medvjed23 je napisao/la: ↑12 apr 2026, 14:06
Samo se pazi doping testova i to ti je to. Sigurna ti je titula.
Elem, KranG i ja odigrali.
Čekamo da vidimo dokle su @Danci i @hani_jong_un.
Nije me bilo nekoliko dana, ispričavam se. Zato sam inzistirala da odigramo 8. ili 9. datuma, a odigrali smo 9. Mislila sam da će dragi Hani objaviti završenu partiju, ali vidim da se nije ni pojavio. Ne znam koliko to znači, ali ja imam samo ovo. Ako je potrebno, odigrat ćemo ponovno..
2
11
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
medvjed23 je napisao/la: ↑12 apr 2026, 14:06
Samo se pazi doping testova i to ti je to. Sigurna ti je titula.
Elem, KranG i ja odigrali.
Čekamo da vidimo dokle su @Danci i @hani_jong_un.
Nije me bilo nekoliko dana, ispričavam se. Zato sam inzistirala da odigramo 8. ili 9. datuma, a odigrali smo 9. Mislila sam da će dragi Hani objaviti završenu partiju, ali vidim da se nije ni pojavio. Ne znam koliko to znači, ali ja imam samo ovo. Ako je potrebno, odigrat ćemo ponovno..
Hvala ti.
Koliko vidim sa slike, partija je, zbog ponavljanja poteza, završila neriješeno?
Pekmeza je napisao/la: ↑13 apr 2026, 02:13
Traze se volonter da sa ovom ljepoticom sa fotografije odigra jednu uzivo, edukativnu partiju. Uz dopisivanje o pravilima .
Imal zainteresovanih ?
Hvala ti.
Koliko vidim sa slike, partija je, zbog ponavljanja poteza, završila neriješeno?
Pa mislim da je tako, ali ja se baš ne kužim… Bilo bi lijepo da čujemo i drugu stranu, možda @hani_jong_un zna bolje.
Pekmeza je napisao/la: ↑13 apr 2026, 02:13
Traze se volonter da sa ovom ljepoticom sa fotografije odigra jednu uzivo, edukativnu partiju. Uz dopisivanje o pravilima .
Imal zainteresovanih ?
Username ti je najbolji za to!
Da te educira...
A zasto ne bi ti? Sta je bilo, nisam dovoljno fina zatebe