Gde ti ja licim na nekoga takvog burazeru...Ja sam zbog takvih i otisao iz Srbije. U istoriji gora vlast nije postojala. Problem je sto je opozicija lazna, kontrolisana koja sluzi da navlaci ljude. Nazalost, jos uvek smo kao nacija naivni...Zalosno ali istinito
Srbija
- BeogradjanIN
- Etablirani član

- Reactions: 1388
Re: Srbija
1
1
Mah, zezao sam se gore kad sam rekao da si caci. Inace ne pratim politiku uopste, odvratni su mi svi moguci nivoi vlasti, izbjegavam da slusam i citam o tome. Jedini izuzetak je bivsa premijerka Finske, ali ona je otisla u penzijuBeogradjanIN je napisao/la: ↑02 nov 2025, 00:12Gde ti ja licim na nekoga takvog burazeru...Ja sam zbog takvih i otisao iz Srbije. U istoriji gora vlast nije postojala. Problem je sto je opozicija lazna, kontrolisana koja sluzi da navlaci ljude. Nazalost, jos uvek smo kao nacija naivni...Zalosno ali istinito
1
1
zao mi je.BeogradjanIN je napisao/la: ↑02 nov 2025, 00:12Gde ti ja licim na nekoga takvog burazeru...Ja sam zbog takvih i otisao iz Srbije. U istoriji gora vlast nije postojala. Problem je sto je opozicija lazna, kontrolisana koja sluzi da navlaci ljude. Nazalost, jos uvek smo kao nacija naivni...Zalosno ali istinito
0
- BeogradjanIN
- Etablirani član

I ja to kralju izbegavam ali od ovog naseg ne mozes da pobegnes, iz frizidera iskace. I svakodnevno bivas bombardovan tekstovima sto o nakaradnoj vlasti sto o laznoj opoziciji...Sludjivanje naroda level pro. Inace svakako da sam tvog razmisljanja, bolje je jednostavno odstraniti politiku od zivota. Mada mi je zao gomile ljudi koji sami sebi stvaraju moderno ropstvodmr je napisao/la: ↑02 nov 2025, 00:17Mah, zezao sam se gore kad sam rekao da si caci. Inace ne pratim politiku uopste, odvratni su mi svi moguci nivoi vlasti, izbjegavam da slusam i citam o tome. Jedini izuzetak je bivsa premijerka Finske, ali ona je otisla u penzijuBeogradjanIN je napisao/la: ↑02 nov 2025, 00:12
Gde ti ja licim na nekoga takvog burazeru...Ja sam zbog takvih i otisao iz Srbije. U istoriji gora vlast nije postojala. Problem je sto je opozicija lazna, kontrolisana koja sluzi da navlaci ljude. Nazalost, jos uvek smo kao nacija naivni...Zalosno ali istinito![]()
1
1
Zaboravio si spomenuti da sa tako neutralnim stavovima o Vucicevom rezimu trazis posao u MUP Republike Srbije…najjaca firmetina, bajo.BeogradjanIN je napisao/la: ↑02 nov 2025, 00:12
Gde ti ja licim na nekoga takvog burazeru...Ja sam zbog takvih i otisao iz Srbije. U istoriji gora vlast nije postojala. Pre bih se obesio nego da budem neko ko podrzava tu nakaradnu vlast.
Za $1500 mjesecno.
Poznajes li ti Iskru?
0
Kako se pise "Ti si idiot"?
Bili su protesti 2014.
Krenulo iz Tuzle pa se proširilo dalje. Čak se i u BL skupilo oko 500 ljudi da protestuje i ruši sistem.
Podrške stizale iz Bg i Zagreba.
Epilog se zna.
Spaljene dvije zgrade, uništeno nekoliko auta i slučajevi poput Dženana Memića, Davida Dragojevića i evo sad ovo podvođenje maloljetnica iz doma za nezaštićenu djecu od strane policijskih službenika i nekih profesora.
Al’ imamo Dubiozu Kolektiv i Faću.
A i ovi protesti što vidiš po Srbiji - ništa novo neće donijeti. Čim se tu umiješao folklor sa ikonografijom, zastavama i simbolima nema od toga ništa.
Neka ljubi se kokarda i feredža.
0
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
- BeogradjanIN
- Etablirani član

Ne bih radio nigde gde bih bio prinudjen da branim vlast a ne pravdu. Tako da u Srbiji i da mogu,ne bih to radio.grunf je napisao/la: ↑02 nov 2025, 04:26Zaboravio si spomenuti da sa tako neutralnim stavovima o Vucicevom rezimu trazis posao u MUP Republike Srbije…najjaca firmetina, bajo.BeogradjanIN je napisao/la: ↑02 nov 2025, 00:12
Gde ti ja licim na nekoga takvog burazeru...Ja sam zbog takvih i otisao iz Srbije. U istoriji gora vlast nije postojala. Pre bih se obesio nego da budem neko ko podrzava tu nakaradnu vlast.
Za $1500 mjesecno.
Poznajes li ti Iskru?
Ne poznajem Iskru
0
- BeogradjanIN
- Etablirani član

