Nekoliko psihopata? Pa rat na povrsinu izbacuje psihopate na sve strane. Pitam za organizovano i po naredjenju istrebljivanje stanovnistva?Ommadawn je napisao/la: ↑05 okt 2025, 15:04Misliš da ne bi bilo represalija nad civilima u BL od strane ArBiH?MunDzi je napisao/la: ↑05 okt 2025, 14:46
Ma nije to trebala biti poenta mog upisa. Htjela sam da kazem, zasto bi se iko selio iz BL. Pricam o obicnim gradjanima. Da li se ocekivalo da ARBiH ubija civile kao sto je to radila VRS? Ili su ljudi bili spremni da se odsele jer nisu zeljeli suzivot sa drugim i drugacijim?
Ja duboko vjerujem da bi.
Gotovo sam ubijeđen da bi bilo nekoliko psihopata koji bi se iživljavali nad ljudima pod izgovorom da se svete za sve ono što se nama prethodno desilo u BL.
Mislim, najiskrenije da kažem - Stevandića je trebalo na kakvu otvorenu prikolicu, vozati gradom, karati u šupak i tjerati ga da skiči kao svinja preko megafona, udarajući ga svako malo po bubrezima.
Da osjeti ono što su Banjalučani osjetili u onom famoznom Crvenom Kombiju s bijelim krovom marke Zastava.
Yebem li mu pleme i potomke.
Hrvatski i srpski mitovi o Oluji su laži natopljene krvlju
Re: Hrvatski i srpski mitovi o Oluji su laži natopljene krvlju
0
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31151
1000 bosnjaka je ubijeno u tim kravicama bolan, kako te nije sramota da spominjes kraviceBeogradjanIN je napisao/la: ↑05 okt 2025, 14:54Mislis da ARBiH nije ubijala civile kao recimo u selu Kravice na pravoslavni Bozic?MunDzi je napisao/la: ↑05 okt 2025, 14:46
Ma nije to trebala biti poenta mog upisa. Htjela sam da kazem, zasto bi se iko selio iz BL. Pricam o obicnim gradjanima. Da li se ocekivalo da ARBiH ubija civile kao sto je to radila VRS? Ili su ljudi bili spremni da se odsele jer nisu zeljeli suzivot sa drugim i drugacijim?
0
1811
- BeogradjanIN
- Etablirani član

- Reactions: 1388
Ja sam ubedjen da niko od nas ne zna pravu istinu celog rata vec se sve svodi na novinarske i televizijske price. I nisam ja rekao da bosanci nisu ubijani vec da su i srbi ubijani,zapravo da su na obe strane imali zlocinci i psihopate koji su ubijali neduzne ljude. A ko je tacno i koliko ubijao verujem da samo Bog zna. I neka dragi Bog kazni svakog zlocinca. Ubedjen sam da se od njegovog suda ne moze pobeci.Hannibal je napisao/la: ↑05 okt 2025, 16:111000 bosnjaka je ubijeno u tim kravicama bolan, kako te nije sramota da spominjes kraviceBeogradjanIN je napisao/la: ↑05 okt 2025, 14:54
Mislis da ARBiH nije ubijala civile kao recimo u selu Kravice na pravoslavni Bozic?
0
- BeogradjanIN
- Etablirani član

Ko je rekao da je svetski ekonomski forum kriv za rat u Bosni? Govorim da je to smece od foruma osnovano kako bi porobili citav svet svojim ID sranjima
0
- hani_jong_un
- Pjur seks

