mogao si joj srcati
O čemu trenutno razmišljate
Re: O čemu trenutno razmišljate
vidi lajkica od damira 
mogao si joj srcati
mogao si joj srcati
2
1
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
sreca pa sam skrinovala
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10068
FraNpiran sam kada vidim kako ljudi lošom metodom biraju svoje supuržnike, i kasnije shvate da su se zajebali.
Emocijama treba hebati sve po spisku kada se pojave, treba ih postrojiti kao satnik svoj vod i strogo preispitati jednu po jednu.
Brak nije izlet koji se pokvari nakon prvog ljetnog grada, pa se svi u panici razbježe na svoju stranu. Za brak se moraju ispuniti sledeći gradivni temelji; psihološka zrelost i preduslovi kapitalističkog poretka, da bi blagostanje moglo da se upotpuni.
Emocijama treba hebati sve po spisku kada se pojave, treba ih postrojiti kao satnik svoj vod i strogo preispitati jednu po jednu.
Brak nije izlet koji se pokvari nakon prvog ljetnog grada, pa se svi u panici razbježe na svoju stranu. Za brak se moraju ispuniti sledeći gradivni temelji; psihološka zrelost i preduslovi kapitalističkog poretka, da bi blagostanje moglo da se upotpuni.
2
1
1
1
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
- Heidi
- Lemon Addict

- Reactions: 27201
hani_jong_un je napisao/la: ↑29 aug 2020, 20:00 sto iscijedih sad bubuljicu iz uha, silu sam iscijedio ocm
E, ovo su bila vremena
4
2
1
1
1
1
OT: moglo bi se u Osijek na iftar
... samo ne kontam zašto uvijek idem u Osijek kad mi je Slavonski brod bliži 
2
1
1
1
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Jest grad ko grad bolji, ali ako odeš a da ti ništa drugo ne treba osim Meka, ko ja, onda i nema previše smisla. Jedino što nisu svi mekovi isti, Osiejk je prometniji pa je odmah sve svježije.
0
Hej lega ko bi znao tad
Da cu biti u svom veku jos
I stranac u Oseku
Oko Dalja tamna noc se valja
Da cu biti u svom veku jos
I stranac u Oseku
Oko Dalja tamna noc se valja
0