Ove godine ce biti Baska Voda. Onako na prvu, ne dopada mi se plaza. Ali eto, kontam da malo promijenimo. A moze se malo I odsetati do Brela.
Gdje na more?
Re: Gdje na more?
Haha. Vidi stvarno. Uopste se ne sjecam te rasprave. Moram priznati da sam duhovita. 
Ove godine ce biti Baska Voda. Onako na prvu, ne dopada mi se plaza. Ali eto, kontam da malo promijenimo. A moze se malo I odsetati do Brela.
2
1
1
1
Meni je plaža u Baškoj sasvim OK, ono što sam vidio u prolazu, i provozu bicoklom, nisam tu nikad ljetovao. Lijepo mjesto. Možda malko nedovoljan kapacitet plaža pa bude gužva, ali uvijek se može otići ili prema B. Polju ili Brelima. Brela su definitivno najuređenija.
0
Ne volim ja velike plaze. Pogotovo ako nema hlada. U septembru nece biti guzve, pa ce valjda biti podnosljivije.dmr je napisao/la: ↑18 maj 2026, 14:39 Meni je plaža u Baškoj sasvim OK, ono što sam vidio u prolazu, i provozu bicoklom, nisam tu nikad ljetovao. Lijepo mjesto. Možda malko nedovoljan kapacitet plaža pa bude gužva, ali uvijek se može otići ili prema B. Polju ili Brelima. Brela su definitivno najuređenija.
Brele su definitivno najbolje sto se tice zelenila, hladovine i manjih plaza.
2
1
1
1
Znam. Sad me izazivas.
Ali hajde nadji apartment da je na samoj plazi. Trazila sam. Nema. A ne zelimo ici u hotel. A ne pada mi napamet da se pentram po stepenicama I brdima. Tako da su Brele otpale. Glasali smo.
1
1
Brela 
da ima stepenica ima
aliii

da ima stepenica ima
aliii
3
3
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
salim se
ko voli stepenice
pogotovo kad se izmoras citav dan...
jedino dobro je sto je evo ovaj hotel npr. odmah tu na plazi al opet...
ko voli stepenice
pogotovo kad se izmoras citav dan...
jedino dobro je sto je evo ovaj hotel npr. odmah tu na plazi al opet...
1
1
Meni daljina od plaže ništa ne znači. Mislim, ja iz Podgore vršljam od Brela do Zaostroga.
Bitniji mi je pogled, ako s terase vidim Biokovo necu ni biti tu
Bitniji mi je pogled, ako s terase vidim Biokovo necu ni biti tu
1
1
a i ja volim vidjeti more i volim imati balkon iako ne pusimo i ono neces provoditi silno vrijeme tu al mi je bitno
ne znam, treba mi taj neki osjecaj
2
2
Onda sam ja cudna. Vise volim terasu okruzenu zelenilom I da je hladovina na terasi. Uopste mi ne treba pogled na more. Naprotiv. Sto vise hladovine na terasi, to bolje. Sta ce mi pogled na more kad cu u njemu provoditi po tri sata u jednom cugu.
Nadalje, bitno nam je da ima dobrih restorana sa dobrom seafood ponudom.
Hladovina na plazi bi bilo super da mozes odmah I zaspati u lezaljci. Ali nije problem ako je nema. Svakako se ne suncamo. Tako kad izadjem iz vode, ne moram ni ostajati na plazi ako nema hlada. Odosmo odmah u prvu kafanu koja ima hlada na picence.
Nadalje, bitno nam je da ima dobrih restorana sa dobrom seafood ponudom.
Hladovina na plazi bi bilo super da mozes odmah I zaspati u lezaljci. Ali nije problem ako je nema. Svakako se ne suncamo. Tako kad izadjem iz vode, ne moram ni ostajati na plazi ako nema hlada. Odosmo odmah u prvu kafanu koja ima hlada na picence.
3
1
2
2
Ja maksuz vise platila sobu bas zbog pogleda na more, ustvari uzeli smo suite

2
1
1
1