Veza s oženjenim muškarcem?
- radostan dan
- Etablirani član

- Reactions: 6563
Re: Veza s oženjenim muškarcem?
Uglavnom su mi zene na ispovijedi pricale, kako ih je strah vise nego sram pricati sa muzem o svojim fantazijama.
Jer reci ce-Znao sam da si kurvetina!
Onda zene koje svoje fantazije iznesu ljubavniku, lakase ostvare bez straha za etikete i posljedice.
Muskarci su sretni sto im zena nije kurvetina, a sa ljubavnicom je ionako prolazno poslije duge erekcije.
Muskarac, ako smogne snage i zamoli zenu za neki pokusaj ispunjavanja fantazije susrece se sa odgovorom od zene-Nisam ti ja kurvetina.
U brako su cesto dvoje jako bliskih, koji se lazu.
U svakom slucaju se mogu kleti u ljubav.
Ljubavnici ionako urlicu-Zivjela jbcn...!
Jer reci ce-Znao sam da si kurvetina!
Onda zene koje svoje fantazije iznesu ljubavniku, lakase ostvare bez straha za etikete i posljedice.
Muskarci su sretni sto im zena nije kurvetina, a sa ljubavnicom je ionako prolazno poslije duge erekcije.
Muskarac, ako smogne snage i zamoli zenu za neki pokusaj ispunjavanja fantazije susrece se sa odgovorom od zene-Nisam ti ja kurvetina.
U brako su cesto dvoje jako bliskih, koji se lazu.
U svakom slucaju se mogu kleti u ljubav.
Ljubavnici ionako urlicu-Zivjela jbcn...!
1
1
Treba pričati o seksualnim fantazijama. Ako je s druge strane osoba koja te voli i ti nju, vjerujete jedno drugom, znate jedno drugo u najranjivijim momentima i tu ste uvijek jedno za drugo, ne vidim problem da se priča o tome. Kad se priča o tome tad se i eksperimentiše u spavaćoj sobi. Taj strah ako postoji su samo kompleksi i stereotipi i ništa drugo.
Naravno, ako jedna strana nešto ne želi ne možeš je tjerati na to. Nije u redu. Nađete se tamo gdje možete i uživate u tome zajedno.
To o ljubavnicima je šuplja priča. Žene su te koje su spremne na ispunjavanje vlastitih seksualnih fantazija (i onih od partnera) uglavnom kad postoji dugogodišnje povjerenje.
Naravno, ako jedna strana nešto ne želi ne možeš je tjerati na to. Nije u redu. Nađete se tamo gdje možete i uživate u tome zajedno.
To o ljubavnicima je šuplja priča. Žene su te koje su spremne na ispunjavanje vlastitih seksualnih fantazija (i onih od partnera) uglavnom kad postoji dugogodišnje povjerenje.
0
Povjerenje se ne gradi samo u krevetu.
Kakvo povjerenje sa nekim ko te stalno kritikuje i omalovazava, ovakva si onakva si.
Ne vjerujem u tu izgradnju odnosa sa nekim s kim si 24/7. Prije ili kasnije doci ce u nekoj svadji i raspravi da se prebaci ta “fantazija”
Muskarci su jako sujetni.
Kakvo povjerenje sa nekim ko te stalno kritikuje i omalovazava, ovakva si onakva si.
Ne vjerujem u tu izgradnju odnosa sa nekim s kim si 24/7. Prije ili kasnije doci ce u nekoj svadji i raspravi da se prebaci ta “fantazija”
0
To bi bilo nesto kao-Ajmo naci kompromis, tj. da nitko ne dobije sto trazi, nego nesto onako..Desperado je napisao/la: ↑14 sep 2024, 00:20 Treba pričati o seksualnim fantazijama. Ako je s druge strane osoba koja te voli i ti nju, vjerujete jedno drugom, znate jedno drugo u najranjivijim momentima i tu ste uvijek jedno za drugo, ne vidim problem da se priča o tome. Kad se priča o tome tad se i eksperimentiše u spavaćoj sobi. Taj strah ako postoji su samo kompleksi i stereotipi i ništa drugo.
Najcesca fantazija kod zena nije sex sa dvojicom ili vise njih.
Uglavno je to o nekom potpunom strancu...nesto za jednu noc (ali vise puta), u kojoj bi ta fantazija bila zavrsena. Nije to sve nuzno samo zbog toga da proba drugu cunu. Vise je to neka vjecno koketiranje za njenim Animusom.
Mnogo vise odgovora se nadje u analitickoj psihologiji, nego u spavacoj sobi.
I u sexu zena hoce vise od cune...
Naravno da ima i onih koji bi u spavacu + dvije cune, ali kad ce musko reci zeni-jedna cuna tebi, jedna meni.
0
to o sujeti zavisi kako zena objasni muzu.Pekmeza je napisao/la: ↑14 sep 2024, 02:30 Povjerenje se ne gradi samo u krevetu.
npr 5 cm u objasnjavanju:
-Dragi, da mi je bar 5 cm manji od tvoga.
-Dragi da mi je bar 5 cm veci od tvoga.
2
2
- radostan dan
- Etablirani član

