Proletila
Hoću da kažem!
Re: Hoću da kažem!
Toliko sam se istraumizirala u vozicu, kad mi kicma nije pukla. Uzas, po makadamu, jos sa naglim kocenjima. Vise puta mi je tijelo trznulo, a najgore u predjelu kicme.
Kad smo izasli iz vozica rekla sam moramo sjesti u prvi bar da popijem mojito, da sebi dodjem.
Slika odaje nesto o meni sto do sada niste znali. Hajde da vidimo ko ce skontati sta je to.
Kad smo izasli iz vozica rekla sam moramo sjesti u prvi bar da popijem mojito, da sebi dodjem.
Slika odaje nesto o meni sto do sada niste znali. Hajde da vidimo ko ce skontati sta je to.
1
1
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10699
Zadnja nada nam je Historijski muzej za 25.11
0
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
to je ovo nesto desno od caseMunDzi je napisao/la: ↑16 sep 2026, 22:17 Toliko sam se istraumizirala u vozicu, kad mi kicma nije pukla. Uzas, po makadamu, jos sa naglim kocenjima. Vise puta mi je tijelo trznulo, a najgore u predjelu kicme.
Screenshot_20260916_220632_Gallery.jpg
0
Pametnice.Namazana je napisao/la: ↑16 sep 2026, 22:53to je ovo nesto desno od caseMunDzi je napisao/la: ↑16 sep 2026, 22:17 Toliko sam se istraumizirala u vozicu, kad mi kicma nije pukla. Uzas, po makadamu, jos sa naglim kocenjima. Vise puta mi je tijelo trznulo, a najgore u predjelu kicme.
Screenshot_20260916_220632_Gallery.jpg![]()
1
1
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

Kad se sve slegne, valjda su utisci zreliji, tko zna....
0
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

Bitno je da ne obajati.
0
Dugo me je mucilo sto se moram pripomoci stapom, ali eto......da, koristim stap ako cu dugo hodati i ako cu koristiti puno stepenica. U protivnom ne.
1
1