado je napisao/la: ↑16 feb 2022, 12:37 Jeste kult po svim mogucim parametrima. Ko god malo talasa i nije dio ustaljene grupice koja obasipa fake srcadima, pusicama i slicno bude tretiran na ovakav nacin.
To je jedan od glavnih razloga sto vas nema ni 20 koji ste konstantno online kad je peak time, a hocete da ovo nazivate forumom. Pa to vidi svako sa iole pameti. Na neke teme kad udjem dobijem nagon za povracanje.
Javio bi se ti i da nisam spomenuo rijec debil... nismo djeca.
I kao sto ti kazes nevezano za Hannibala nije ni ovo vezano za Maju niti me interesuje vasa zajednicka historija, a sto sam i njima rekao. Medjutim, ovdje se covjek i treba samo zajebavati kad vidi sve ovo naprijed receno.
A sad lijepo trajno banuj... pa kad Hanci dodje na BF opet ce pljuvati po vama i citavom forumu po ko zna koji put jer jeste debil.