Forum
Re: Forum
A sta mi koji nemamo bracnih problema?hani_jong_un je napisao/la: ↑01 feb 2026, 13:37 kako se niko do sad nije sjetio rjesavati bracne probleme anketom. ovo revolucionarno rjesenje ce spasiti milione brakova
1
1
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31133
vama ne trebaju anketeNamazana je napisao/la: ↑01 feb 2026, 13:48A sta mi koji nemamo bracnih problema?hani_jong_un je napisao/la: ↑01 feb 2026, 13:37 kako se niko do sad nije sjetio rjesavati bracne probleme anketom. ovo revolucionarno rjesenje ce spasiti milione brakova![]()
1
1
1811
a jbtDuh je napisao/la: ↑01 feb 2026, 11:19 I ko jos odluke koje bi trebale zvucati demokratski donosi na osnovu anketa?
Posaljes poruke svim forumasima, odredis do kad je glasanje, da glasanje nije obavezno i da je tajno naravno..itd.
Ili jednostavno iskljucis koristeci prava koja su clanovi vidjeli prilikom registracije.
jesi li ikad zadovoljan
2
2
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
ne moze.hani_jong_un je napisao/la: ↑01 feb 2026, 13:28 mislim da je najbolje da svalera razotkrijemo anketom
anketa ce trajati do kraja sedmice, ko bude imao najvise glasova ce biti proglasen svalerom, nema veze ako se ne svalerise jer je volja vecine forumasa odlucila da je svaler
anketa je ipak rjesenje svakog problema na demokratskim forumima
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
Bice, kad se ozenismajlic je napisao/la: ↑01 feb 2026, 14:12a jbtDuh je napisao/la: ↑01 feb 2026, 11:19 I ko jos odluke koje bi trebale zvucati demokratski donosi na osnovu anketa?
Posaljes poruke svim forumasima, odredis do kad je glasanje, da glasanje nije obavezno i da je tajno naravno..itd.
Ili jednostavno iskljucis koristeci prava koja su clanovi vidjeli prilikom registracije.
jesi li ikad zadovoljan
1
1
- medvjed23
- Administrator
- Reactions: 9264
- Kontakt:
Tad će biti pogotovo zadovoljan. Svi koji se ožene su sasvim zadovoljni i nema potrebe da tvrde drugačije.
2
1
1
1
nema ovo veze sa mojim zadovoljstvom, niti se treba forum orjentirati na moje zadovoljstvo.smajlic je napisao/la: ↑01 feb 2026, 14:12a jbtDuh je napisao/la: ↑01 feb 2026, 11:19 I ko jos odluke koje bi trebale zvucati demokratski donosi na osnovu anketa?
jesi li ikad zadovoljan
samo je jedno pitanje u postu:
''I ko jos odluke koje bi trebale zvucati demokratski donosi na osnovu anketa?''
Ostalo je prijedlog da zvuci demokratski.
Ako ce ti biti lakse skontati, mozes zaboraviti sta sam napisao.
1
1

2