Ja imam i to ogroman. Licno nepojmljivo. Ni u teoriji, a kamo li u praksi. Nebo i zemlja. I to bez dodirnih tacaka.
Svako ima pravo na vkadtito misljenje. Ti na svoje. Ja na svoje.
Ja imam i to ogroman. Licno nepojmljivo. Ni u teoriji, a kamo li u praksi. Nebo i zemlja. I to bez dodirnih tacaka.
S tom razlikom sto za Arkana vecinski govore losi ljudi da je bio dobar covjek, a za Merlina vecinski kazu dobri ljudi da je dobar covjek.
Ti sigurno nisi.

1
E vidis, ja nisam dobar covjek i reci cu za Merlina da je los covjek. Dobar dio Sarajlija ce isto tako reci da je Dino Merlin los covjek.
Smanji strasti. Nisam ti rekla da si los covjek.Ommadawn je napisao/la: ↑13 okt 2025, 18:04E vidis, ja nisam dobar covjek i reci cu za Merlina da je los covjek. Dobar dio Sarajlija ce isto tako reci da je Dino Merlin los covjek.
Takodjer ja kao los covjek cu reci da je Arkan los covjek.
I Ceca je losa zena.
Jebiga, ja sam jedan od rijetkih koji u tinejdzerskim godinama nije polirao kacigu na nju. Bila mi je odvratna od samog pocetka.

Dino je šupak, odgovorno tvrdim, ali nije teroristaOmmadawn je napisao/la: ↑13 okt 2025, 18:04E vidis, ja nisam dobar covjek i reci cu za Merlina da je los covjek. Dobar dio Sarajlija ce isto tako reci da je Dino Merlin los covjek.
I Ceca je losa zena.
Jebiga, ja sam jedan od rijetkih koji u tinejdzerskim godinama nije polirao kacigu na nju. Bila mi je odvratna od samog pocetka.

Pa nisam ni rekao da si ti rekla da sam loš čovjek.MunDzi je napisao/la: ↑13 okt 2025, 19:17Smanji strasti. Nisam ti rekla da si los covjek.Ommadawn je napisao/la: ↑13 okt 2025, 18:04
E vidis, ja nisam dobar covjek i reci cu za Merlina da je los covjek. Dobar dio Sarajlija ce isto tako reci da je Dino Merlin los covjek.
I Ceca je losa zena.
Jebiga, ja sam jedan od rijetkih koji u tinejdzerskim godinama nije polirao kacigu na nju. Bila mi je odvratna od samog pocetka.![]()
Citaj pazljivije. Kljucna rijec - vecinski.
A ako sam zelis da se samonazivas losim, to je tvoja odluka. Sa mnom nema nikakve veze.
I ne, nisi rijadak primjer kako to ti mislis.