Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
Re: Hoću da kažem!
I tako smo se u dvije pjesme dotakli pitanja Vremena, kroz, hajmo ga nazvati eufemistički, ljubavni kontekst.
Ostaje pitanje Prostora. Nadam se da tokom te potrage neću morati pribjegavati Ceci i dadiljama. Mislim da bi me pitanje na YouTubetu ispod "dadilja" poezije "sluša li iko ovo u januaru 2026?" definitivno gurnulo over the edge I od Trumpa bi naručio napad na kuću postavljača takvog pitanja. I da ga izvedu na sud u Americi. Kakav Maduro. Ovo bi bila operacija "youtube stupidity issue". Da vidimo neke koristi i od formerly narandžastog kretena.
Sa druge strane, da odem na "dadilja" poeziju, imao bih materijala za temu "najgore pjesme koje volite slušati", koju niko nije otvorio.
Ako je i otvore, Hani će me prestići sa Dadiljom, k'o da gledam. Broji čovjek zube Reisu i sluša Mrtvo More i dadilje.
You gotta respect that.
Ja sam zakasnio.
Ostaje pitanje Prostora. Nadam se da tokom te potrage neću morati pribjegavati Ceci i dadiljama. Mislim da bi me pitanje na YouTubetu ispod "dadilja" poezije "sluša li iko ovo u januaru 2026?" definitivno gurnulo over the edge I od Trumpa bi naručio napad na kuću postavljača takvog pitanja. I da ga izvedu na sud u Americi. Kakav Maduro. Ovo bi bila operacija "youtube stupidity issue". Da vidimo neke koristi i od formerly narandžastog kretena.
Sa druge strane, da odem na "dadilja" poeziju, imao bih materijala za temu "najgore pjesme koje volite slušati", koju niko nije otvorio.
Ako je i otvore, Hani će me prestići sa Dadiljom, k'o da gledam. Broji čovjek zube Reisu i sluša Mrtvo More i dadilje.
You gotta respect that.
Ja sam zakasnio.
1
1
Tražili smo se po prethodnim životima
Ovaj štapić je nekad prije par dana stavljo nešto u vezi aerodroma. Samo da mene zbuni.
Znam ba da sve znaš, ne ponavljaj, nisi Forest Gump
Znam ba da sve znaš, ne ponavljaj, nisi Forest Gump
1
1
Jesi li sigurna da ta poruka nije trebala na onu temu gdje poruke niko neće pročitati?
2
2
ja mislila ovo reklama pred prvi maj
ono, hej, vidi mi dobre ovce

0
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
Još razmišljam o Prostoru.
Nisam zaboravio.
Nisam zaboravio.
1
1
Pamet je precijenjena.
Kad se lome koske k'o u onoj pjesmi, to nije pametno, ali je nešto.
Kad se lome koske k'o u onoj pjesmi, to nije pametno, ali je nešto.
0
Uvela smajlic plaćanje pretplate na smajliće.
Nema više džabe da reklamiraš nick.
Nema više džabe da reklamiraš nick.
1
1
- Bobi
- Etablirani član

- Reactions: 2889
- Kontakt:
Joj sta ste nakucali,nikad vas procitati 
Dobro vam vece
Dobro vam vece
3
2
1
1
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
malo nas zapostavljas lanci

1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 

2