Serije koje pratite

Od sedme umjetnosti, pa sve do mulja estrade...
medvjed23
Administrator
Reactions: 9807
Kontakt:

Re: Serije koje pratite

Post Postao/la medvjed23 »

Zadnja dobra koju sam pogledo:
slika

Ko voli detektivsku tematiku u britanskom ambijentu, svidjeće mu se. Dobra gluma, zanimljivi likovi, dojmljiva atmosfera...

Ima i, meni zanimljivih, djetinjasto-avanturističkih elemenata, ali ne suviše. Recimo, u jednoj epizodi, mladi Endeavour Morse oko Oxforda ganja tigra ljudoždera :ooo
1
1 slika
Moonlight
Menadžerska legenda
Menadžerska legenda
Reactions: 15631

Post Postao/la Moonlight »

Manifest...ne mogu je prestati gledati
1
1 slika
Control + Alt + Delete
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
Duh
PRObehar
PRObehar
Reactions: 5607

Post Postao/la Duh »

Moonlight je napisao/la: 08 jul 2025, 18:39 Manifest...ne mogu je prestati gledati
svidjela se i meni. onda pogledaj i 'Dark'.
1
1 slika
Moonlight
Menadžerska legenda
Menadžerska legenda

Duh je napisao/la: 08 jul 2025, 19:01
Moonlight je napisao/la: 08 jul 2025, 18:39 Manifest...ne mogu je prestati gledati
svidjela se i meni. onda pogledaj i 'Dark'.
Super, zabiljezila sam. :sret Hvala :srce
0
Control + Alt + Delete
hani_jong_un
Pjur seks
Pjur seks
Reactions: 31150

Post Postao/la hani_jong_un »

gledala je moja bivsa manifest
pa se utripovala da je to stvarno
stalno imala manifeste da ja svasta radim pa se svadjali bez razloga
2
2 slika
1811
Duh
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Duh »

ta tvoja ko adis nakon citanja manifesta komunisticke partije....
2
2 slika
hani_jong_un
Pjur seks
Pjur seks
Reactions: 31150

Post Postao/la hani_jong_un »

auu ako je tako, adis je gori
1
1 slika
1811
smajlic
Administrator
Reactions: 46921

Post Postao/la smajlic »

slika

Sisi :zaljub
0
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. :sret
Spock
Moderator
Moderator
Reactions: 694

Post Postao/la Spock »

Odgledao sam Manifest, serija je obaecavala i djelovala jako zanimljivo, imala je radnju koja drzi paznju, ali vec u prvoj sezoni se moglo naslutiti da ce otici u pogresnom smjeru. Svejedno sam je odgledao do kraja, i kao sto sam se i bojao kraj je bio totalni odron, bar meni, da sad ne spojlam detalje, ko je odgledao jasno je o cemu govorim.

Dark mi je neuporedivo bolja serija, nevjerovatno dobro osmisljena, samo se treba bas dobro skoncentrisati da se uprati ko je ko u kojem vremenu i sve detalje.
Iako sam jedan od onih kojem je tesko gledati filmove i serije na Njemackom, svejedno sam ostao odusevljen. Mozda cak mogu reci i da je najbolja serija ikad snimljena.

Poceo prije par dana gledati The Expanse, seriju dosta hvale i ima dobre ocjene, zaljubljenik sam u SciFi ali za sad nisam nesto odusevljen, likovi i gluma su mi onako, dacu sansu mozda jos par epizoda i razmisliti hocu li nastaviti.
0
dmr
Progressed Mars
Progressed Mars
Reactions: 36011

Post Postao/la dmr »

Skoro sam procitao, cura se zali, sestra ili prijateljica je pitala jesi gledala seriju xxxx. Nisam. Pogledaj. Pregledala cijelu sezonu, ne valja nista, kaze ovoj pogledala sam. A ona njoj, jelde da je bez veze :crni :crni
4
4 slika
make your move :damir
Moonlight
Menadžerska legenda
Menadžerska legenda

Spock je napisao/la: 15 jul 2025, 09:07 Odgledao sam Manifest, serija je obaecavala i djelovala jako zanimljivo, imala je radnju koja drzi paznju, ali vec u prvoj sezoni se moglo naslutiti da ce otici u pogresnom smjeru. Svejedno sam je odgledao do kraja, i kao sto sam se i bojao kraj je bio totalni odron, bar meni, da sad ne spojlam detalje, ko je odgledao jasno je o cemu govorim.

