Ocigledno nije mentalno stabilna. Bjezi od takvih osoba.
Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
Re: Hoću da kažem!
Kako ti tako uvijek na neke budale naletis?
3
3
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31152
- Bobi
- Etablirani član

- Reactions: 3925
- Kontakt:
Mozda je ona zvala policiju ali ne vjerujem da bi došli, znam kako to u sarajevu funkcionise, samo te orkantaju
.
0

- Bobi
- Etablirani član

- Kontakt:
Ma ne ove kineze srca palac dole gore, reakcija kao post na moj post.Kao na primjer što si ti sad odgovorila na moj post.
0

- Bobi
- Etablirani član

- Kontakt:
POLICIJSKI službenici Postaje granične policije Gruda su u noći s utorka na srijedu tijekom nadzora prometa na državnoj cesti D-8 u mjestu Komaji u Konavlima uočili vozilo koje je vrludalo na cesti prelazeći iz jedne prometne trake u drugu.
Korištenjem zvučnih i svjetlosnih signala zaustavili su vozilo. Utvrdili su da njime upravlja ženska osoba koja kod sebe nije imala vozačku dozvolu kao ni osobnu iskaznicu ili bilo koji drugi identifikacijski dokument.
U policiji zadržana dok se nije otrijeznila
Provjerom u informacijski sustav MUP-a utvrđeno je kako se radi o 43-godišnjoj hrvatskoj državljanki za koju se posumnjalo da vozilom upravlja u alkoholiziranom stanju. Podvrgnuta je alkotestiranju te je utvrđeno da upravlja vozilom pod utjecajem 2,41 promila alkohola u krvi.
Isključena je iz prometa i dovedena u prostorije policije gdje je zadržana do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Zatim je odvedena na Općinski sud u Dubrovniku uz optužni prijedlog sudu da se kazni novčanom kaznom od 1380 eura.
Rješenjem suda 43-godišnjakinja je puštena na slobodu te se daljnji prekršajni postupak nastavlja redovnim putem.
2
1
1
1

Aaa znaci nisi dobio citiran odg ili? :haya
0
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
Bobi je napisao/la: ↑07 aug 2025, 23:04POLICIJSKI službenici Postaje granične policije Gruda su u noći s utorka na srijedu tijekom nadzora prometa na državnoj cesti D-8 u mjestu Komaji u Konavlima uočili vozilo koje je vrludalo na cesti prelazeći iz jedne prometne trake u drugu.
Korištenjem zvučnih i svjetlosnih signala zaustavili su vozilo. Utvrdili su da njime upravlja ženska osoba koja kod sebe nije imala vozačku dozvolu kao ni osobnu iskaznicu ili bilo koji drugi identifikacijski dokument.
U policiji zadržana dok se nije otrijeznila
Provjerom u informacijski sustav MUP-a utvrđeno je kako se radi o 43-godišnjoj hrvatskoj državljanki za koju se posumnjalo da vozilom upravlja u alkoholiziranom stanju. Podvrgnuta je alkotestiranju te je utvrđeno da upravlja vozilom pod utjecajem 2,41 promila alkohola u krvi.
Isključena je iz prometa i dovedena u prostorije policije gdje je zadržana do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Zatim je odvedena na Općinski sud u Dubrovniku uz optužni prijedlog sudu da se kazni novčanom kaznom od 1380 eura.
Rješenjem suda 43-godišnjakinja je puštena na slobodu te se daljnji prekršajni postupak nastavlja redovnim putem.![]()
Ovo za @Hannibal jel?
0
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31152
ja sam bgm sad okrenuo novu stranicu u zivotu
nema vise budala, sad se moram uozbiljit
nema vise budala, sad se moram uozbiljit
2
1
1
1
1811
- Bobi
- Etablirani član

- Kontakt:
- Bobi
- Etablirani član

- Kontakt:
Ma nije ni za kog, pitam se samo jel stvarno ima ovakvih ja vala nisam naletio niti nije ona naletila automobilom sva sreca
1
1

Pametno!!
Samo strpljivo podnosi sve sto te zadesi
0
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10380
Kreni u teretanu, budi Sam Sulek!
0
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
- Moonlight
- Menadžerska legenda

- Reactions: 15631
Jutroooo
4
4
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Control + Alt + Delete
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10380
Čekajući tanker sa naftom pod zastavom Eritreje. 
2
1
1
1
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”