Ma ima ova jedna 8-icu, lutke su oboje, pa da je stignem aBd. Polako cu, 3, 4, ...
Kupovina novog auta
- neodoljivi
- Moderator

- Reactions: 3815
Re: Kupovina novog auta
4
4
Šta će mu Audi?
Jebajiga, čovjeku se sviđa pa ako misli da si može priuštiti - neka kupi,
Jebajiga, čovjeku se sviđa pa ako misli da si može priuštiti - neka kupi,
1
1
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31165
Neodoljivi.
Kupujes sebi, a ne drugima. Dakle kupi auto koje se tebi svidja.
Kupujes sebi, a ne drugima. Dakle kupi auto koje se tebi svidja.
2
1
1
1
- hani_jong_un
- Pjur seks

Kupovina novog auta je isto kupovina "macka u vreci".
Moj otac je uzimao nova auta pa je bilo zajebancije, zalbi i ganjanja garancija i popravke i sta vec ne...
Koji auto kupiti?
Onaj koji ti se svidja i koji mozes da priustis. Ne samo da ga kupis nego i da ga posjedujes.
Jer i posjedovanje kosta - porez, tehnicki pregled, servis, potrosni dijelovi...
"Sta ce ti Audi/BMW/Skoda/Dacia/Kia/Mercedes/Passat?"...
Na sva ovakva pitanja ili zamjerke - na jedno uho neka udje, na drugo neka izadje.
Ne postoji savrseno auto. Postoji dobro i postoji bolje.
Neko ganja luksuz, marku a neko samo da ga preveze od - do.
I sve je to sasvim okej. Svi imamo razlicite kriterije.
Ja licno ne volim Renault. Ne svidja mi se. Nikad mi se nisu ni svidjali - osim modela R16, R25 i R20/R30.
Ne kazem da su losa auta - nisu nista gori od prosjeka.
Ali to je stvar moje licne percepcije.
Mozemo preporuciti auta na osnovu opsega kvarova.
Ja sam htio Hondu HR-V pa sam nakon par testova skontao da ipak ne ispunjava moje kriterije.
Moj otac je uzimao nova auta pa je bilo zajebancije, zalbi i ganjanja garancija i popravke i sta vec ne...
Koji auto kupiti?
Onaj koji ti se svidja i koji mozes da priustis. Ne samo da ga kupis nego i da ga posjedujes.
Jer i posjedovanje kosta - porez, tehnicki pregled, servis, potrosni dijelovi...
"Sta ce ti Audi/BMW/Skoda/Dacia/Kia/Mercedes/Passat?"...
Na sva ovakva pitanja ili zamjerke - na jedno uho neka udje, na drugo neka izadje.
Ne postoji savrseno auto. Postoji dobro i postoji bolje.
Neko ganja luksuz, marku a neko samo da ga preveze od - do.
I sve je to sasvim okej. Svi imamo razlicite kriterije.
Ja licno ne volim Renault. Ne svidja mi se. Nikad mi se nisu ni svidjali - osim modela R16, R25 i R20/R30.
Ne kazem da su losa auta - nisu nista gori od prosjeka.
Ali to je stvar moje licne percepcije.
Mozemo preporuciti auta na osnovu opsega kvarova.
Ja sam htio Hondu HR-V pa sam nakon par testova skontao da ipak ne ispunjava moje kriterije.
1
1
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Sve je pitanje zelja, potreba, ko sta voli i koji je motiv za uzimanje auta, da li ga uzima zbog sebe i svojih potreba ili da impresionira nekog i dokaze se.
Moji kriteriji za auto sau da fino izgleda, prvenstveno unutra jer ga puno vise vidim unutra nego izvana, da ima solidnu opremu i sto je najvaznije da moze fino povuci. Od kad sam jednom kupio auto sa ksenonima, nezamislivo mi je da uzmem auto sa halogenim svjetlima, to je nevjerovanto koliko svjetla uticu na ukupni izgled i koliko bolje osvjetlajvaju cestu ako su ksenoni ili LED. Sa trenutnim cijenama novih auta, ako bih uzeo malo bolju opremu koju zzelim i dobar motor koji zadovoljava moje potrebe, cijene odose bas daleko i toliko mi se ne daje za nov auto, pogotovo kad se uzme u obzir koliko brzo cijene padaju, tako da je moj izbor za sad jos uvijek polovan sa dobrom opremom, radije nego nov koji vuce ko mrtav konj i od opreme ima radio.
Pogotovo sto sam zbog problema sa bolom u koljenu od previse koristenja kvacila morao preci na automatika, tako da i tu cijena dodatno ode gore.
Nisam opterecen brendom, da mora biti Audi, BMW, Mercedes, cak sta vise odredjena sorta ljudi koja vozi ovakva auta mi ih je ogadila.
Drzim se Peugota koji je kod polovnjaka ubjedljivo najbolji odnos ulozeno - dobijeno, bar kod nas i po mojim kriterijima.
Moji kriteriji za auto sau da fino izgleda, prvenstveno unutra jer ga puno vise vidim unutra nego izvana, da ima solidnu opremu i sto je najvaznije da moze fino povuci. Od kad sam jednom kupio auto sa ksenonima, nezamislivo mi je da uzmem auto sa halogenim svjetlima, to je nevjerovanto koliko svjetla uticu na ukupni izgled i koliko bolje osvjetlajvaju cestu ako su ksenoni ili LED. Sa trenutnim cijenama novih auta, ako bih uzeo malo bolju opremu koju zzelim i dobar motor koji zadovoljava moje potrebe, cijene odose bas daleko i toliko mi se ne daje za nov auto, pogotovo kad se uzme u obzir koliko brzo cijene padaju, tako da je moj izbor za sad jos uvijek polovan sa dobrom opremom, radije nego nov koji vuce ko mrtav konj i od opreme ima radio.
Pogotovo sto sam zbog problema sa bolom u koljenu od previse koristenja kvacila morao preci na automatika, tako da i tu cijena dodatno ode gore.
Nisam opterecen brendom, da mora biti Audi, BMW, Mercedes, cak sta vise odredjena sorta ljudi koja vozi ovakva auta mi ih je ogadila.
Drzim se Peugota koji je kod polovnjaka ubjedljivo najbolji odnos ulozeno - dobijeno, bar kod nas i po mojim kriterijima.
0
- hani_jong_un
- Pjur seks

ja sam naviko na svabe, vw i mercedes, i ne mogu nista drugo da vozim. vozio sam nesto kratko pezoa 5008 2011 il 13 godina i jedva ceko da ga maknem.
1
1
1811
- hani_jong_un
- Pjur seks

auto bona 2011 godina
1
1
1811
- hani_jong_un
- Pjur seks

babo od druga uzeo ovakvog, kaze dobro auto al nejako. on uzeo benzinca, ne znam ni dal proizvode dizel
0
1811
- hani_jong_un
- Pjur seks

nisam ga ja vozo, tako mi on rece. on stalno vozi uz bradinu, kaze patim se bgm
0
1811