Hoću da kažem!
Re: Hoću da kažem!
Kae "Nemoj bolan. Ipak ja imam momka".
Pa jbt imam i ja mater pa opet rucam kod tetke.
Pa jbt imam i ja mater pa opet rucam kod tetke.
2
2
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
- neodoljivi
- Moderator

- Reactions: 3800
Cccccccc
Gingerbread i mint chocolates.
Kako samo nadjoste sto ja organski ne podnosim. Inace, nisam peka kod hrane.
Gingerbread i mint chocolates.
Kako samo nadjoste sto ja organski ne podnosim. Inace, nisam peka kod hrane.
1
1
- neodoljivi
- Moderator

- Reactions: 3800
E jbg, što mi ne reče malko ranije…
Babo je ruč’o - što bi rekli u Krajini.
2
2
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Eno kaze da je vec ruco.
Bezbeli tog graha.
1
1
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 9910
Krenuo do radnje da kupim TV kada on "Kupi TV, kupi TV..." Ej znaš koliko je skakutao ovda po sobi dok sam ovo čudo namještao.
1
1
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
mogu mislitiWhiskeyPete je napisao/la: ↑21 apr 2026, 19:16Krenuo do radnje da kupim TV kada on "Kupi TV, kupi TV..." Ej znaš koliko je skakutao ovda po sobi dok sam ovo čudo namještao.![]()
postao je prava pricalica masala
i kakav je tv?
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
1
1
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

Jašta, sinoć je imao dramski monolog i smijalo smo se. Evo maloprije je čarlijao po soboi dok smo gledali dokumentarac o Uzbekistanu.smajlic je napisao/la: ↑21 apr 2026, 19:18mogu mislitiWhiskeyPete je napisao/la: ↑21 apr 2026, 19:16
Krenuo do radnje da kupim TV kada on "Kupi TV, kupi TV..." Ej znaš koliko je skakutao ovda po sobi dok sam ovo čudo namještao.![]()
postao je prava pricalica masala![]()
i kakav je tv?![]()
Danas je bio još neki dodatni popust 50 KM, jeftiniji je nego u Bimgu, tako da sam ga platio 455 KM. Ovo kako ide naredno SP u SAD, Meksiku i Kanadi, pa su popusti shodno da su jedni od sponzora takmičenja, ovo im dobro dođe da namaknu novca. Mislim da sam pametno investirao, abd, u četvrtak stiže trosjed. Defo sam sada fully equiped za World cup.
2
2
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Da bi bio fully, moras jos nabaviti kokice i gajbu piva.WhiskeyPete je napisao/la: ↑21 apr 2026, 20:26Jašta, sinoć je imao dramski monolog i smijalo smo se. Evo maloprije je čarlijao po soboi dok smo gledali dokumentarac o Uzbekistanu.![]()
Danas je bio još neki dodatni popust 50 KM, jeftiniji je nego u Bimgu, tako da sam ga platio 455 KM. Ovo kako ide naredno SP u SAD, Meksiku i Kanadi, pa su popusti shodno da su jedni od sponzora takmičenja, ovo im dobro dođe da namaknu novca. Mislim da sam pametno investirao, abd, u četvrtak stiže trosjed. Defo sam sada fully equiped za World cup.![]()
2
2
extraWhiskeyPete je napisao/la: ↑21 apr 2026, 20:26Jašta, sinoć je imao dramski monolog i smijalo smo se. Evo maloprije je čarlijao po soboi dok smo gledali dokumentarac o Uzbekistanu.![]()
Danas je bio još neki dodatni popust 50 KM, jeftiniji je nego u Bimgu, tako da sam ga platio 455 KM. Ovo kako ide naredno SP u SAD, Meksiku i Kanadi, pa su popusti shodno da su jedni od sponzora takmičenja, ovo im dobro dođe da namaknu novca. Mislim da sam pametno investirao, abd, u četvrtak stiže trosjed. Defo sam sada fully equiped za World cup.![]()
samo sebi ugodi
bit ce para aBd
1
1
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

Ja mogu jedino nularicu, alcohol mi ne godi, kokice su vazda in, ima da napravim "supu" od kokica, pistacija, kikirikija i tabasco.a. Dosta mi je više gledanja u 1080p rezoluciji.MunDzi je napisao/la: ↑21 apr 2026, 20:32Da bi bio fully, moras jos nabaviti kokice i gajbu piva.WhiskeyPete je napisao/la: ↑21 apr 2026, 20:26
Jašta, sinoć je imao dramski monolog i smijalo smo se. Evo maloprije je čarlijao po soboi dok smo gledali dokumentarac o Uzbekistanu.![]()
2
1
1
1