Skupi prsteneodoljivi je napisao/la: ↑19 nov 2025, 20:57 Ima li kakav majstor da mi odalji pedalu od kočnice od pedale gasa. Stopalo mi je br.45, samim tim i glomazna obuća i ja kad hoću da dodam gas ili da kočim pritišćem obje pedale pa sjeba auto, em derem kočioni sistem em trošim gorivo, em auto ne zna da li da ubrza ili da stane
Hvala![]()
Nasmijalo me...
Re: Nasmijalo me...
2
1
1
1
- neodoljivi
- Moderator

- Reactions: 3931
Ma samo nek je looodddoooo a samim tim bice i nezaboravnoNamazana je napisao/la: ↑19 nov 2025, 20:59Skupi prsteneodoljivi je napisao/la: ↑19 nov 2025, 20:57 Ima li kakav majstor da mi odalji pedalu od kočnice od pedale gasa. Stopalo mi je br.45, samim tim i glomazna obuća i ja kad hoću da dodam gas ili da kočim pritišćem obje pedale pa sjeba auto, em derem kočioni sistem em trošim gorivo, em auto ne zna da li da ubrza ili da stane
Hvala![]()
![]()
1
1
Pa s tobom drugacije i ne mozeneodoljivi je napisao/la: ↑19 nov 2025, 21:00Ma samo nek je looodddoooo a samim tim bice i nezaboravno
1
1
Kad je mladić stigao do jezera, iz tamne vode izronila je vila. Duga kosa joj je padala niz ramena, a oči su joj blistale poput mjeseca na površini.
Pružila je ruku prema njemu i tihim glasom ga pozvala da joj priđe bliže, dok je jezero oko njih šaptalo kao da je živo.
Mladić je bio opčinjen. Drhtavim glasom je rekao: “Hoš da odemo na roštilj, tu odmah preko puta.”
Odlomak iz bajke braće Grill
Pružila je ruku prema njemu i tihim glasom ga pozvala da joj priđe bliže, dok je jezero oko njih šaptalo kao da je živo.
Mladić je bio opčinjen. Drhtavim glasom je rekao: “Hoš da odemo na roštilj, tu odmah preko puta.”
Odlomak iz bajke braće Grill
0
- BeogradjanIN
- Etablirani član

- Reactions: 1388
Ne bi me cudilo da im stvarno uvedu ovo na takmicenjima...Kada su uveli ono samaranje i ostale budalastine poremecene, nista me vise ne bi iznenadilo...
0
- BeogradjanIN
- Etablirani član

- Reactions: 1388
wife and wife material su uvek pobednici/eŠabović Adis je napisao/la: ↑24 nov 2025, 01:51Čovječe, pobjednik na tom takmičenju ti je čisti wife material.BeogradjanIN je napisao/la: ↑24 nov 2025, 01:09
Ne bi me cudilo da im stvarno uvedu ovo na takmicenjima...Kada su uveli ono samaranje i ostale budalastine poremecene, nista me vise ne bi iznenadilo...![]()
![]()
0
- neodoljivi
- Moderator

- neodoljivi
- Moderator

Radnici na održavanju kupili vreću krpa za brisanje masnih ruku i šalju sliku 
3
2
1
1
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.

1