Marko Perković - THOMPSON

laga-nini
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 1170

Re: Marko Perković - THOMPSON

Post Postao/la laga-nini »

..pa da je i završio u haggu pa što i kako ti znaš da bi završio..ono što se babi snilo to je babi milo..on je stvorio modernu demokratsku država i nema u hrvatskoj više političara nit stranke od livog il desnog spektra koji ga osporava..bilo je jedno vrime detudjmanizacije u mesićevo vrime al što više odmiće godine to je više pohvala poslušaj samo što Milanović govori o njemu..a tvoja frendica će čistit i wc kad dođe tamo a u hr neće..i što i ja mjesečno imam tolike prihode a u hr sam..bože moj neko vridi više neko manje bez uvrede nismo u kini da je sve kroz kolektiv mi smo fala bogu raskrstili s tim..a plus ajde nabroji životne troškove u švedskoj od stana cigareta piće koje ćeš popit vani a da ne nabrajam dalje...moje misto je puno gastarbajtera i ne vidim da imaju više od mene možda ulove neku bolju makinju al i to je na teškoj kredi..
0
storm
Administrator
Reactions: 38012

Post Postao/la storm »

E jbg... :D
Idem raditi, pametnije mi je...
0
dmr
Progressed Mars
Progressed Mars
Reactions: 35198

Post Postao/la dmr »

bitna razlika izmedju tolikih prihoda u swe i hr je u tome sto se ona ne boji da ce joj pokucati uskok na vrata :oo
0
:damir
laga-nini
Etablirani član
Etablirani član

..e da jbg najlakše je bacat floskule...pa dolaze ti ljudi izvana a fala bogu i kroz posa dosta komuniciramo..ok uglavnom je njemačka kod nas i prednost je u njemačkoj a vjerojatno u ostalim razvijenim zemljam stvar sto kad izgubiš posa nije smak svita a kod nas ajmo reć je donekle..
0
laga-nini
Etablirani član
Etablirani član

dmr je napisao/la: 08 sep 2020, 10:37 bitna razlika izmedju tolikih prihoda u swe i hr je u tome sto se ona ne boji da ce joj pokucati uskok na vrata :oo
...ko se boji i pravo mu je..a usput u skandinavskim zemljama ne moš brate bez hrpetina d vitamina..tako da ne zavidim ni najmanje..
0
Ommadawn
Florida Man
Florida Man
Reactions: 17316

Post Postao/la Ommadawn »

laga-nini je napisao/la: 08 sep 2020, 10:33 ..pa da je i završio u haggu pa što i kako ti znaš da bi završio..ono što se babi snilo to je babi milo..on je stvorio modernu demokratsku država i nema u hrvatskoj više političara nit stranke od livog il desnog spektra koji ga osporava..bilo je jedno vrime detudjmanizacije u mesićevo vrime al što više odmiće godine to je više pohvala poslušaj samo što Milanović govori o njemu..a tvoja frendica će čistit i wc kad dođe tamo a u hr neće..i što i ja mjesečno imam tolike prihode a u hr sam..bože moj neko vridi više neko manje bez uvrede nismo u kini da je sve kroz kolektiv mi smo fala bogu raskrstili s tim..a plus ajde nabroji životne troškove u švedskoj od stana cigareta piće koje ćeš popit vani a da ne nabrajam dalje...moje misto je puno gastarbajtera i ne vidim da imaju više od mene možda ulove neku bolju makinju al i to je na teškoj kredi..
Moja frendica obavlja posao za koji se skolovala i manje joj je stresno. Cistila bi i u Hr WC da nije imala druge alternative koja joj se opet pokazala nemogucom za zivot.

Troskovi u Svedskoj su takvi da sam ja licno jedno vrijeme od jedne plate izdrzavao porodicu, imao komotan stan, dobar automobil i svake godine putovao u inostranstvo. Bez da sam morao dizati kredit za bilo sta. Moja deviza je - ako nemam novac da vozim novog Mercedesa, Audija, Volvoa, necu ga ni voziti.

