Ovo još niste znali o meni

Truć, trač, bla, bla...
Ommadawn
Florida Man
Florida Man
Reactions: 17255

Re: Ovo još niste znali o meni

Post Postao/la Ommadawn »

hani_jong_un je napisao/la: 02 dec 2025, 23:32
Ommadawn je napisao/la: 02 dec 2025, 22:19

Govorim za sebe:
Nemam mikrovalnu jer u vrijeme dok sam je imao koristila mi je samo za brzo podgrijavanje hrane. Nabavio sam je isključivo dok je kćerka bila beba. Nisam mikrovalnu ponio kad smo se razdvajali.

Na TV-u nemam šta gledati jer fakat je sve dosadno a švedska državna televizija sve ionako stavlja kao streaming tako da vijesti, filmove i dokumentarce gledam kad u toku dana nađem za to vremena. I mnogo kvalitetnije filmove prikazuju. Na kablovskoj je ionako samo američko dosadno sranje.

Spotify bojkotujem otkako finansiraju oružje kojim se kasnije ubijaju nevini ljudi - mahom civili. Svakako ne isplaćuju izvođače kako treba.
Postoji zato gramofon a prodavnice ploča imaju jako bogatu ponudu za solidnu lovu.
U autu slušam ili Youtube ili preko Radio Gardena hvatam radiostanice koje emituju odličnu muziku.

Eto. Znam da je čudno, znam da je mimosvijet ali eto yebiga.
trebo si brt ponijet mikrovalnu
ko al pacino u heatu kad ufati zenu u stanu s drugim i samo uzme televizor i ode 😂
Koji ce mi mikrovalna?
Zauzima mi prostor u kuhinji a sluzila bi mi samo jednoj svrsi.
1
1 slika
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Spock
Moderator
Moderator
Reactions: 676

Post Postao/la Spock »

Ommadawn je napisao/la: 02 dec 2025, 20:12 Nemam mikrovalnu niti air-fryer niti razmišljam o kupovini istih.
Ne gledam tv-kanale nego samo streaming.
Bojkotujem Spotify.
Skoro isto je i kod mene, ni mikrovalna ni air fryer, kanale ima vise od godinu dana da sam izbacio, samo internet iako TV generalno jako malo gledam, i ono sto pogledam je uglavnom stream.
Spotify nikad nisam koristio, ne zbog nekog bojkota, vec mi je besmisleno. Navikao sam da koristim mp3, i na taj nacin slusam muziku, volim da imam fizicki fajl da mi ne moze neko odrediti hoce li sutra ukinuti mogucnost slusanja ili ne, i da mogu kad hocu editovati pjesmu ako mi treba za neke potrebe. Na kompjuteru kad pustim onda ukljucim Winamp sa mp3 listom, u autu imam na usb stiku mp3 kolekciju. Radio apsolutno nikad ne slusam, volim sam da biram sta cu slusati.
Pored toga, ne koristim FB, Instagram, Tik tok, ni bilo sta slicno. Ne samo da ne korisitm, nikad profil nisam otvorio ni na jednoj od drustvenih mreza.
Forum sam poceo koristiti jos od negdje 1997-1998 ne mogu se sjetiti koja je tacno godina bila, ali jako davno.
0
Spock
Moderator
Moderator

Post Postao/la Spock »

MunDzi je napisao/la: 02 dec 2025, 23:48
Polaris je napisao/la: 02 dec 2025, 21:27 Iznenadjujete me vas dvoje
Sto bona. Svi mi govore da sam budala. Ali gledam ostale kako sapiru prije nego slazu po masini. Pa ja rukama prije operem i saperem nego sto oni to poredaju po masini. I opet im se case/staklo ne cakli kao moje kad ga saperem vrelom vodom.

Ne kontam koncept. Nemam restoran. E bas mi tesko oprati 4 tanjira i 4 case.
Ovo mi vec nije jasno, bez masine za sudje mi je zivot nezamisliv, imam je vec vise od 20 godina, ne istu naravno, ali ih toliko koristim.
Skoro nam je crkla bila masina, dok su dosli iz servisa, pa ustanovili da ne mogu popraviti, dok smo kupili novu i dok je stigla, kao da je bomba pala u kuhinji. U neka doba kupili plasticne tanjire i escajg jer nam nije palo na pamet da rucno peremo.
Inace, gotovo nikad se ne desi da nema sudja za masinu, samo nas je troje ali opet toliko sudja se iskoristi da se svaki dan moze komotno napuniti, cak i onaj dan kad ne kuhamo i jedemo gotovo, ni sam ne znam kako ali uvijek je prljavog sudja za masinu. :oo
2
1 slika 1 slika
Ommadawn
Florida Man
Florida Man
Reactions: 17255

Post Postao/la Ommadawn »

Ja vec masinu za sudje smatram potrebnom iako zivim sam i dobro mi dodje kada imam goste.
1
1 slika
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Spock
Moderator
Moderator

Post Postao/la Spock »

Šabović Adis je napisao/la: 03 dec 2025, 09:36
Spock je napisao/la: 03 dec 2025, 08:59

