In memoriam/ Počivali u miru..
Re: In memoriam/ Počivali u miru..
R. I. P.
0
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
- radostan dan
- Etablirani član

- Reactions: 6566
Umro je moj Marko...
Frend, mentor, kolega od kojega sam naučio baš sve što znam o fotografiji...a nisam uspio pet posto odnijeti.
Kave od četiri, pet sati su nam bile ništa... zadnjih sedam godina zapravo jedini prijatelj, sa drugima sam gubio živce nakon deset minuta.
Mogao sam sa njim baš o svemu... kad nismo imali vremena za debatu uživo, imali smo polemike na mailu ...i to ne u dva tri reda, nego čitavi traktati...
Pomalo sam izgubljen, nisam danima ni pogledao aparat, ne znam kako ću...koje sam god imao pitanje oko foto, to je bilo iz rukava...ali dobro to, nekako ću, nedostaje čovjek koji me znao šutnuti - ajmo, uzmi opremu, idemo...
Jedne od onih gdje pozira odlazak...
Sad je zbilja otišao...
Počivaj u miru Marko i dobro svjetlo gdje god da si
Frend, mentor, kolega od kojega sam naučio baš sve što znam o fotografiji...a nisam uspio pet posto odnijeti.
Kave od četiri, pet sati su nam bile ništa... zadnjih sedam godina zapravo jedini prijatelj, sa drugima sam gubio živce nakon deset minuta.
Mogao sam sa njim baš o svemu... kad nismo imali vremena za debatu uživo, imali smo polemike na mailu ...i to ne u dva tri reda, nego čitavi traktati...
Pomalo sam izgubljen, nisam danima ni pogledao aparat, ne znam kako ću...koje sam god imao pitanje oko foto, to je bilo iz rukava...ali dobro to, nekako ću, nedostaje čovjek koji me znao šutnuti - ajmo, uzmi opremu, idemo...
Jedne od onih gdje pozira odlazak...
Sad je zbilja otišao...
Počivaj u miru Marko i dobro svjetlo gdje god da si
2
2
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Jutros sam dobio tužnu poruku...ne znam koliko ste ga poznavali trenutno prisutni forumaši, ali moram spomenuti tog čovjeka, ljudinu, forumaša koji je plijenio rječitošću, poštovanjem prema svima i svakome, nalazio za svakog dobru i lijepu riječ...
Preminuo je @niska grana
Nesvakidašnja pojava u to moderno virtulno doba na ovim prostorima, forumaš sa kojim si mogao baš o svemu, a posebno se lijepo odnosio prema novim forumašima, na bosanskom forumu smo odlično kliknuli od prve razmjene postova, pa sve do zadnje, kad se bio povukao.,.
Ali neki ljudi ostave pečat, ma kako kratko trajao odnos, ma kako to bude samo virtualno...
Postovi puni vica, nadahnuti, širokih pogleda i znanja....takve osobe požališ što nisi nikad sreo uživo...
Počivaj u miru druže granoviti
Preminuo je @niska grana
Nesvakidašnja pojava u to moderno virtulno doba na ovim prostorima, forumaš sa kojim si mogao baš o svemu, a posebno se lijepo odnosio prema novim forumašima, na bosanskom forumu smo odlično kliknuli od prve razmjene postova, pa sve do zadnje, kad se bio povukao.,.
Ali neki ljudi ostave pečat, ma kako kratko trajao odnos, ma kako to bude samo virtualno...
Postovi puni vica, nadahnuti, širokih pogleda i znanja....takve osobe požališ što nisi nikad sreo uživo...
Počivaj u miru druže granoviti
2
2
- radostan dan
- Etablirani član

- radostan dan
- Etablirani član

Pocivaj u miru, Halide.
Allah ti lijepi Dzennet dao.
Hvala za sve (ali bas sve) pjesme koje si tako lijepo otpjevao.
Hvala za dobrotu kojom si zracio.
Allah ti lijepi Dzennet dao.
Hvala za sve (ali bas sve) pjesme koje si tako lijepo otpjevao.
Hvala za dobrotu kojom si zracio.
2
2
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
6
1
2
1
2
2
1
2
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31122