Pa sad, različite su asocijacije, imamo "sicky" kao bolesna i "siki" kao sisa, pa nek' bira ko šta hoće, imam i anksioznost i grudi, tako da nije fula u svakom slučaju
Šta trenutno radite / Šta ste radili danas?
Re: Šta trenutno radite / Šta ste radili danas?
4
3
1
1
a kazu mi da se moram cuvati tako da sam kupila 50 faktor i ne nadam se tome
2
2
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
Sikice nasa
1
1
Ma ja se ne bih isto uopće smjela izlagati zbog alergije, ali eto, glupo mi doći sa mora kao travnički sir 
1
1
Da, koliko znam ti bi trebala izbjegavati sunce, al zato, borovina i uzivaj
1
1
Sad na moru, zena pored mene na plazi, samo se zamota jedan dan u peskir, kaze nikad nisam imala alergiju na sunce, a taj dan sva kao da je izarena, kaze ne mogu da vjerujem sta mi se desilo, otisla je jedan dan prije mene kuci, bas grozno izgleda, a mogu misliti kako je pece i svrbi to
1
1
Ma kod mene to ne izgleda nimalo dramatično, počelo mi prije 3 godine, a kod malog ja tako od rođenja, izuzetno sitne male crvene tačkice samo ponegdje koje prođu za dan-dva čim nisam na moru više, ali svrbi užasno. Zato ću sutra početi s tabletama protiv alergije pa vidjeti hoće li to šta pomoći ove godine...nekako mi nije to to nimalo se ne sunčati na moru...Namazana je napisao/la: ↑20 jun 2026, 19:43Sad na moru, zena pored mene na plazi, samo se zamota jedan dan u peskir, kaze nikad nisam imala alergiju na sunce, a taj dan sva kao da je izarena, kaze ne mogu da vjerujem sta mi se desilo, otisla je jedan dan prije mene kuci, bas grozno izgleda, a mogu misliti kako je pece i svrbi to
1
1
Pa koristi rano jutro i kasno popodne, ne spavaj do podne na morusikiriki je napisao/la: ↑20 jun 2026, 19:46Ma kod mene to ne izgleda nimalo dramatično, počelo mi prije 3 godine, a kod malog ja tako od rođenja, izuzetno sitne male crvene tačkice samo ponegdje koje prođu za dan-dva čim nisam na moru više, ali svrbi užasno. Zato ću sutra početi s tabletama protiv alergije pa vidjeti hoće li to šta pomoći ove godine...nekako mi nije to to nimalo se ne sunčati na moru...Namazana je napisao/la: ↑20 jun 2026, 19:43
Sad na moru, zena pored mene na plazi, samo se zamota jedan dan u peskir, kaze nikad nisam imala alergiju na sunce, a taj dan sva kao da je izarena, kaze ne mogu da vjerujem sta mi se desilo, otisla je jedan dan prije mene kuci, bas grozno izgleda, a mogu misliti kako je pece i svrbi to
0
Ma ne spavam bona, imam dijete od 8 godina, kakvo crno spavanje 
4
4
- vjesticanametli
- PRObehar

- Reactions: 14070
- vjesticanametli
- PRObehar

@MunDzi aj jako ovam dvidis 

spavacica stonje jel nako na ruku hahahhah
kosulja i haljinica beze bjela po moru
a ova indijskancigancura# haljina ima usku bez podsuknju vako izgleda fuj al kad obutjes wow i jos piri kroz nju

spavacica stonje jel nako na ruku hahahhah
kosulja i haljinica beze bjela po moru
a ova indijskancigancura# haljina ima usku bez podsuknju vako izgleda fuj al kad obutjes wow i jos piri kroz nju
2
2
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
- vjesticanametli
- PRObehar

cipile prosle test nisam krvava dosla kuci
al jarane 10 km ne moze u onom se hodat
bolu me nogare
nece i smece
al jarane 10 km ne moze u onom se hodat
bolu me nogare
nece i smece
3
2
1
1
- vjesticanametli
- PRObehar

drugaricu fino povela da sebi bira za rodendan
okitila je i osla je hepi kuci
jele pile crkle

kupla alkohol ma dan extra sutra fala alahuu spavam i prdim vazdan
okitila je i osla je hepi kuci
jele pile crkle
kupla alkohol ma dan extra sutra fala alahuu spavam i prdim vazdan
4
4
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.