Radosni moj druže
šta god da počneš ozbiljno pričati, završi u Duhovoj korpi za smeće. Ne mere žena ništa pametno ni reći
I da, bolje 5 cm kraći nego 5 cm duži
ne ložim te, nemam nikakav interes za to
šta god da počneš ozbiljno pričati, završi u Duhovoj korpi za smeće. Ne mere žena ništa pametno ni reći
I da, bolje 5 cm kraći nego 5 cm duži
ne ložim te, nemam nikakav interes za to
0
- radostan dan
- Etablirani član

pa mogu da te i pohvalim za skromnost.mogi ti i reci da je skromnost vrlina.
ali sta cu ja kad znam, da je skromnost samo mirenje sa sudbinom.
nije 5 cm 5 dolara.
0
ja sam u stvari na strani zena. samo im objasnjavam da trebaju razmisliti o svome razmisljanju.
jucer kazu na radiu - zene vise varaju , nego muskarci .
jucer kazu na radiu - zene vise varaju , nego muskarci .
0
Više varaju emocionalno. Muškarci se vraćaju suprugama koje vole

A ono građenje povjerenja sa nekim ko te stalno kritikuje i omaložava i da to nije moguće... tu se odmah može postaviti pitanje šta neko radi sa tom osobom u vezi ili braku realno i zašto je sebe osoba dovela da je partner ili partnerica konstantno kritikuju i omaložavaju.
Osnova svakog odnosa treba biti obostrano poštovanje, a onda sve drugo od prijateljstva, ljubavi do ostalog.
A ono građenje povjerenja sa nekim ko te stalno kritikuje i omaložava i da to nije moguće... tu se odmah može postaviti pitanje šta neko radi sa tom osobom u vezi ili braku realno i zašto je sebe osoba dovela da je partner ili partnerica konstantno kritikuju i omaložavaju.
Osnova svakog odnosa treba biti obostrano poštovanje, a onda sve drugo od prijateljstva, ljubavi do ostalog.
0
zasto si ljubav stavio na trece mjesto?Desperado je napisao/la: ↑17 sep 2024, 07:42 Više varaju emocionalno. Muškarci se vraćaju suprugama koje vole![]()
zene ako varaju, kazu se po obicaju, da im fali ljubav...
ja to ne vidim tako. jednostavno je rijec o veselijim zenama koje vole cunu.
2
1
1
1
Zato što sam govorio u globalu o poštovanju u zadnjem dijelu posta, a ne samo o partneru s druge strane.Duh je napisao/la: ↑17 sep 2024, 18:48zasto si ljubav stavio na trece mjesto?Desperado je napisao/la: ↑17 sep 2024, 07:42 Više varaju emocionalno. Muškarci se vraćaju suprugama koje vole![]()
zene ako varaju, kazu se po obicaju, da im fali ljubav...
ja to ne vidim tako. jednostavno je rijec o veselijim zenama koje vole cunu.
Osnova svakog zdravog odnosa je poštovanje bez obzira je li s druge strane otac, mati, brat, djevojka, supruga, dijete... naravno, pričam o odnosu dvije izgrađene i samosvjesne osobe.
Ljubav isto tako ne podrazumijeva uvijek poštovanje ili dovoljno poštovanja i obično zna da zaslijepi, a ako to ne prati ljubav onda ti odnosi mogu postati veoma bolni za jednu ili obje strane. Svi mi prođemo ili ćemo proći ružičasti period u vezama i brakovima kad nam je sve potamam, a čak i potencijalne probleme guramo pod tepih ostavljajući ih za neka buduća vremena. Kad taj period prođe onda te realnost strefi i vidiš zapravo stvarno stanje, pa se nagomilaju i ti problemi koje nisi na vrijeme rješavao sa drugom osobom. Ako tad nema obostranog poštovanja nakon tog ružičastog perioda odnos se obično raspadne dok si reko keks bez obzira i da se vole, a ako se ne raspadne ima potencijal da postane izuzetno toksičan.
Da ne idem šire.
1
1
mnogi danas ne znaju objasniti zasto je sve tako kako je.Desperado je napisao/la: ↑18 sep 2024, 08:44Zato što sam govorio u globalu o poštovanju u zadnjem dijelu posta, a ne samo o partneru s druge strane.
Osnova svakog zdravog odnosa je poštovanje bez obzira je li s druge strane otac, mati, brat, djevojka, supruga, dijete... naravno, pričam o odnosu dvije izgrađene i samosvjesne osobe.
Ljubav isto tako ne podrazumijeva uvijek poštovanje ili dovoljno poštovanja i obično zna da zaslijepi, a ako to ne prati ljubav onda ti odnosi mogu postati veoma bolni za jednu ili obje strane. Svi mi prođemo ili ćemo proći ružičasti period u vezama i brakovima kad nam je sve potamam, a čak i potencijalne probleme guramo pod tepih ostavljajući ih za neka buduća vremena. Kad taj period prođe onda te realnost strefi i vidiš zapravo stvarno stanje, pa se nagomilaju i ti problemi koje nisi na vrijeme rješavao sa drugom osobom. Ako tad nema obostranog poštovanja nakon tog ružičastog perioda odnos se obično raspadne dok si reko keks bez obzira i da se vole, a ako se ne raspadne ima potencijal da postane izuzetno toksičan.
Da ne idem šire.
objasnit cu ti ja ukratko.
postovanje, prijateljstvo, ljubav su-pitanje casti.
svi se kunu danas u postivanje , prijateljstva, a tek u ljubav...
a malo je casti.
svaka prevara je nacasni cin.
svi prevaranti su necasni ljudi.
.
0
- radostan dan
- Etablirani član

Ljubi bližnjeg svog, sveta knjiga kaže...
A bližnji su svuda oko nas.
A bližnji su svuda oko nas.
1
1