umra san hahahahahah
mi to zovemo ovdje pečen kesten

Ja sam vec pronasla novi posao u drugom gradu, a trpit cu jos malo. :habibti2neodoljivi je napisao/la: ↑25 okt 2022, 21:18Pazi da te to iz šahta ne pukne po guzici. Inače ne znam zašto bi bježala i bila torpedirana, neka i tebe malo u belaju, trpi trpi.Crvena Nit je napisao/la: ↑25 okt 2022, 17:43
Sarajevu treba cist zrak, a grad je divan.
Dođem u Rijeku, gdje zbog obicne kise se desava redovno poplava, grad mi se nije dopa, a sa ovom kisom je moja averzija prema gradu danas kulminirala. Doslovno vodoskoci iz sahtova, a cipele susim sa novinskim papirom.
https://riportal.net.hr/rijeka/obilna-k ... te/347925/
Jedva cekam da se torpediram odavde.

Sad sam se konektovala na PC, ali problem je da iTunes nema inof o kreditnoj kartici. :faceSmokingMan je napisao/la: ↑26 okt 2022, 12:42 Iskreno, zašto ne kupiš Xiaomi ili Huawei, kada su njihovi najbolji modeli sigurno u rangu Appleovih, plus znatno jeftiniji.

evo meee
pa dobro ti smokingeSmokingMan je napisao/la: ↑23 okt 2022, 09:14 Čim mama završi sa fizikalnim eto me kod vas @smajlic Nadam se da u srijedu završava....To bi onda moga obiti weekend, Subota najvjerovatnije.![]()
![]()
:spremalopatusmajlic je napisao/la: ↑26 okt 2022, 22:29pa dobro ti smokingeSmokingMan je napisao/la: ↑23 okt 2022, 09:14 Čim mama završi sa fizikalnim eto me kod vas @smajlic Nadam se da u srijedu završava....To bi onda moga obiti weekend, Subota najvjerovatnije.![]()
![]()
jesam li ja morala doci na forum da bi ti dosao u Brezu
hajd' javi, trebat ce nam ruku u subotu
imamo nekog posla obaviti![]()