Desperado je napisao/la: ↑22 sep 2025, 14:14
Alien Earth jedino. Dobra je.
Nije losa Alien Earth.
Malo je radnja spora i razvucena, ali ima jako zanimljivih stvari i nije onaj klasicni alien, svidja mi se sto su prikazali jos neke vanzemaljske vrste, prebacivanje svijesti djece u robote, rat kompanija u to vrijeme i slicno.
Ma bjezi nisam mogla zaspati Još sam pod utiskom.
Kažem ovom svom malom: Vidiš, tata dobijao batine i super. Sa malim fino nježno pa ubica. Ja sam izvukla pouku, nadam se da si i ti. Dijete se zakocehnulo od smijeha
3
3
Control + Alt + Delete
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
Adolescence je stvarno remek djelo, sve ukupno kako je uradjena.
Iako nije bas tematika koja mi je zanimljiva u filmovima i serijama, ostao sam odusevljen.
Rad kamere sa samo jednim kadrom je fenomenalan, osim sto je zahtijevalo ogroman trud da se sve uskladi, iz ugla gledaoca daje jedan poseban dozivljaj i dodatnu tenziju kad je sva radnja u realnom vremenu.
Zaglavio sam sa prokrastinacijom, povezao sam tek tri epozide. Meni je serija bitna iz razloga što se bavi pitanjem koliko je tanka ta zamišljena linije između ljudske inteligencije, emocija, i sintetičkog aspekta "umjetne inteligencije", i kakva je njena suština u odnosi na to kako mi opažamo, osjećamo, razumijemo inteligenciju "organske civilizacije".
0
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Sutra izlazi It:Welcome to Derry.. pogledala sam oba filma i procitala knjigu tako da cu i ovo, a vidim da Pennywise glumi isti glumac ko i u filmovima. Big like
Polaris je napisao/la: ↑26 okt 2025, 23:46
Sutra izlazi It:Welcome to Derry.. pogledala sam oba filma i procitala knjigu tako da cu i ovo, a vidim da Pennywise glumi isti glumac ko i u filmovima. Big like