Pitaj medu. On se sad probiosmajlic je napisao/la: ↑08 jun 2023, 09:23TREBAM POMOĆ
Htjela bih ove sezone sedam dana na putovanje.. ..sa budžetom od max. 10 hiljada maraka, za put i smještaj..
Ne bih da nam ništa fali, voljela bih da bude all inclusive resort, sa SPA, bazenom za velike iz kojeg se gleda more, bazenom za klince i da ima restoran gdje se dobro jede..
....
##Da vas sad pitam... gdje da nađem 10 hiljada maraka?
HVALA
Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
Re: Hoću da kažem!
1
1
ooooooj kako je slatkooovjesticanametli je napisao/la: ↑08 jun 2023, 14:06 dosle su mi cipilce pappuccice minDZuHice hahahahha same budalestine nakupovah
jos da danas uzmem od jajanice i nakitim se sutra u carsiU
@smajlic vidi minDZuha![]()
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
medo pun k'o brodDesperado je napisao/la: ↑08 jun 2023, 14:38Pitaj medu. On se sad probiosmajlic je napisao/la: ↑08 jun 2023, 09:23TREBAM POMOĆ
Htjela bih ove sezone sedam dana na putovanje.. ..sa budžetom od max. 10 hiljada maraka, za put i smještaj..
Ne bih da nam ništa fali, voljela bih da bude all inclusive resort, sa SPA, bazenom za velike iz kojeg se gleda more, bazenom za klince i da ima restoran gdje se dobro jede..
....
HVALA
0
- medvjed23
- Administrator
- Reactions: 9145
- Kontakt:
Sokane, računovođa mi je na bolovanju. Sinoć, kad je izlazio iz kafane, neka budala mu stala na ruku. Svakakvog svijeta... Štaš im...
Elem, je l OK da ti lovu prebacim iduće radne sedmice?
Elem, je l OK da ti lovu prebacim iduće radne sedmice?
3
3
a sta cu eto
moram cekati
0
- vjesticanametli
- PRObehar

- Reactions: 13684
smajlic je napisao/la: ↑08 jun 2023, 09:23TREBAM POMOĆ
....
HVALA
Nesto te nema,da nisi gdje nasla
2
2
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
strah me da ista kazemLana je napisao/la: ↑09 jun 2023, 19:07smajlic je napisao/la: ↑08 jun 2023, 09:23TREBAM POMOĆ
....
HVALA
Nesto te nema,da nisi gdje nasla![]()
da me ti i neodoljivi ne iznenadite opet
4
3
1
1
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 9936
Mozak mi je pregorio od čitanja, jednostavno nemam volje za kontinuitetom u narednom vremenu, ili ja jednostavno proživljavam i dalje ove klimatske oscilacije, pa to utiče i na moju koncentraciju i tromost.
Lijepe su prepiske između Hajdegera i Hane. Bacio sam oko na par njenih naslova, prije svega Eichmann u Jeruzalemu i Conditio humana.
Čekam reizdanje Izvori totalitarizma, u izdanju kojeg sam prestao čitati sam pronašao dosta loše uređenog teksta. To i nije jedini problem, tu uskače i pogoršava čitavu stvar skroz solidna kvaliteta printa. Neki X izdavač....
Lijepe su prepiske između Hajdegera i Hane. Bacio sam oko na par njenih naslova, prije svega Eichmann u Jeruzalemu i Conditio humana.
Čekam reizdanje Izvori totalitarizma, u izdanju kojeg sam prestao čitati sam pronašao dosta loše uređenog teksta. To i nije jedini problem, tu uskače i pogoršava čitavu stvar skroz solidna kvaliteta printa. Neki X izdavač....
0
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Od nas sve moze ocekivati
Hajd ti meni reci,znas da mozes mi vjerovati
2
2
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
da ti posaljem broj ziro racuna jel
1
1
Ih ne brini ti nizasta,i to ce meni @neodoljivi poslati
3
2
1
1
Sabah hajrosum i dobro jutro 
2
1
1
1
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 9936
Čekam da tetka za mene preuzme Nikon D750, vrijeme ti otkucava Lana!
2
2
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Zaglavio negdje postar sigurnoSmokingMan je napisao/la: ↑14 jun 2023, 13:33 Čekam da tetka za mene preuzme Nikon D750, vrijeme ti otkucava Lana!
2
1
1
1
Noć 
0
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne

1