Pet godina poslije - gdje sam sad?
- medvjed23
- Administrator
- Reactions: 10194
- Kontakt:
Re: Pet godina poslije - gdje sam sad?
Pametno, pametno. Sad te niko ne smije zajebavati. Ako ko proba, skini se, namaži se uljem i zadaj mu half nelson.
0
Moram utvrdit jesam li ziv
U dimenziji sam s vama profilima i sve je cudno
U dimenziji sam s vama profilima i sve je cudno
1
1
Prvi put sam imala covid, mislim da sam imala iako test nije pokazao, ove godine u Martu. Jos uvijek mi se culi mirisa nije potpuno vratilo, odnosno jos je pravo lose.Spock je napisao/la: ↑30 apr 2026, 10:33 Tema je zanimljiva ali bi bilo puno zamiljivije porediti kad je prije 5 godina bilo neko normalno vrijeme, a kad se uzmu u obzir sva desavanja tad, covid, drustveni eksperimenti sa lock-downom i drugim besmislenim zabranama, to dodje skoro kao da poredis jeli ti bolje 98. ili 5 godina ranije dok je bio rat.
Pored vec pomenutog sranja sa lock-downom, tad sam imao velikih zdravstvenih problema zbog vakcine, sa tim sam se mucio mjesecima i to mi je itekako obiljezilo taj period. Trenutno nemam nekih zdravstvenih problema, samo povredu noge koja se sporo oporavlja ali bar znam da se oporavlja i znam sta je.
Finansijski mi je dosta bolja situacija nego prije 5 godina, ponovio sam se sa dosta stvari, pogotovo kad je u pitanju muzicka oprema bas sam dosta nekih stvari sebi kupio koje sam dugo zelio i koje me cine sretnim.
Na poslu su mi se neke stvari promijenile na bolje, ne sad drasticno tipa promjena posla, ali opet znacajno.
Krenuo mi je dosta privatluk zadnjih par godina, sad koliko je to dobro toliko i nije jer imam puno manje slobodnog vremena, vise sam umoran.
Nakon covida sam se nakon nekoliko godina pauze ponovo vratio na skijanje u kojem uzivam vise nego ikad, poceo sam kupovati sezonsku kartu, otisao da skijam na Alpama, sto je naravno najvise uslovljeno poboljsanim finansijama, jer ga prije bas i nisam mogao priustiti u ovoj mjeri kao sad.
Sve u svemu, ne mogu se zaliti i mogu reci da mi je puno bolje nego prije 5 godina, ne samo zbog lock-downa tad vec generalno.
Imas li ikakvih iskustava sa ovim?
Na skijanje nisam otisla ove godine jer sam se bojala povrede. Noge me izdaju iznenada, pa se bojim pada i povrede.
znam jel to moj kraj skijanja, samo znam da mi fali.
Gitaru imam al jos nisam naucila da sviram najvise zbog nedostatka volje.
0