Ovo mi vec nije jasno, bez masine za sudje mi je zivot nezamisliv, imam je vec vise od 20 godina, ne istu naravno, ali ih toliko koristim.
Skoro nam je crkla bila masina, dok su dosli iz servisa, pa ustanovili da ne mogu popraviti, dok smo kupili novu i dok je stigla, kao da je bomba pala u kuhinji. U neka doba kupili plasticne tanjire i escajg jer nam nije palo na pamet da rucno peremo.
Inace, gotovo nikad se ne desi da nema sudja za masinu, samo nas je troje ali opet toliko sudja se iskoristi da se svaki dan moze komotno napuniti, cak i onaj dan kad ne kuhamo i jedemo gotovo, ni sam ne znam kako ali uvijek je prljavog sudja za masinu. :oo
Moreš tepsiju oprat u tom čudu?
Ma more sve, naravno neke stvari treba malo istrljati prije toga, ali sve to cudo oprere, osim obraza. :oo
0
MunDzi
PRObehar
PRObehar
Reactions: 10484

Post Postao/la MunDzi »

MunDzi je napisao/la: 02 dec 2025, 23:48

Sto bona. Svi mi govore da sam budala. Ali gledam ostale kako sapiru prije nego slazu po masini. Pa ja rukama prije operem i saperem nego sto oni to poredaju po masini. I opet im se case/staklo ne cakli kao moje kad ga saperem vrelom vodom.

Ne kontam koncept. Nemam restoran. E bas mi tesko oprati 4 tanjira i 4 case.
Ja se vala cudim da ste morali kupiti plasticne tanjire i plasticni escajg jer vam mrsko oprati tanjir, viljusku i noz. Da izvines, meni je to proseravanje.
0
Spock
Moderator
Moderator

Post Postao/la Spock »

MunDzi je napisao/la: 03 dec 2025, 10:28

Ja se vala cudim da ste morali kupiti plasticne tanjire i plasticni escajg jer vam mrsko oprati tanjir, viljusku i noz. Da izvines, meni je to proseravanje.
Ma nije problem jedno, ali toga kod nas bude bas previse, ni sam ne znam kako ali bas se puno sudja prlja. Prvo smo koristili dok se nije sve od escajga i tanjira isprljalo, onda operemo malo sto treba, u neka doba uzeli plasticne, ko ce se zezati stalno sa rucnim pranjem, jer potrajalo na kraju sve ukupno 5-6 dana bez masine :oo
0
Miss Y.
Tersy blonde
Tersy blonde
Reactions: 21590

Post Postao/la Miss Y. »

mrzim škrtice, ta osobina govori puno o ljudima.
2
2 slika
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

:missy
MunDzi
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la MunDzi »

Spock je napisao/la: 03 dec 2025, 10:46 Ma nije problem jedno, ali toga kod nas bude bas previse, ni sam ne znam kako ali bas se puno sudja prlja. Prvo smo koristili dok se nije sve od escajga i tanjira isprljalo, onda operemo malo sto treba, u neka doba uzeli plasticne, ko ce se zezati stalno sa rucnim pranjem, jer potrajalo na kraju sve ukupno 5-6 dana bez masine :oo
Treba vam degenek. :oo
0
Spock
Moderator
Moderator

Post Postao/la Spock »

MunDzi je napisao/la: 03 dec 2025, 14:36
Spock je napisao/la: 03 dec 2025, 10:46 Ma nije problem jedno, ali toga kod nas bude bas previse, ni sam ne znam kako ali bas se puno sudja prlja. Prvo smo koristili dok se nije sve od escajga i tanjira isprljalo, onda operemo malo sto treba, u neka doba uzeli plasticne, ko ce se zezati stalno sa rucnim pranjem, jer potrajalo na kraju sve ukupno 5-6 dana bez masine :oo
Ne, samo masina za sudje. :oo
Ves masina se podrazumijeva, kao i robotski usisivac. :oo
0
MunDzi
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la MunDzi »

Spock je napisao/la: 03 dec 2025, 14:39
MunDzi je napisao/la: 03 dec 2025, 14:36

Ne, samo masina za sudje. :oo
Ves masina se podrazumijeva, kao i robotski usisivac. :oo
Ko vam usisava coskove? Bezbeli niko, jer robot ne moze. :oo
1
1 slika
MunDzi
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la MunDzi »

Šabović Adis je napisao/la: 03 dec 2025, 14:57 Za šta žena služi?
Da pravi pitu.
1
1 slika
Xeno
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 4259

Post Postao/la Xeno »

To je masina sa posebnim potrebama
0
Xeno
Etablirani član
Etablirani član

Post Postao/la Xeno »

Da bude lijepa :ooo
2
2 slika
Bella_
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 8240

Post Postao/la Bella_ »

da bude voljena, mažena, pažena, zadovoljna i centar svijeta.
2
2 slika
"Kimsenin fark edemeyeceği detayları görmeyi çok severim."
Xeno
Etablirani član
Etablirani član

Post Postao/la Xeno »

Jami
0
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Duh
PRObehar
PRObehar
Reactions: 5231

Post Postao/la Duh »

Bio sam bracni savjetnik.
i mogu vam reci da sam 100% bio uspjesan.
svi su se rastali-
4
3 slika 1 slika
Odgovori

Natrag na “Parlaonica”