Dark mi je neuporedivo bolja serija, nevjerovatno dobro osmisljena, samo se treba bas dobro skoncentrisati da se uprati ko je ko u kojem vremenu i sve detalje.
Iako sam jedan od onih kojem je tesko gledati filmove i serije na Njemackom, svejedno sam ostao odusevljen. Mozda cak mogu reci i da je najbolja serija ikad snimljena.

Poceo prije par dana gledati The Expanse, seriju dosta hvale i ima dobre ocjene, zaljubljenik sam u SciFi ali za sad nisam nesto odusevljen, likovi i gluma su mi onako, dacu sansu mozda jos par epizoda i razmisliti hocu li nastaviti.

Ja sam je odgledala konačno, i meni je super, svidja mi se i kako je završila. Bilo mi je malo nelogičnosti, ali hej serija je, nije ništa ozbiljno.
Opasno me navlačite na tu Dark, a kontam sad ljeto, nije da se lezi pred tv-om. Pa na jesen mozda bude i ona na redu
0
Control + Alt + Delete
Spock
Moderator
Moderator

Post Postao/la Spock »

Moonlight je napisao/la: 15 jul 2025, 14:53
Spock je napisao/la: 15 jul 2025, 09:07 Odgledao sam Manifest, serija je obaecavala i djelovala jako zanimljivo, imala je radnju koja drzi paznju, ali vec u prvoj sezoni se moglo naslutiti da ce otici u pogresnom smjeru. Svejedno sam je odgledao do kraja, i kao sto sam se i bojao kraj je bio totalni odron, bar meni, da sad ne spojlam detalje, ko je odgledao jasno je o cemu govorim.

Ja sam je odgledala konačno, i meni je super, svidja mi se i kako je završila. Bilo mi je malo nelogičnosti, ali hej serija je, nije ništa ozbiljno.
Opasno me navlačite na tu Dark, a kontam sad ljeto, nije da se lezi pred tv-om. Pa na jesen mozda bude i ona na redu
Iskreno, meni se kao kjafiru ne svidjaju te neke vjerske poruke i sto je rasplet previse za to vezan i sto je to osnovna poruka serije. Te neke manje nelogicnosti se mogu naci u skoro svakom filmu ili seriji ko trazi, tako da na to nisam toliko osjetljiv, bezveze mi je kad neko sjedne da gleda nesto trazeci greske i mane.

Nista, jos malo ce kraj ljeta i onda polako pocni Dark, neki savjetuju da se uzme papir i olovka i usput zapisuje sta je ko kome i u kojem vremenu, zbog lakseg pracenja. :oo
0
Moonlight
Menadžerska legenda
Menadžerska legenda

Oooj jel to neka Dinastija :lupa
0
Control + Alt + Delete
Duh
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Duh »

Moonlight je napisao/la: 17 jul 2025, 17:34 Oooj jel to neka Dinastija :lupa
ne. ali problem je ako gledas seriju, pa ti detalji promaknu dok pricas na tel sa nekim 3 min.
kod nejasnoca odgledaj epizodu ponovo.
ali ne sikiraj se.
2
2 slika
exliberal
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 6470

Post Postao/la exliberal »

Department Q....jedna sezona...dobra
1
1 slika
Spock
Moderator
Moderator

Post Postao/la Spock »

Moonlight je napisao/la: 17 jul 2025, 17:34 Oooj jel to neka Dinastija :lupa
Nije dinastija vec putovanje kroz vrijeme, pa valja upratiti ko je ko u kojem vremenu, ko je kad je otisao recimo u proslost i kako je uticao na desavanja u drugom vremenu, ko se rodio zbog toga sto je neko uticao na desavanja putovanjem kroz vrijeme i slicno.
0
Spock
Moderator
Moderator

Post Postao/la Spock »

Cuo sam da je izasla nova sezona Strange new worlds, to obavezno moram upratiti, a uskoro ce i Alien Earth.
0
Odgovori

Natrag na “Film, serije, TV”