imam kiselog kupusa
imam jogurta
imam i mesa bgm
necu
Ti ko fol pravis uvijek malu tepsijicu jer samo tu imas u kuci
moji gosti ne znaju kad pravim pitu

Jašta, ja se vraćao pjehe preko nadvožnjaka, red od Energoinvesta pa do Studentskih.

Nepravda tetka, skontao sam da nas je jedan od organizatora, za kojeg smo volontirali, počeo praviti budalama. Nas par volontera nismo znali da je jedan od organizatora bez našeg znanja plaćao jednog profesionalnog fotografa podebelo da im isprati događaj, dok smo mi radili bez ikakve naknade, iskreno, iz ljubavi, čisto volonterski. Jer volimo ovaj grad, čak i kada ga preziremo zbog njegove vlasti, radimo na njegovom reklamiranju, jer imamo iskrene namjere do koske. Nije stvar da sada želim naknadu, ne želim čak i da mi taj jedan od organizatora plati, jer ja ovde govorim o sutšini prinicpa, ako smo pristali da radimo volonterski dva puta godišnje, onda je to dogovor koji se ljudski treba ispoštovati, a ne da ja to na kraju skontam, jer imam ja dosta životne škole, ne treba mi niko govoriti kako treba postati pronicljiv. Vidim dotično lika (kojeg ne želim imenovati jer u suštini on je samo profesionalac koji radi svoj posao odgovorno i on nema ništa sa tim, čisto je do jednog od organizatora) jutros promoviraju na svojem ista profilu, odmah sam skontao da su se iskomercijalizrali il iti ga kapitalistički izdeformisali do besvijesti, jer su se tu počele vrtiti ozbiljnije pare.smajlic je napisao/la: ↑18 feb 2022, 17:00sta je reciSmokingMan je napisao/la: ↑18 feb 2022, 14:49 Glede mog volontiranja na maratonima je završeno, ispostavilo se istinitim ono u što sam sumnjao.![]()

Ljut sam i ujedno imam inspiraciju za postavljanjem memea.
1

vjesticanametli je napisao/la: ↑18 feb 2022, 21:30 otpuhace nas
jadni vazrogasci potop
115 kmh vjetar