Hvale Tudjmana svi ali u Hrvatskoj nema napretka. Kakav je to napredak da drzavu napustaju obrazovani mladi ljudi?
0
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
laga-nini
Etablirani član
Etablirani član

..napredak je ljudi zaboravljaju da je pet godina rat bio..a rat je skup..evo ovo malo korone pa kako se ekonomija srozi za čas a pet godina rata nije malo..imamo i više nego smo mogli sanjat..
0
storm
Administrator

Post Postao/la storm »

laga-nini je napisao/la: 08 sep 2020, 10:38 ..e da jbg najlakše je bacat floskule...pa dolaze ti ljudi izvana a fala bogu i kroz posa dosta komuniciramo..ok uglavnom je njemačka kod nas i prednost je u njemačkoj a vjerojatno u ostalim razvijenim zemljam stvar sto kad izgubiš posa nije smak svita a kod nas ajmo reć je donekle..
Ne čitaš šta ti ljudi napišu uopće...
Nije samo ekonomski faktor... Nego zasipanje budalastinama svaki dan.
Imam frenda iz Sarajeva, eto sad je treću godinu tu...
Pitam ga zašto ovamo?
Priča, imao posao kemičara u tvornici duhana, stambeno zabrinut, znači ugodno sve...
Otjeralo ga stanje duha... Ne želi da mu dijete u tome raste...
Troškovi su visoki vani... Proporcijalno prihodima... I ako na isti način štedis, ostaviš bubam 20% sa strane... Od tih 20% onaj u norveškoj će kupiti laptop, a ti možda rezervnu bateriju... Kontas razliku?
0
Mehaning
Proleter
Reactions: 6513

Post Postao/la Mehaning »

storm je napisao/la: 08 sep 2020, 10:29
laga-nini je napisao/la: 08 sep 2020, 10:20 ..ja obožavam hrvatsku ko državu i nema lipše...a negativnosti nema ih di nema..što ti smeta da volim svoje valjda je to plus a ne minus..ti uživaj u svedskoj meni je dobro ovdje možda malo više radim nego ti al imam dosta i dovoljno za fin i ugodan život a i većina ljudi oko mene ..ja ne vidim da kod nas loše živi neko osim neradnika i puknuti u glavu al takvi bi i vani bili na socijali..a što se tiče migracija normalno da mladost oće otić vidit svita ok i nešto zaradit više nego ovdje standardi se razlikuju od zemlje do zemlje..nikad hrvatska neće bit norveška jer oni imaju naftu a to je strateški proizvod i tu su se digli a prije su bili jad veći i od hrvatske..znači sve je relativno
Jedno je voljeti svoju državu, to je normalno, mada se ja osobno teško više palim na te i takve stvari, ali dobro...
Ali poput slijepca guslati samo o tome, bez kritike, bez skrupula... Upravo je ono, čega se navodno gnusas na temi SFRJ...
A isti je princip.
Dok se za Tita čak i moglo reći otac nečega... Realizirao je neku ideju, drugo je sad kako i na koji način...
Franjo teško da je izmislio hrvatsku i hrvate...
Tu se teško mogu složiti... :ovaj

Države su nastale večinom tako, da su se pojedini feudalci nekako složili da se ujedine, bez da bi za to bilo koga pitali... :ovaj

Kad im je dosadilo plačati vojsku, napumpali su kmetove nacionalizmom i domoljubjem, nebi li ginuli za njihove interese badava... :face

Zagrebčani su genetski bliže našim Dolenjcima, a Zagorci Štajercima nego recimo Dalmatincima, koji djele gene sa Liburnima... :ovaj

Neka sad Laganini pazi da uz skakutanje ne udari glavom u strop, ali to su dokazane činjenice, kao i one, da se u Hercegovini pojavljuje genska anomalija, koju do sada nije još nitko objasnio. Navodno se ista anomalija pojavljuje još u Finskoj... :zbunj

Ne mogu sad nači taj članak... :zbunj
0
Ommadawn
Florida Man
Florida Man

laga-nini je napisao/la: 08 sep 2020, 10:40
dmr je napisao/la: 08 sep 2020, 10:37 bitna razlika izmedju tolikih prihoda u swe i hr je u tome sto se ona ne boji da ce joj pokucati uskok na vrata :oo
...ko se boji i pravo mu je..a usput u skandinavskim zemljama ne moš brate bez hrpetina d vitamina..tako da ne zavidim ni najmanje..
Ma ne moze mudo Marjanovo... kakvi su to mitovi...
Nekih napacenika koji ne mogu bez ko biva Balkana ali ni skandinavske love.
0
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
storm
Administrator

Post Postao/la storm »

Mehaning je napisao/la: 08 sep 2020, 10:46
storm je napisao/la: 08 sep 2020, 10:29

