A da ti nisi malo preopterecen seksom? Bukvalno na svakoj temi ga spominjes.neodoljivi je napisao/la: ↑06 jun 2025, 12:32 Kupio sam lijepo cvijece, bas predivna tri buketa za sada.
Al da kazem i ovo hmmmmm gledam cvjecarku kako to radi, drzi ono bas momacki, stisla ga ona, a ono iznad sake jos jedno 20ak cm, jjooojjjj jbt, kontam bas profesionalka![]()
Da se pohvalim
Re: Da se pohvalim
4
3
1
1
- neodoljivi
- Moderator

- Reactions: 3814
Ja imam samo bujnu mastu.....od koje cesto i nema nista. Mo's u prazno do beskonacnostiMunDzi je napisao/la: ↑06 jun 2025, 13:01A da ti nisi malo preopterecen seksom? Bukvalno na svakoj temi ga spominjes.neodoljivi je napisao/la: ↑06 jun 2025, 12:32 Kupio sam lijepo cvijece, bas predivna tri buketa za sada.
Al da kazem i ovo hmmmmm gledam cvjecarku kako to radi, drzi ono bas momacki, stisla ga ona, a ono iznad sake jos jedno 20ak cm, jjooojjjj jbt, kontam bas profesionalka![]()
![]()
3
3
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31122
reko bi prije da je cvjecarka preopterecena seksom, al haj...MunDzi je napisao/la: ↑06 jun 2025, 13:01A da ti nisi malo preopterecen seksom? Bukvalno na svakoj temi ga spominjes.neodoljivi je napisao/la: ↑06 jun 2025, 12:32 Kupio sam lijepo cvijece, bas predivna tri buketa za sada.
![]()
4
3
1
1
1811
- Russki
- prince of idiotism

- Reactions: 25263
upravu je mundzi bgm...puno vi to oko seksa nešto...mirišem da se ništa ne dešava dede mi al haj nek vam bude
1
1
abysmal depths are flooded
- hani_jong_un
- Pjur seks

pokupio sam skoro sve dugove ovih dana
ostalo mi jos oko dvije hiljade da pokupim i miran
nece me ni stara vise peglat
ostalo mi jos oko dvije hiljade da pokupim i miran
nece me ni stara vise peglat
2
1
1
1
1811
- hani_jong_un
- Pjur seks

- hani_jong_un
- Pjur seks

ja imam kod jednog covjeka oko 2000 maraka da naplatim i nikako da mi ih da, stalno mi vrda
3
1
1
1
1
1
1811
- hani_jong_un
- Pjur seks

Jucer sam se vratila iz cetra za biljke/cvijece. Navukla sam velika kolica raznoraznih biljkica. Bila sam sama, jer da sam mogla vozati jos jedna kolica napunila bih i ta druga.
Otisla u jedan drugi koji je malo dalje od mene. Cula skoro ga renovirali, pa da vidim sta ima.
Mila majko, ljepote. Pa to je odmor za oci. Jednostavno ne mozes da izaberes sta bi prije. Sve biljke prelijepe, a cijene pristojne.
Samo cu reci da su mi gepek i 3 sjedista bila puna punctuate do te mjere da u retrovizoru nisam mogla vidjeti nista drugo od zelenila. Kao sto nisam mogla ni vidjeti nista kroz bocne prozere niti bocni retrovizor. Samo naprijed i na retrovizor na mojoj strani. Malo opasno tako voziti, ali eto......
Prije je bilo kad odem u shopping vratim se sa 5-6 pari cipela, nekoliko tasni i saleva. To su bile moje slabosti. Sad cvijece. Haman staritis.
Otisla u jedan drugi koji je malo dalje od mene. Cula skoro ga renovirali, pa da vidim sta ima.
Mila majko, ljepote. Pa to je odmor za oci. Jednostavno ne mozes da izaberes sta bi prije. Sve biljke prelijepe, a cijene pristojne.
Samo cu reci da su mi gepek i 3 sjedista bila puna punctuate do te mjere da u retrovizoru nisam mogla vidjeti nista drugo od zelenila. Kao sto nisam mogla ni vidjeti nista kroz bocne prozere niti bocni retrovizor. Samo naprijed i na retrovizor na mojoj strani. Malo opasno tako voziti, ali eto......
Prije je bilo kad odem u shopping vratim se sa 5-6 pari cipela, nekoliko tasni i saleva. To su bile moje slabosti. Sad cvijece. Haman staritis.
5
2
2
1
2
1
Nije vazno koliko si platila...ako ti je cejf oko biljki deverat vrijedi svake banke...(isti sam ti )
Ja se ujutro logujem pa onda na balkon pola sata da copam cvijece....
2
1
1
1
- Russki
- prince of idiotism

- Reactions: 25263
Ja uvijek kažem da treba pare spičkat....makar i na cvijeće.
1
1
abysmal depths are flooded