Da se pohvalim
Re: Da se pohvalim
Hajd nek ima bar neko da manje radi od mene
2
2
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
- BeogradjanIN
- Etablirani član

- Reactions: 1388
Juce sam se prijavio da me vrate u kriminalistiku. Iskreno se nadam da ce me primiti nazad
3
2
1
1
- BeogradjanIN
- Etablirani član

Za resavanje istog sam bio ali sam nepravedno iskljucen. Sada ce me valjda vratiti nazad i ispraviti gresku
1
1
- BeogradjanIN
- Etablirani član

- Bobi
- Etablirani član

- Reactions: 2969
- Kontakt:
Onda nisi nepravedno iskljucen
. za nekog si opravdano isključen. Treba poštivat pravila i zakone.
2
2

- BeogradjanIN
- Etablirani član

Ne prihvatam nista sto je pod moranjem jer je neko drugi odredio tako. Kada sam rekao da primim a da doktor koji mi daje potpise da garantuje u ispravnost iste, nije zeleo. A ja da potpisem da se slazem sa necim sa cime se ne slazem, sigurno da necu. I na kraju krajeva, mnogo je njih na kraju i osteceno time sto su prihvatili. Govorim o mom kraju ovde.
0
Ma salim se.
Ni ja ne znam jel bilo ispravno je uzeti. Ja sam je primala i opet cu ako mi ponude. Mada sam po prirodi sumnjicava.
Ni ja ne znam jel bilo ispravno je uzeti. Ja sam je primala i opet cu ako mi ponude. Mada sam po prirodi sumnjicava.
0
Poslusan kriminalac. Suradjuje sa pandurima i drzavom.
0
- BeogradjanIN
- Etablirani član

Druze, zakon treba da postoji ali ne moze zakon za tvoje telo. Ti u sebe unosis sta zelis a ne sta ti drugi narede. I jos ti daju papir da potpises da sam snosis posledice ako do njih dodje. Znaci sebe su ogradili. Pravednije je bilo da imas u ponudi vakcine i da daju potpis i oni sto prime i oni sto ne prime. Onaj ko je verovao da ga vakcina stiti taj je primio.
0
- BeogradjanIN
- Etablirani član

- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31122
dobijo sam poziv za obavezno testiranje na koroniju i odem sta cu. prije nego sto mi je sestra ugurala stapic u nos pogledao sam je u oci, nije bila sretna. pokusao sam da joj sugeriram da mi ne ucini nista na zao, ali nije reagovala. tada sam joj tiho sapnuo, imam sina, volio bih da vidim kako odrasta, nemojte me cipirati. nijemo i tuzno mi je pokazala na dzep i na uho, javljajuci mi tako da je prisluskuju. suza joj je poletjela obrazom pokazujuci nemoc i strah odupiranju naredbe nadleznih. ucijenjena je, boji se za egzistenciju i gubitak posla. onda je glasno rekla gotovo je! vrhom prsta je protrljala vatu na vrhu stapica i prikazao se cip. zaprepasceno sam gledao u zlo koje nam zele ugraditi
zaplakao sam i kroz suze rekao hvala lijepo. napustijo sam ambulantu uzurbanim korakom.
nadam se da ce neko nekada odgovarati za ovaj zulum koji nam cine
4
4
1811
- Bobi
- Etablirani član

- Reactions: 2969
- Kontakt:
Šta se to takmičiš za post mjesecapadisah je napisao/la: ↑18 okt 2025, 14:39 dobijo sam poziv za obavezno testiranje na koroniju i odem sta cu. prije nego sto mi je sestra ugurala stapic u nos pogledao sam je u oci, nije bila sretna. pokusao sam da joj sugeriram da mi ne ucini nista na zao, ali nije reagovala. tada sam joj tiho sapnuo, imam sina, volio bih da vidim kako odrasta, nemojte me cipirati. nijemo i tuzno mi je pokazala na dzep i na uho, javljajuci mi tako da je prisluskuju. suza joj je poletjela obrazom pokazujuci nemoc i strah odupiranju naredbe nadleznih. ucijenjena je, boji se za egzistenciju i gubitak posla. onda je glasno rekla gotovo je! vrhom prsta je protrljala vatu na vrhu stapica i prikazao se cip. zaprepasceno sam gledao u zlo koje nam zele ugraditizaplakao sam i kroz suze rekao hvala lijepo. napustijo sam ambulantu uzurbanim korakom.
5
5