Jedno je voljeti svoju državu, to je normalno, mada se ja osobno teško više palim na te i takve stvari, ali dobro...
Ali poput slijepca guslati samo o tome, bez kritike, bez skrupula... Upravo je ono, čega se navodno gnusas na temi SFRJ...
A isti je princip.
Dok se za Tita čak i moglo reći otac nečega... Realizirao je neku ideju, drugo je sad kako i na koji način...
Franjo teško da je izmislio hrvatsku i hrvate...
Tu se teško mogu složiti... :ovaj

Države su nastale večinom tako, da su se pojedini feudalci nekako složili da se ujedine, bez da bi za to bilo koga pitali... :ovaj

Kad im je dosadilo plačati vojsku, napumpali su kmetove nacionalizmom i domoljubjem, nebi li ginuli za njihove interese badava... :face

Zagrebčani su genetski bliže našim Dolenjcima, a Zagorci Štajercima nego recimo Dalmatincima, koji djele gene sa Liburnima... :ovaj

Neka sad Laganini pazi da uz skakutanje ne udari glavom u strop, ali to su dokazane činjenice, kao i one, da se u Hercegovini pojavljuje genska anomalija, koju do sada nije još nitko objasnio. Navodno se ista anomalija pojavljuje još u Finskoj... :zbunj

Ne mogu sad nači taj članak... :zbunj
U nastavku se ne slažem ni ja, ali eto većina Kofol voli i dobro, šta ćeš... Meni treba država kao servis... Ništa više
0
laga-nini
Etablirani član
Etablirani član

..kako ko..da se ne ponavljam prednosti i mane..al glupo rec da hr ne napreduje..ne moze ni SLO bit Švedska..ni Austrija..neke situacije te uspore neke subprednost a svak ima svoju pricu..znam jednog frenda pet puta je minia radno misto ..i uvik nad njim mobing..ma nemoj..kod nas se lipo zivi nije sve u tom laptopu..imamo svoje lupite i neke stvari su nam dostupne obveza novca..more npr. rijeke sunce klimu..jebiga ne mos sve kroz novac gledat..
0
storm
Administrator

Post Postao/la storm »

laga-nini je napisao/la: 08 sep 2020, 10:50 ..kako ko..da se ne ponavljam prednosti i mane..al glupo rec da hr ne napreduje..ne moze ni SLO bit Švedska..ni Austrija..neke situacije te uspore neke subprednost a svak ima svoju pricu..znam jednog frenda pet puta je minia radno misto ..i uvik nad njim mobing..ma nemoj..kod nas se lipo zivi nije sve u tom laptopu..imamo svoje lupite i neke stvari su nam dostupne obveza novca..more npr. rijeke sunce klimu..jebiga ne mos sve kroz novac gledat..
Ti pričaš iz svoje perspektive... Nisi ti hrvatska, ni izbliza... Pitaj mlade slavonce, kako doživljavaju...
0
laga-nini
Etablirani član
Etablirani član

..bila je recesija ljudi su odlazili..a ima ono nece niko da radi zemlju..ti nebi virova kolko ja radim..a susjed do mene jos i vise..imam rodjaka sa stokom radi i super zaradjuje..i u one prihode o kojima se govori kod nas nije uračunat moj prihod od loze vina smokava Itd..a svak ima nesto..ne znam momka kod nas koji se oženio a da nema stambeno pitanje riješeno..al prika oces u zg pa idi ..u njemacku idi..i nije loše da mladi idu i nek vide i dobro a vide i lošiju stranu..bit je da se ima izbor..evo naši su Irskoj a kolko Iraca šiba u Ameriku Kanadu Australiju..izbor kazem
0
Ommadawn
Florida Man
Florida Man

laga-nini je napisao/la: 08 sep 2020, 11:07 ..bila je recesija ljudi su odlazili..a ima ono nece niko da radi zemlju..ti nebi virova kolko ja radim..a susjed do mene jos i vise..imam rodjaka sa stokom radi i super zaradjuje..i u one prihode o kojima se govori kod nas nije uračunat moj prihod od loze vina smokava Itd..a svak ima nesto..ne znam momka kod nas koji se oženio a da nema stambeno pitanje riješeno..al prika oces u zg pa idi ..u njemacku idi..i nije loše da mladi idu i nek vide i dobro a vide i lošiju stranu..bit je da se ima izbor..evo naši su Irskoj a kolko Iraca šiba u Ameriku Kanadu Australiju..izbor kazem
I taj sav rahatluk zaslugom Tuđmana?
Mašala.
0
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
laga-nini
Etablirani član
Etablirani član