Hoću da kažem!
Re: Hoću da kažem!
Mozda cu zvucati egoisticno i necete biti prvi koji cete me tako etiketirati.
Covjek mora misliti na sebe prvenstveno. Inace ce se izgubiti. A kad se izgubis - povratak ako ga uopste ima, je jako tezak.
Covjek mora misliti na sebe prvenstveno. Inace ce se izgubiti. A kad se izgubis - povratak ako ga uopste ima, je jako tezak.
3
1
2
2
Nista kao dama koja te oralno zadovoljava. Hem suti, hem pusi kurrac
sve mi to znamo ali...
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
Potpuno si u pravu. Prosla sam slicno sa mamom. Hvala bogu pa je tvoje lijecenje dobro proslo. Na zalost, moja je mama otisla za osam mjeseci, a ja sam tih osam mjeseci iza sebe ostavila svoj zivot I porodicu I bila u Bosni da se o njoj brinem. I neka sam, jer da nisam ne bih sebi nikad oprostila.smajlic je napisao/la: ↑11 aug 2026, 11:02
uhhhh
znas sta je meni tetkina psihologinja rekla kad sam je vodila kod nje...
sve je to ok, brines se za nju ali moras i na sebe misliti...
zena mi je tad rekla da bih i ja trebala otici kod psihologa kad se kuci vratim jer je ta sva briga i po nas kobna
al znam ja nas....
jesam li je poslusala? nisam
i onda nam cetvero oko mene umre nakon korone u roku od tri godine...
i ja dobijem rak...
i kaze od cega....
zato molim te kakvih boba za spavanje nabavi barem....
Ali sam se zato od tog silnog stresa ja razbolila, I to bukvalno problem za problemom. Kompletan raspad zdravstvenog sistema. I na kraju se pocnem polako oporavljati I sanirati zdravstvene probleme. I sad kad sam na dobrom putu, sad trebam opet da se sekiram za tatu.
I hajde ostani normalan I zdrav od svih stresova. A stres je taj koji nosi bolest. Tesko je sve to izbalansirati.
Joj izvini, ja se izjadah.
2
1
1
1
a neka si bgmMunDzi je napisao/la: ↑11 aug 2026, 12:34Potpuno si u pravu. Prosla sam slicno sa mamom. Hvala bogu pa je tvoje lijecenje dobro proslo. Na zalost, moja je mama otisla za osam mjeseci, a ja sam tih osam mjeseci iza sebe ostavila svoj zivot I porodicu I bila u Bosni da se o njoj brinem. I neka sam, jer da nisam ne bih sebi nikad oprostila.smajlic je napisao/la: ↑11 aug 2026, 11:02
uhhhh
znas sta je meni tetkina psihologinja rekla kad sam je vodila kod nje...
sve je to ok, brines se za nju ali moras i na sebe misliti...
zena mi je tad rekla da bih i ja trebala otici kod psihologa kad se kuci vratim jer je ta sva briga i po nas kobna
al znam ja nas....
jesam li je poslusala? nisam
i onda nam cetvero oko mene umre nakon korone u roku od tri godine...
i ja dobijem rak...
i kaze od cega....
zato molim te kakvih boba za spavanje nabavi barem....
Ali sam se zato od tog silnog stresa ja razbolila, I to bukvalno problem za problemom. Kompletan raspad zdravstvenog sistema. I na kraju se pocnem polako oporavljati I sanirati zdravstvene probleme. I sad kad sam na dobrom putu, sad trebam opet da se sekiram za tatu.
I hajde ostani normalan I zdrav od svih stresova. A stres je taj koji nosi bolest. Tesko je sve to izbalansirati.
Joj izvini, ja se izjadah.
znam kako je imati tvrdoglave ljude oko sebe...
zelim ti da sto prije olaksas sebi a i njemu bgm
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
Oooo momcino! Dje si ba? Kako zivot?
1
1
Nista kao dama koja te oralno zadovoljava. Hem suti, hem pusi kurrac
Klasicno
2
1
1
1
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Siroko, ovo valjda za lakse vadjene prema vani savijeno
2
1
1
1
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
aha, to. mislim da sam to viđao i ranije, ali čini mi se da nikad u životu nisam vidio da je neko tako zaheftao dokument 
0
Ne žalim se dobar
1
1
Ako nemaš stava onda ti ga stave..
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10537
Doktor Sex i njegovi zlatNi saveti.
0
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Čitate li kad recenzije za apartmane i smještaj općenito?
Ovo mi je hit, za apartman na moru u Hrvatskoj:
"The air con didn't work. Told the lady in the shop . She told me I was asking it to do too much and shouldn't set it below 21 target temp. As an engineer I was offended by this. It still didn't work.

Ovo mi je hit, za apartman na moru u Hrvatskoj:
"The air con didn't work. Told the lady in the shop . She told me I was asking it to do too much and shouldn't set it below 21 target temp. As an engineer I was offended by this. It still didn't work.
2
2