Protesti su farsa.Ommadawn je napisao/la: ↑02 nov 2025, 09:18Bili su protesti 2014.
Krenulo iz Tuzle pa se proširilo dalje. Čak se i u BL skupilo oko 500 ljudi da protestuje i ruši sistem.
Podrške stizale iz Bg i Zagreba.
Epilog se zna.
Spaljene dvije zgrade, uništeno nekoliko auta i slučajevi poput Dženana Memića, Davida Dragojevića i evo sad ovo podvođenje maloljetnica iz doma za nezaštićenu djecu od strane policijskih službenika i nekih profesora.
Al’ imamo Dubiozu Kolektiv i Faću.
A i ovi protesti što vidiš po Srbiji - ništa novo neće donijeti. Čim se tu umiješao folklor sa ikonografijom, zastavama i simbolima nema od toga ništa.
Neka ljubi se kokarda i feredža.
U martu je izaslo milion ljudi ispred skupstine i umesto da sve stane,da ne idu dok vlast ne padne oni su trazili da se ljudi razidju i odu kucama. Trose energiju narodu i rade na tome da izgube volju za pravim protestom. Naravno da medju svim tim ljudima ima gomila nezadovoljih koja prezire ovu nakaradnu vlast ali je problem u organizatorima itd.
Kao sto rekoh,obicna kontrolisana opozicija koja ubedjuje narod pricama protiv vlasti a dela nikuda i nikada. I sve te televizije koje su satro opozicione iliti svestrane,regularne i postene su zapravo kontrolisane i ne postoji promil sansi da tu dodje neko ko zaista zeli promene.
Znaci imas vlast i laznu opoziciju i svi oni te primoravaju da ti izbor bude jedan od njih, nikako neko treci.
Onaj koji se razlikuje od jednih i od drugih ne dobija prostora u medijima.
Ista fora ti je u Bosni a i u drugim zemljama.
Sve je farsa i laz dok drzave sprovode digitalizaciju, skeniranja, ID sranja, pracenja itd. O tome niko ni rec.
Juce bila godisnjica nastradalih u Novom Sadu oni ljudi igraju kolo,neko slavi rodjendan,jedan prosi devojku. Cirkus
U Bosni na dan kada je bio dan zalosti zbog Srebrenice, i ljudi u miru i tisini setali. Nakon sat dva Bascarsijom prolaze trube sa nekim dokonim jutjuberima. Zalosno
Svuda je isti sablon urusavanja svega ali narod tesko da ima IQ da to shvati
0
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10100
Sve je to bolje nego Bošnjačka ošamućenost sopstvenom posebnošću saburanja, tamo gdje se sloboda sama nudi da bude na usluzi.
1
1
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Ma ja “Sabur sine, tako nam je suđeno”.WhiskeyPete je napisao/la: ↑29 nov 2025, 09:23 Sve je to bolje nego Bošnjačka ošamućenost sopstvenom posebnošću saburanja, tamo gdje se sloboda sama nudi da bude na usluzi.
Pa jebalomajku ima valjda i kod tog sabura neke granice.
“Neka, nemoj on je naš. Eno četnici na Palama napali neku bošnjačku familiju na pumpi…”
1
1
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10100
Nemoj da se zamjeramo. Jebem ga, niko nije ovako brzo prešao preko hrđavih djela i nepravde, a neki su među njima postali čak i gori, iz nekih "pacifista" izrasli su etno-fašisti, a da još nisu upoznali datu terminologiju.Ommadawn je napisao/la: ↑29 nov 2025, 09:59Ma ja “Sabur sine, tako nam je suđeno”.WhiskeyPete je napisao/la: ↑29 nov 2025, 09:23 Sve je to bolje nego Bošnjačka ošamućenost sopstvenom posebnošću saburanja, tamo gdje se sloboda sama nudi da bude na usluzi.
Pa jebalomajku ima valjda i kod tog sabura neke granice.
“Neka, nemoj on je naš. Eno četnici na Palama napali neku bošnjačku familiju na pumpi…”
0
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Prošle godine 20 ljudi izgubi živote u Jablanici zbog nelegalnog kamenoloma koji je vlasništvo lika koji je u maskopiji sa SDA - niko ništa!WhiskeyPete je napisao/la: ↑29 nov 2025, 11:11Nemoj da se zamjeramo. Jebem ga, niko nije ovako brzo prešao preko hrđavih djela i nepravde, a neki su među njima postali čak i gori, iz nekih "pacifista" izrasli su etno-fašisti, a da još nisu upoznali datu terminologiju.
Oni starci nastradaše nekidan u onom Domu penzionera u Tuzli koji su do tada živjeli u totalno nehumanim uslovima - niko ništa!
A znaju se skupiti i pjevati “Zlatne strune” i “U meni jesen je”.
Jašta ba.
0
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
- BeogradjanIN
- Etablirani član

Srbija je pod ovom vlascu probila dno dna. Obicna parodije od drzave u kojoj je sve laz. Cast svakome ko nije poprimio sve to od takvih pojava. Ne zna se da li je gora vlast ili oni sto su dobili ulogu opozicionara. Jedan zacaran krug u kom je narod zatvoren kao u oboru
0