E jbg. Ne mogu ti pomoci.
Hoću da pitam..
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31143
Re: Hoću da pitam..
Ma jok. Neka odavde, lokalna.
Ništa. Kupit cu ja jednu lutku iz butika, pa je ljubiti.
1
1
Poljubac je jako intimna stvar, Ljubimo osobe koje nas privlače ili koje volimo, ma.kakav da j poljubac ne može biti, kako si ono rekao? Gadljiv? Ne. Ne brini o tome uopšte. Sve to dodje spontano kad si s nekim do koga ti je stalo.
ti meni izgledaš jako lijepo i pristojan si momak, ako te neka odbjije, ne odgovara ti na poruku, ne čekaj, ideš dalje... I bit će. Vidjet ćeš.
1
1
Stvar je u tome sto ne mogu ici dalje. Ne znam gdje vise. Pola grada sam ispucao.Iskra je napisao/la: ↑09 sep 2020, 20:06
Poljubac je jako intimna stvar, Ljubimo osobe koje nas privlače ili koje volimo, ma.kakav da j poljubac ne može biti, kako si ono rekao? Gadljiv? Ne. Ne brini o tome uopšte. Sve to dodje spontano kad si s nekim do koga ti je stalo.
ti meni izgledaš jako lijepo i pristojan si momak, ako te neka odbjije, ne odgovara ti na poruku, ne čekaj, ideš dalje... I bit će. Vidjet ćeš.![]()
0
Podrinjac je napisao/la: ↑09 sep 2020, 20:09Stvar je u tome sto ne mogu ici dalje. Ne znam gdje vise. Pola grada sam ispucao.Iskra je napisao/la: ↑09 sep 2020, 20:06
ti meni izgledaš jako lijepo i pristojan si momak, ako te neka odbjije, ne odgovara ti na poruku, ne čekaj, ideš dalje... I bit će. Vidjet ćeš.![]()
Pa.jel.ti ijedna odgovorila? Proširi malo konverzaciju...
Ne mogu da vjerujem da ću ovo da kažem ( ja, antiinternetusa 100%) , a fb, ig?
Ili što ne pokušas preko nekog upoznati neku, da ti preporuči? Majke mi ja brata doslovno gurnula u vezu
1
1
- hani_jong_un
- Pjur seks

a kako ti antiinternetusa a visis po forumu i udala se preko neta
0
1811
Pa.znas ti kad sam ja ušla.u ono "sejtanskokolo" da su moje cure mislile da ih zezam. Nema.sanse da povjeruju. Ja obrisala i fb i ig sve radi nauke i diplome i vidi sta me snađe.
Udo ti se ćaća preko neta #jescuo
Ali...vidi
Vidiš...zanimljivo
Ma.kakva dramaaaa
P.s. nemoj me nervirati
2
2
Imam i fb i ig.
Njihov odgovor je... ili ti odgovori al vise onako iz pristojnosti, ili ništa. Sa prvom mogu razmjeniti dvije tri recenice, ali dalje ti vise ne odgovara.
Sto se tice tih preko nekog da upoznajem. Većina se vadi. Oni kao preporuce neku, al da nema njihovog udijla u tome. I opet ostaje na meni da pokusam na moj nacin.
0
- hani_jong_un
- Pjur seks

S onim ko se zna ljubiti je lijep osjecaj, s onim ko ne zna je gadljiv. Bar je meni tako
Ybg..
Ako se bude neka ljubila sa mnom ima da joj se zgadim.
0
Ma sto to mislis? Prvo probaj pa onda pricaj jel bilo dobro ili ne
Moj prvi poljubac je bilo ono usne na usne i nista vise 
Zadnja izmjena: blinkonce, dana/u 09 sep 2020, 20:42, ukupno mijenjano 1 put.
- Russki
- prince of idiotism

- Reactions: 25263