Kada nisi zlobna osoba
Sreća je...
Re: Sreća je...
Kada znas svoju vrijednost :haya
Kada nisi zlobna osoba
Kada nisi zlobna osoba
3
1
2
2
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
čim se vratiš svojoj kući odmah u hodniku skineš grudnjak
mrzim ih
mrzim ih
1
1
"Kimsenin fark edemeyeceği detayları görmeyi çok severim."
…kad meni ona kaže da joj skinem grudnjak.
1
1
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Mene nikad.
Privuče mene žensko i drugim atributima.
A kad se skine, gotovo je.
Privuče mene žensko i drugim atributima.
A kad se skine, gotovo je.
0
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
U poslednje vrijeme, postoji trend koji slavi prirodnost i slobodu, sto moze uticati na odluku nekih zena da ne nose grudnjak.
Mnoge zene su najslobodnije kod kuce. Vani se moraju snalaziti, lagati , smijesiti se bezveze, ko fol radovati se kad nekoga vide...a svejedno im. Tako da je cesto i dekolte opticka varka.
Mnoge zene su najslobodnije kod kuce. Vani se moraju snalaziti, lagati , smijesiti se bezveze, ko fol radovati se kad nekoga vide...a svejedno im. Tako da je cesto i dekolte opticka varka.
0
- medvjed23
- Administrator
- Reactions: 9209
- Kontakt:
- radostan dan
- Etablirani član

- Reactions: 6566
Sreća je zagrljaj sa rasnom trebom... koja te dočekuje grleći te, a ti joj tapšaš dlanom guz... dok joj gledaš preko ramena šta je sve spremila i postavila na sto.
1
1
Sreca je kada smo svi zdravi,i kada smo zajedno,sve ostalo je manje bitno....
1
1
Upravo tako.
Ali sreca je i kad ne nosis grudnjak. Ja sam prestala, rahatluk. Cvrsce potkosulje su sasvim adekvatne, em udobne.
1
1
Samo kući bez a public jok
Neznam kako da je, vidi se kad nemaš osim ako nisu sićušne
0
koliko se ja razumim u sise, ako se ne nosi grudnjak vidi se kolike su, jesu li objesene ili ponosno stoje...
0
pa one i da nemaš grudnjaka.
0
Pa ne mogu se pobogu "one" vidjeti ukoliko osoba nije gola. A ako se kopca od grudnjaka i tregeri ne naziru, pa to je jos bolje....tako da ne vidim problem.
Ako pricamo o prosjecnoj velicini i prosjecnoj starosti doticnih (ekstremni slucajevi su nesto drugo), potkosulje koje su dizajnirane sa cvrscim materijalom (pogotovo u predjelu grudi) su izuzetno efikasne, adekvatne i nadasve vrlo udubne. I da dodam, sasvim pristojan izgled - dakle nema nikakvog ocrtavanja.
Nadovezat cu se na komentar od @Duh. Nema tih prirodnih grudi bez obzira na velicinu ili starost koje stoje uspravno. Sve imaju svoj pad/ugao. Tako kod prirodnih. Te sto stoje uspravno su plasticne.
0