Naše gluposti

Truć, trač, bla, bla...
CocoMa
Čupavo
Čupavo
Reactions: 17553

Re: Naše gluposti

Post Postao/la CocoMa »

Ispadne mi jučer flašica električnog ulja od cimeta u kupatilu i razbije se..u kupatilu ne da miriše cimet, nego guši.. :D :D čak i van kuće se osjeti... :haha

Od curice drugarice bila, čim je usla u kucu, kaže miriše kolač.. :ddk a kolači ovih dana samo u receptima.. :kriv
7
7 slika
blinkonce
Reactions:

Post Postao/la blinkonce »

Ja htjela mami reci da joj je dobar kostim i umjesto toga kazem: "Dobar ti je taj nos, nemoj ga mjenjati". :hohoho
Danny
Player
Player
Reactions: 12392

Svi nasi biseri

Post Postao/la Danny »

kada sam dobio kcerku, u stranoj drzavi i sa skromnim poznavanjem jezika, trebao sam da je prijavim u maticni ured i izvadim rodni list ..

u svom tom uzbudjenju nisam zelio da nesto pogresno kazem ili uradim, nego sam sebi na jedan papiric napisao sta treba da kazem i to ponavljao usput ..

dodjem pred salter, sacekam svoj red i pocnem "biflati" vec spreman monolog .. ljubazna teta se smjeska i klima glavom bez da me prekida ..

kada sam sve to rekao, najljubaznije mi kaze .. sve si to pravilno rekao, sve sam te razumjela .. samo ovo nije maticni ured, nego poreska uprava .. trebas to prijaviti u zgradu pored :ooo
9
9 slika
Zadnja izmjena: Danny, dana/u 04 sep 2020, 15:36, ukupno mijenjano 1 put.
Love like you'll never be hurt
Sing like there's nobody listening
And live like it's heaven on earth
Miss Y.
Tersy blonde
Tersy blonde
Reactions: 21590

Re: Svi nasi biseri

Post Postao/la Miss Y. »

2
1 slika 1 slika
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

:missy
Danny
Player
Player

Post Postao/la Danny »

jednom sam na forumu otvorio duplu temu ..
6
6 slika
storm
Administrator
Reactions: 38010

Post Postao/la storm »

Nije moja, ali sam se danima smijao :oo
Vraća se mama sa frendicom s mora...i malo prije GP Bregana, je i naplatna kućica hr autoceste...
Njih dvije se zapričale, staju....mama pruža osobne, a lik se odlučio poigrati :haha
-dobar dan...otkud vi?
-bile na moru...
-Kako je bilo, gdje se sad putuje?
-Ma super, ali eto dodje kraj...obaveze zovu..
-Aha...u redu je, pospremite dokumente, to ćete pokazati na granici, a ja bih samo molio za 5 kuna, naime ovo je naplatna kućica hrvatske autoceste :hohoho
11
11 slika
Bella_
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 8240

Post Postao/la Bella_ »

Moj tata zna da ja pušim ali ne bih pred njim zapalila, nema tih para. Šta znam, nezgodno mi, nekako neprijatno.
I tako ti ja jedan dan, kad eto njega ali sva sreća ja u garaži bila. Kad čujem cojka iz kuće vice na sav glas, jesi ti to pušila u garaži, kad je tata na vrata. :face
Toliko o skrivanju mom.
7
7 slika
"Kimsenin fark edemeyeceği detayları görmeyi çok severim."
Moonlight
Menadžerska legenda
Menadžerska legenda
Reactions: 15625

Post Postao/la Moonlight »

Mama kraljica.😂

Tako sam ja vracajuci se iz Zagreba na granici profurala policiju i stala na carini. Trci lik za mnom, a carinik place od smijeha. Ja na prvu ne kontam sta sam uradila ni sta se dešava.
Kad su mi rekli, umalo u zemlju da propadnem :kriv
3
3 slika
Zadnja izmjena: Moonlight, dana/u 04 sep 2020, 15:23, ukupno mijenjano 1 put.
Control + Alt + Delete
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
Danny
Player
Player

Re: Svi nasi biseri

Post Postao/la Danny »

Miss Y. je napisao/la: 04 sep 2020, 08:49 Biseru, imas temu :kida

viewtopic.php?p=18723#p18723
premjestili smo Safiru .. sada je sve u redu :ooo
0
Danny
Player
Player

Post Postao/la Danny »

moj drug krenuo u BiH na odmor autom, sa suprugom koja je tek polozila .. kaze, vozio on i dosao haman pred Minhen .. i kaze sada cemo se malo zamijeniti, neka ona vozi, nije jos puno ostalo do Austrije, a on ce se malo odmoriti .. budi se on u neka doba, konta vec u Austriji .. pogleda tablu 500 km do Minhena :D .. kaze .. jarane, da se nisam probudio, ona bi nas u Cikago dovezla :D
9
9 slika
Ommadawn
Florida Man
Florida Man
Reactions: 17246

Post Postao/la Ommadawn »