bilo je brt zlocina na obje strane al je razlika sto su na jednoj strani zlocini bili izuzeci i kaznjeni su, a na drugoj strani su bili planirani i 30 godina poslije rata ih slave. problem je 1400 srusenih dzamija od 1600 na prostoru bih, a ni jedna srusena crkva. tu pricu o izjednacavanju krivice ostavi za lokalnu kafanu.BeogradjanIN je napisao/la: ↑05 okt 2025, 16:35Ja sam ubedjen da niko od nas ne zna pravu istinu celog rata vec se sve svodi na novinarske i televizijske price. I nisam ja rekao da bosanci nisu ubijani vec da su i srbi ubijani,zapravo da su na obe strane imali zlocinci i psihopate koji su ubijali neduzne ljude. A ko je tacno i koliko ubijao verujem da samo Bog zna. I neka dragi Bog kazni svakog zlocinca. Ubedjen sam da se od njegovog suda ne moze pobeci.
0
1811
Jest...SANU i Slobo tu su samo u ulozi francuske sobarice.BeogradjanIN je napisao/la: ↑05 okt 2025, 15:08 Ima istine ali bas kao i u tome da su nas drugi zavadili. Amerika,Britanija,Nemacka,Francuska,Holandija i ostali zlocinci funkcionisu tako. Zavade druge pa satro pomazu. U strahu da druge zemlje ne postanu jace,razvijenije sto je Jugoslavija i bila. Tako su i arapski svet razorili.
1
1
Eno usrali se od razvitka SFRJ u naletu, a mi zadnjih deset godina prije raspada galopiramo sa inflacijom i nestašicom svega i svačega...
1
1
- BeogradjanIN
- Etablirani član

Gde sam ja izjednacavao krivicu? U Bosni se vodio rat i Bosna je najvise i stradala. Meni je zao svakog nevinog coveka,zenu,dete koji su neduzno stradali tu. I voleo bih da Bog kazni svakog zlocinca pa makar on po 1000 puta bio srbin. Bosna je cela unistena u ratu i niko se ne izjednacava sa njom. Kada je Mundzi napisala nesto kako Armija BH ne bi ubijala nevine ili tako nesto ja sam joj naveo primer gde su ubijali. I time nisam umanjio broj ubijenih muslimana nego sam rekao da su i srbi ubijani i da za to niko nikada nije odgovarao. I to stranci vrlo dobro rade kako bi na balkanu uvek bilo moguce zapaliti vatru. Srbe su osudili a druge pustili. I onda ispada da su ubijeni srbi nevazni. Na taj nacin su ostavili sebi prostor da se i za 100 godina moze pricati o ratu. Na stranu to sto propaganda menja istoriju. Zato i kazem da sam ubedjen da niko od nas pravu istinu ne zna. Delimicno zna ali u potpunosti ne zna. A rat je svakako nesto u cemu nema pobednika cak i da jedan covek pogine. I da me ne razumes pogresno, ja ne mrzim muslimane,moj otac je musliman, zena mi je muslimanka iz Sarajeva, ja samo ogradjujem sebe kao srbina od krivice jer niti sam ucestvovao u ratu niti bih ucestvovao. Volim,cenim i postujem svakog normalnog coveka,nebitno mi je odakle je i koje je vere.Hannibal je napisao/la: ↑05 okt 2025, 16:54bilo je brt zlocina na obje strane al je razlika sto su na jednoj strani zlocini bili izuzeci i kaznjeni su, a na drugoj strani su bili planirani i 30 godina poslije rata ih slave. problem je 1400 srusenih dzamija od 1600 na prostoru bih, a ni jedna srusena crkva. tu pricu o izjednacavanju krivice ostavi za lokalnu kafanu.BeogradjanIN je napisao/la: ↑05 okt 2025, 16:35
Ja sam ubedjen da niko od nas ne zna pravu istinu celog rata vec se sve svodi na novinarske i televizijske price. I nisam ja rekao da bosanci nisu ubijani vec da su i srbi ubijani,zapravo da su na obe strane imali zlocinci i psihopate koji su ubijali neduzne ljude. A ko je tacno i koliko ubijao verujem da samo Bog zna. I neka dragi Bog kazni svakog zlocinca. Ubedjen sam da se od njegovog suda ne moze pobeci.
0
- hani_jong_un
- Pjur seks

kako svaki ima istu pricu jbt
tacno vidis koliko srpska propaganda pere mozgove
ko nas bre zavadi, zlocini su se desavali na obje strane, u srebrenici se desio strasan zlocin a ne genocid, stranci osudili srbe a druge nisu... medjunarodni sud nije kompetentan da sudi ratne zlocine ali "ti jesi"
editovano od smajlic
@Hannibal molim te bez vrijedjanja
tacno vidis koliko srpska propaganda pere mozgove
ko nas bre zavadi, zlocini su se desavali na obje strane, u srebrenici se desio strasan zlocin a ne genocid, stranci osudili srbe a druge nisu... medjunarodni sud nije kompetentan da sudi ratne zlocine ali "ti jesi"
editovano od smajlic
0
1811
- BeogradjanIN
- Etablirani član

