ja bih odmah al ne da medo
Šahovska liga; Vol. 3 - partije i chat
Re: Šahovska liga; Vol. 3 - partije i chat
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
- medvjed23
- Administrator
- Reactions: 10195
- Kontakt:
Istekao rok?
Hajde da odigramo dopisnu dok traje ovo kolo, ako nije protiv pravila?
Izvini, haos mi je, rijetko se sjetim i da udjem na forum.
0
- medvjed23
- Administrator
- Reactions: 10195
- Kontakt:
Rado bih, al ne bi bilo fer. Onda bi i svim drugim učesnicima trebalo dopustiti da igraju kad im je ćeif i bilo bi teško to organizacijski pratiti, pogotovo zato što i meni zna biti haos.
Hajd, potrudićemo se da revanš dogovorimo i odigramo u roku. Pa ćemo vidjeti, ko će od nas biti prvak, a ko će se sa KranGom boriti za drugo mjesto.
Hajd, potrudićemo se da revanš dogovorimo i odigramo u roku. Pa ćemo vidjeti, ko će od nas biti prvak, a ko će se sa KranGom boriti za drugo mjesto.
4
4
Mislim da cu se ja izboritimedvjed23 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 22:38 Rado bih, al ne bi bilo fer. Onda bi i svim drugim učesnicima trebalo dopustiti da igraju kad im je ćeif i bilo bi teško to organizacijski pratiti, pogotovo zato što i meni zna biti haos.
1
1
Brt, sljedeće kolo je red na nas dvojicu, javi šta i kako. Ako ti se ne zajebava sa mnom, sasvim legitimno
Ako hoćeš da igramo, na raspolaganju sam. Samo ako obećaš da nećeš plakati ko KranG kad te stisnemo moj drug Copilot i ja
Da ja igram protiv vas bez pomoci mi izgleda potpuno isto kao kad sam igrao košarke i fudbala s rođom Acikom. Njemu bilo 6-7 godina, meni 35
Bio sam poput KranGa
... s tom razlikom da sam ja puštao dijete da se i ono igra

Ako hoćeš da igramo, na raspolaganju sam. Samo ako obećaš da nećeš plakati ko KranG kad te stisnemo moj drug Copilot i ja
Da ja igram protiv vas bez pomoci mi izgleda potpuno isto kao kad sam igrao košarke i fudbala s rođom Acikom. Njemu bilo 6-7 godina, meni 35
Bio sam poput KranGa
2
1
1
1
Btw, Acika je sad reprezentativac BiH i više ne igra sa mnom

1
1
@Pekmeza imas jos sest sati da odigras potez....
0
svaka cas'
2
2
Danci je bila bolja sve vrijeme, kako sad to?
Mora da si varao ko KranG

Mora da si varao ko KranG
2
1
1
1