Otišao s rajom na more. Gazdarica ostavila ključ jaranu jer ga zna od prije, neće biti kod kuće kad dođemo ali da uđemo, sve je spremno, roštilj tu i sve okej. Ona će doći drugi dan.
Raspremili se mi, to mesa, to hrane, to pića, to čaja iz Maroka, to salate... Planu roštilj k’o curice na Brad Pitta.
U neka doba, nestalo nam pića, veli ovaj jedan da će otići do trgovine niz ulicu pa uzeti.
Mi sjedimo, cooliramo... Kad kroz koji momenat eto njega nazad, nosi pune dvije kese i veli “Joooj raja kak’og sam zmaja vidio... yebo majku... priđe prema meni... kad sam ga zavalio maj-gerijem, osta samo masna fleka od njega na asfaltu!!”
Mi se povaljali od smijeha, plačemo, reko buraz šta se tebi priviđa, šta ti je?
Hajd prođe ta noć nekako - sutradan zna se, Bogu dušu, Bog je neće, glava puca ali nije prvi put pa se i zna.
U neka doba eto gazdarice “Gdje ste momci, jeste li se fino smjestili, vidim bilo fino. Jeste li zadovoljni?” ma jesmo samo nemoj vike i galame mislim se.
Kad nakon pola sata eto je opet “Je li ko možda vidio moju iguanu, da se nije ovuda motala? Nema je nigdje...”
U momentu me prošla i glava i mahmurluk i sve!
5
4 slika 1 slika
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
CocoMa
Čupavo
Čupavo
Reactions: 17553

Post Postao/la CocoMa »

Malo prije dođem kući, tražim ključeve da otvorim vrata, nema ih u torbi.. :sok, u džepovima od jakne..nema ih..i mislim se gdje sam ih mogla ostaviti.. :hm

Pomislim hajd da probam otvoriti, možda nisam jutros ni zaključala kuću prije odlaska u trci.. :ddk

I otvorenih ja vrata bez ključa, ključevi od kuće okačeni na svom mjestu gdje budu i obično.. :hihi

Nedavno te iste ključeve nađem na stolu u dvorištu, ostali preko noći.. a ja zaključala kuću pred spavanje sa unutrašnje strane bez ključa.. :haha i mirno spavala. :kriv :muhadzir
3
3 slika
blinkonce
Reactions:

Post Postao/la blinkonce »

Vidim ja nesto mi tesko hodati uz stepenice, jedva se popela do vrha, kad pogleda ja umjesto onih kroksica obukla japanke :crni
Mislim da bi ih odmah promjenila nego ja u glavi kontala ma ja nesto umorna pa mi tesko se penjati uz stepenice :crni

Ja budale i mene
Bella_
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 8240

Post Postao/la Bella_ »

CocoMa je napisao/la: 30 aug 2020, 22:54 Ispadne mi jučer flašica električnog ulja od cimeta u kupatilu i razbije se..u kupatilu ne da miriše cimet, nego guši.. :D :D čak i van kuće se osjeti... :haha

Od curice drugarice bila, čim je usla u kucu, kaže miriše kolač.. :ddk a kolači ovih dana samo u receptima.. :kriv
Hahaha :hehe
Uživam čitajući tvoje opise :oho

Tako je meni jednom u kupatilu ispao parfem od muza, jean paul, ja zapela i razbio se, nov. Danima se osjetio miris, to je da nemozes disati, djaba i pranje i ventilacija i sve.
I onda valja i njega slušati, kad neko dođe; “jeste vi ikada dobili nov parfem i potrošili ga cijelog za jedan dan” :rola :sram
6
6 slika
"Kimsenin fark edemeyeceği detayları görmeyi çok severim."
MunDzi
PRObehar
PRObehar
Reactions: 10431

Post Postao/la MunDzi »

Nekad davno, pa nisam bila mala, hocu reci velika ali se isprovaljivala kao da sam dijete.

Stojala u redu da uzmem rezultate nalaza za stolicu, ali da me ubijes u mislima samo rijec govno i ne mogu da se sjetim stolice pa kad bi mi zivot zavisio od toga.

I red sve manji i manji, a ja i dalje ne mogu da se sjetim rijeci stolica, govno u mislima i to ti je.

Kontam hajde neko ce prije mene traziti, pa ce reci pravu rijec, i tako to.

Jok, svi dosli po rezultate krvi.

Dodjem huda na red, tetka s druge strane saltera sta ti treba.
Rekoh nalazi.
Ona, za sta?
Rekoh, ono. :face
Ona, koje ono?
Pa znate, ono. :face
Ona, jel krv?
Ma nije krv, nego ono. :face
Ona, urin?
Eh nije to, nego ono drugo. :face

I tako, dade mi nalaze smijuci se :sunja
4
4 slika
hani_jong_un
Pjur seks
Pjur seks
Reactions: 31133

Post Postao/la hani_jong_un »

ima mundzi jos zanimljivih dozivljaja 😊
0
1811
WhiskeyPete
Sleepless FM
Sleepless FM
Reactions: 9961

Post Postao/la WhiskeyPete »

Posolio koleginici kafu..... :palm
4
1 slika 2 slika 1 slika
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Odgovori

Natrag na “Parlaonica”