ja ću sebi otvorim ovaj, Šipak
Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
- radostan dan
- Etablirani član

- Reactions: 6566
Re: Hoću da kažem!
Eh…žao mi je, nemam ni ja
1
1
sta sam sanjala. Kafana, pravougaona, vrata na sredini i sank cim se udje. Skupilo se veliko drustvo, ja sam obucena u neke bez veze hlace, nije mi stalo kako cu izgledati. Napolju se pojavljije on i sjeda za stol sa svojim drustvom. Frisko obrijan, ali se vidi da se nije dugo brijao prije toga, koza mu ispod brade svijetla.
Ne primjecuje mene niti gleda u mom pravcu.
Ja se vrtim okolo cekam trenutak da mu mogu prici. Nista. Prelazi on kod neke zene da prica, sada sjedi na podu i pokazije joj zamotanu nogu. Ona ga tjesi i govori da je dobro sto je skinuo gips, brze ce se oporavit.
Sve to slusam i kontam koliko ga puno ljudi poznaje. On ustaje i prilazi obali, tamo je okean. Opet nista, ne gleda u mene. Odjednom dolazi veliki val i guta ga vodom da ga utopi. Sada svi gledaju kako se on gusi. Jedina ja potrcim jako brzo i uspijem
Da ga izvucem od sigurne smrti. Dok ga tako vucem on me pitA kako sam i kako zivim. Ja mu kazem, pa onako nije bas najbolje.
On mi kaze znam da nije, ja sve to gledam i posmatram i cekam trenutak kada cu moci da uletim. Cekam da dodje moj red.
U tom trenutku sretna sam jer znam da on mene zna i da mu je stalo. Gubim ga u masi ljudi koji su dosli da ga vide, on odlazi s njima a ja ostajem sama ali zadovoljna.
U tom trenutku se pojavljuje bina i na njoj pocnu moje prijateljice da plesu u nekim lijepim dugim haljinama bez rukava.
Sada je meni jako krivo sto i ja nisam obukla neku lijepu haljinu i zaplesala s njima da pokazem njemu da sam i ja lijepa.
Kontam u sebi da stvarno nisam mogla nikako prepostaviti da cu ga sresti na ovom mjestu, jer on nije nilada dodlazio na godisnjice.
Ja se vrtim okolo cekam trenutak da mu mogu prici. Nista. Prelazi on kod neke zene da prica, sada sjedi na podu i pokazije joj zamotanu nogu. Ona ga tjesi i govori da je dobro sto je skinuo gips, brze ce se oporavit.
Sve to slusam i kontam koliko ga puno ljudi poznaje. On ustaje i prilazi obali, tamo je okean. Opet nista, ne gleda u mene. Odjednom dolazi veliki val i guta ga vodom da ga utopi. Sada svi gledaju kako se on gusi. Jedina ja potrcim jako brzo i uspijem
Da ga izvucem od sigurne smrti. Dok ga tako vucem on me pitA kako sam i kako zivim. Ja mu kazem, pa onako nije bas najbolje.
On mi kaze znam da nije, ja sve to gledam i posmatram i cekam trenutak kada cu moci da uletim. Cekam da dodje moj red.
U tom trenutku sretna sam jer znam da on mene zna i da mu je stalo. Gubim ga u masi ljudi koji su dosli da ga vide, on odlazi s njima a ja ostajem sama ali zadovoljna.
U tom trenutku se pojavljuje bina i na njoj pocnu moje prijateljice da plesu u nekim lijepim dugim haljinama bez rukava.
Sada je meni jako krivo sto i ja nisam obukla neku lijepu haljinu i zaplesala s njima da pokazem njemu da sam i ja lijepa.
Kontam u sebi da stvarno nisam mogla nikako prepostaviti da cu ga sresti na ovom mjestu, jer on nije nilada dodlazio na godisnjice.
1
1
- Moonlight
- Menadžerska legenda

- Reactions: 15625
Dje ste raja
1
1
Control + Alt + Delete
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
- vjesticanametli
- PRObehar

- Reactions: 13767
- vjesticanametli
- PRObehar

imal DZemila sta konkrevetno na kraju jel ko koga oprasio i toPekmeza je napisao/la: ↑22 okt 2023, 06:30 sta sam sanjala. Kafana, pravougaona, vrata na sredini i sank cim se udje. Skupilo se veliko drustvo, ja sam obucena u neke bez veze hlace, nije mi stalo kako cu izgledati. Napolju se pojavljije on i sjeda za stol sa svojim drustvom. Frisko obrijan, ali se vidi da se nije dugo brijao prije toga, koza mu ispod brade svijetla.
1
1
Dzeste svi ?!
Kako ste?
Dobro?
Zdravo ?
(Ne)sretni?
Imali šta novo??
Mislim oženio / udala / razveo/ razvela!?
Vjerio?
Vida se tajno / javno sa ljubavnicom / ljubavnikom??
Pričajte mu o ljubavi svih vrsta i dimenzija … :haya

Kako ste?
Dobro?
Zdravo ?
(Ne)sretni?
Imali šta novo??
Mislim oženio / udala / razveo/ razvela!?
Vjerio?
Vida se tajno / javno sa ljubavnicom / ljubavnikom??
Pričajte mu o ljubavi svih vrsta i dimenzija … :haya
1
1
- vjesticanametli
- PRObehar

- radostan dan
- Etablirani član

- Reactions: 6566
Nikad ni ti nisi pitao ko sam.. :haya
0