Ljudi, nemojte...ja dosta nemam vremena kao nekoć, mnogo cu da radim, onda u novembru putujem kuci, u decembru sam vec tetka abd! Valja i to dočekati. Dakle, nece me zaista biti neko vrijeme.
Pozdravila sam neke meni drage ljude pa ako.je to cijena izbacivanja iz moderacije: NEKA JE! Ne žalim. Ovdje sam ostavila na hiljade postova, gurala i čupala forum i kad mi do pisanja nije bilo, ko god drugačije kaze LAZE!
Hvala na svemu članovima admin tima, mojim kolegama.iz moderacije, nikom ništa ne zamjeram. Svakom svačije meni moje.
Malena je napisao/la: ↑08 sep 2022, 21:15
Ok samo beze komentarišem, ali mi nekako djelova prebrzo baš kao i imenovanje kralja poslije smrti kraljice, kao da su jedva dočekali...
To je tamo protokol... Bez puno emocija.
Napisao sam... Idu nove funte, novčanice i kovanice sa likom Charlesa...
A znaju se i nasljednici za sljedećih stotinjak godina.... Neš ti uhodani sustav iznenaditi...
Ok samo beze komentarišem, ali mi nekako djelova prebrzo baš kao i imenovanje kralja poslije smrti kraljice, kao da su jedva dočekali...