Ti to mene vredjas sada?
Jebem ti medjunarodni sud koji jedne osudi a za druge zmuri i pravi se da ne vidi. I nemam ja propagandu, niti sam sta rekao niti poricem bilo sta, govorim striktno za ubijene ljude pravoslavne vere. Hteo ti to tako opasan da priznas ili ne, ubijani su i srbi. Ali tebi ocigledno moram da nacrtam da time ne govorim da nije ubijeno vise muslimana niti sam rekao da li je bio genocid ili ne. Ako ne razumes procitano onda postavis pitanje a ne da glumis smekera pa me jos i vredjas bez da sam ti bilo sta rekao.
Jebem ti medjunarodni sud koji jedne osudi a za druge zmuri i pravi se da ne vidi. I nemam ja propagandu, niti sam sta rekao niti poricem bilo sta, govorim striktno za ubijene ljude pravoslavne vere. Hteo ti to tako opasan da priznas ili ne, ubijani su i srbi. Ali tebi ocigledno moram da nacrtam da time ne govorim da nije ubijeno vise muslimana niti sam rekao da li je bio genocid ili ne. Ako ne razumes procitano onda postavis pitanje a ne da glumis smekera pa me jos i vredjas bez da sam ti bilo sta rekao.
0
- hani_jong_un
- Pjur seks

jebem ja i medjunarodni sud. ubijes 60 000 civila, popalis im kuce i dzamije i onda se zalis sto niko nije osudjen za 4 srpska civila u kravicama. znas li za koliko bosnjackih civila niko nikad nije osudjen? da su vas sudili kako treba pola drzave bi vam zatvorili.
editovano od smajlic
editovano od smajlic
0
1811
- BeogradjanIN
- Etablirani član

Pises coveku koji je imao sedam godina kada je to pocelo. Prvo se informisi dobro koliko je srba ubijeno na Bozic u Kravici a zatim i u okolnim selima. I nisu ubijani samo tu. A da je i samo jedan ubijen,ubica treba biti osudjen. A da je bilo i pet miliona zlocinaca iz Srbije, svih pet miliona bi trebalo osuditi. Ja nemam nista protiv toga. I opet mi nameces nesto svoje koje ja nisam ni izgovorio. I vec nekoliko puta sam ti napisao da ja nisam rekao da nije ubijeno mnogo vise muslimana i nisam rekao da nije istina to sto si naveo da je gotovo cela Bosna bila razrusena pocevsi od dzamija itd.
0
Ja ne znam da li je ikada naređeno ili organizovano iseljenje stanovništva kad je ArBiH bila na pragu BL.MunDzi je napisao/la: ↑05 okt 2025, 16:10Nekoliko psihopata? Pa rat na povrsinu izbacuje psihopate na sve strane. Pitam za organizovano i po naredjenju istrebljivanje stanovnistva?Ommadawn je napisao/la: ↑05 okt 2025, 15:04
Misliš da ne bi bilo represalija nad civilima u BL od strane ArBiH?
Ja duboko vjerujem da bi.
Gotovo sam ubijeđen da bi bilo nekoliko psihopata koji bi se iživljavali nad ljudima pod izgovorom da se svete za sve ono što se nama prethodno desilo u BL.
Mislim, najiskrenije da kažem - Stevandića je trebalo na kakvu otvorenu prikolicu, vozati gradom, karati u šupak i tjerati ga da skiči kao svinja preko megafona, udarajući ga svako malo po bubrezima.
Da osjeti ono što su Banjalučani osjetili u onom famoznom Crvenom Kombiju s bijelim krovom marke Zastava.
Yebem li mu pleme i potomke.
Zapravo je i Knin bio iseljen tek kad su prve granate počele da padaju.
A ovi su poučeni iskustvom ljudi iz Krajine već počeli da spremaju torbe.
0
Ko nije taslačio tuđu ženu - ne zna šta je prava ljubav.
De momci stanite malo na loptu - ne morate se vrijeđati.
@Hannibal polako, smiri strasti.
@Hannibal polako, smiri strasti.
1
1
Ko nije taslačio tuđu ženu - ne zna šta je prava ljubav.
- BeogradjanIN
- Etablirani član

Ne vredjamo se vec on mene vredja, ja samo citam
0
- hani_jong_un
- Pjur seks

kako da te ne vrijedjam s tom "" pricom jbt
0