Kompleks spasitelja
Re: Kompleks spasitelja
ovo iz tebe ko da vristi i para mi usi:
-jednom i nikad vise
budi sexi i priznaj.
-jednom i nikad vise
budi sexi i priznaj.
1
1
Duh vec priznao.
ali u pravu su zene.
veliko srce treba ostaviti za ukrajinu, palestince...
ali u pravu su zene.
veliko srce treba ostaviti za ukrajinu, palestince...
1
1
Ama ko, sta da prizna. Nista ne razumijem. Ili ste vi poceli pricati nekim meni nepoznatim jezikom ili sam ja posandrcala. I nije to samo na ovoj temi, nego i na ostalim temama. Bas se pogubim.
0
Spasiti i spasavati nekoga nije losa stvar ali nije ni nuzno uvijek pozitivna.
Zna to pravo da oduzme energiju u vezi.
Koliko god da volis neku osobu, na kraju se jednostavno umoris.
Pomoci oko nekih stvari, saslusati, dati savjet - nije nikakav problem. Ali da ja tu nesto samoincijativno i da rijesavam stalno neke probleme - ma jok. Pogotovo se ne petljam u familijarno-rodbinske konflikte. Saslusam i prokomentarisem ali ne uzimam nikakvu stranu.
Takodjer nikada nisam volio da mi djevojke pokusavaju nesto promijeniti u zivotu.
Prihvati me prvo ovakvog kakav jesam a ja kad vidim da nesto ne stima, lako cu se odluciti za promjene.
Zna to pravo da oduzme energiju u vezi.
Koliko god da volis neku osobu, na kraju se jednostavno umoris.
Pomoci oko nekih stvari, saslusati, dati savjet - nije nikakav problem. Ali da ja tu nesto samoincijativno i da rijesavam stalno neke probleme - ma jok. Pogotovo se ne petljam u familijarno-rodbinske konflikte. Saslusam i prokomentarisem ali ne uzimam nikakvu stranu.
Takodjer nikada nisam volio da mi djevojke pokusavaju nesto promijeniti u zivotu.
Prihvati me prvo ovakvog kakav jesam a ja kad vidim da nesto ne stima, lako cu se odluciti za promjene.
2
2
Ko nije taslačio tuđu ženu - ne zna šta je prava ljubav.
a jesi li ti njima nesto pokusao mjenjati?
da. muskarci to ne vole.
od zena se ocekuje da se mjenjaju...nabolje naravno.
da je sve zategnuto, sredjeno, da joj osmjeh blista, da zavodi i naravno-cim kaze muskarac da legne..da i noge dignu odmah.
Zene su razvile cak i takmicenje u tome-kako ce biti najbolja, najpozeljnija...odose u krajnost i sa silikonima, botoksom, laznim trepavicama i noktima...
i naravno poslije svega da pita jesil gladan irazvije i pitu.
muski svijet...
1
1
Nisam. Šta im imam pokušavati promijeniti?Duh je napisao/la: ↑28 nov 2025, 15:16a jesi li ti njima nesto pokusao mjenjati?
da. muskarci to ne vole.
od zena se ocekuje da se mjenjaju...nabolje naravno.
da je sve zategnuto, sredjeno, da joj osmjeh blista, da zavodi i naravno-cim kaze muskarac da legne..da i noge dignu odmah.
Zene su razvile cak i takmicenje u tome-kako ce biti najbolja, najpozeljnija...odose u krajnost i sa silikonima, botoksom, laznim trepavicama i noktima...
i naravno poslije svega da pita jesil gladan irazvije i pitu.
muski svijet...
Ili mi se sviđa kakva jeste ili ne.
0
Ko nije taslačio tuđu ženu - ne zna šta je prava ljubav.