Odusevljen sam, titanijum ram, lagane, dobar dizajn, na popustu 40% inace sam ih samo gledao i obilazio.
I dobro mi stoje ... i necu vise trosit' pare na suncane naocale !!!

OkleM mi je to izlecelo?

Sve skoro isto znaci. Ja sam uzeo one zbog mog oblika lica. Ne leze mi ove aviator stil nikako na mom licu.
Pa moras licit na Bred Pita ...
Pa to ti je...eno imam dva Oakley...ne znam kada sam zadnji put jedne uzeo,uz sve sto sam rekao o njima....a Raybu po defaultu odmah, cim krecem, pogotovo na pecanju, pomaze polarizacija, da vidim gdje cu kedera uhvatiti.
Od Oaklenki imam samo dvije vojne antiblast zastitne, koristio ih u Afghanistanu da se zastitim od pijeska, a poslije ih nosio dok sam vozio copera.Fatih je napisao/la: ↑06 sep 2020, 14:50 Pa dobro, slazem se oko cijene. Ali, sada gledajuci ove, mislim da sam se trebao odluciti za ove bez okvira.
Inace, primijetio osam, bar meni tako izgleda, da je Oakley u vecini slucajeva bolji, kada je u pitanju "ostrina vida" i pitanju (kao HD sve izgleda), pogotovo kod polarizovanih. Zaista odbija svjetlost mnogo bolje. S tim sto su poceli malo "budalasati" sa mnogim novim stilovima (nismo svi freaks, jbg).