Hoću da pitam..
Re: Hoću da pitam..
To mi je najjače, kad mi neki dibidus traži da mu nešto sredim... A ne može se...
I vehementno zaključi... E jesi glup :hohoho
3
3
Ma ebo ga fbstorm je napisao/la: ↑11 sep 2020, 18:00Ni ja ne vjerujem u to...Digla_da_kreči je napisao/la: ↑11 sep 2020, 17:59 Vidjela sam obavijesti za te neke programe/aplikacije da instaliras i kao mozes vidjeti ko ti gleda profil.. ali, ne vjerujem ja nesto u to.. zvuci mi kao spam, navlakusa za placanje il tako nesto..
Ja svoj pobriso 2014 te i neki dan sam se rego opet...
Trebalo mi, zamisli oš nema stranicu vec fb profil...
0
I say what I think, I think what I say
kad odes na kod stranice, ima milion nekih stvari, sifri profila, .... nasao sam svoje prijatelje, nasao sam neke koji nisu, pokusavam da uhvatim logiku
1
1
Ma ja uvijek kažem... Čist oke je taj FB...mad_max_ba je napisao/la: ↑11 sep 2020, 18:06Ma ebo ga fb
Već raja tamo zabrijala, pa onda uteku
0
Nikad nisam imao FB, i izgleda da nikad ni neću...storm je napisao/la: ↑11 sep 2020, 19:12Ma ja uvijek kažem... Čist oke je taj FB...mad_max_ba je napisao/la: ↑11 sep 2020, 18:06
Ma ebo ga fb
Već raja tamo zabrijala, pa onda uteku![]()
0
Nikad nije kasno
Meni koristi za jednu stvar... Podesis news feed, tako da ti na zid padaju vijesti portala koje pratis... Ne moram ići otvarati deset portala, zaskrolam na zidu, da vidim šta ima... Par grupa i to je to...
0
I bez toga previše vremena na gluposti trošim...
1
1
Ma i šta će ti, tako bi se samo vise nervirao.
1
1
"Kimsenin fark edemeyeceği detayları görmeyi çok severim."
Više te može forum iznervirati...
A tamo click unfiend / unfollow... I ode problem
1
1
Nije meni teško ni forum napustiti...
Na BF sam se samobanirao...
3
2
1
1
Da imam ljepsu polovinu, deaktivirao bih se i sa ig, i sa fb. A valaj i sa XNXXa.
2
2