Koje to godine, '94.?
Gdje kupiti? Pitanja gdje se nesto moze nabaviti
Re: Gdje kupiti? Pitanja gdje se nesto moze nabaviti
0
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
- lejlamo
- Komorebi

- Reactions: 13994
tako nešto, 2014. bila sam užasno gladna i zatekli se u tom starom dijelu grada, pored džamije nekakav objekat sa hranom, naručim nešto i stomak me instant zaboli...eheto.
0
Joj bona, ima ih tu vise... a ovo za 1994. sam napisao, jer tada nije bilo onih koji su znali praviti cevape u Doboju.
1
1
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
Frajeri bili u Sijama. A habibi sutio. Oticu cu tamo i reci ako vas ikad vise vide tamo, da me pozovu. Ima da vam nepecenog soma zviznem na sto...
1
1
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10389
Tragam za korištenom satelitskom antenom promjera 1.5 m (minmalno), prijeko potrebna za plemeniti projekat na kojem već duže vrijeme radimo ja i moj drug.
Može i bez LNB.a, ali je glavni preduslov da nema teža oštećenja, kao što su rupe, nebitno da li je hrđava, to je nešto što se može za čas srediti. Svakako će se na njoj raditi modifikacije...
Sarajevo.
Može i bez LNB.a, ali je glavni preduslov da nema teža oštećenja, kao što su rupe, nebitno da li je hrđava, to je nešto što se može za čas srediti. Svakako će se na njoj raditi modifikacije...
Sarajevo.
0
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
PikTrafalgar Law je napisao/la: ↑28 sep 2020, 00:05 Tragam za korištenom satelitskom antenom promjera 1.5 m (minmalno), prijeko potrebna za plemeniti projekat na kojem već duže vrijeme radimo ja i moj drug.
Sarajevo.
0
ALPHA ET OMEGA
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

Vidio, precijenjeno. Uostalom, ne tražim što oni nude.R4IN je napisao/la: ↑28 sep 2020, 00:31PikTrafalgar Law je napisao/la: ↑28 sep 2020, 00:05 Tragam za korištenom satelitskom antenom promjera 1.5 m (minmalno), prijeko potrebna za plemeniti projekat na kojem već duže vrijeme radimo ja i moj drug.
Sarajevo.
0
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Pa mozes staviti oglas potraznja i tacno navedes sta trazisTrafalgar Law je napisao/la: ↑28 sep 2020, 01:00Vidio, precijenjeno. Uostalom, ne tražim što oni nude.
0
ALPHA ET OMEGA
Ovakva torbica?

1
1
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
- Moonlight
- Menadžerska legenda

- Reactions: 15632
Kod mog tate ima svegaTrafalgar Law je napisao/la: ↑28 sep 2020, 01:00Vidio, precijenjeno. Uostalom, ne tražim što oni nude.
Ima i to, ali prečnik 1m
1
1
Control + Alt + Delete
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

Ma trebala nam je od 3m po propisu, prvo: nemamo je gdje ni nabaviti, drugo; niti gdje montirati. Ova upola manjeg prečnika je minimum.
1
1
kod mene negdje ima, ali je 120cm, ne pase vam. Tih velikih je kod nas bilo, ostalo od sfora, prodavalo se budzasto, mislim da je sve kupio lik i okacio ih kao nosace reklama kraj puteva, mislim da jos tu stoje.Trafalgar Law je napisao/la: ↑28 sep 2020, 11:23 Ma trebala nam je od 3m po propisu, prvo: nemamo je gdje ni nabaviti, drugo; niti gdje montirati. Ova upola manjeg prečnika je minimum.
0
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

Čisto, čisto sumnjam, mada ću mu poslat ću upit, on je inžinjer i zadužen je za hardverski dio. Tražili smo i po optadu, i tamo uglavnom imaju male do 60.cm. Usput, tražimo azimutalni i verikalni motor, da to prebacimo na automatiku preko GPS.a. Manualno je mnogo teže to namještati, ali dobijamo mnogo manje podataka. Treba nam nešto što će antenu držati fokusiranu na odrđeni dio neba, i to do 10-12 sati bez prekida.dmr je napisao/la: ↑28 sep 2020, 11:30kod mene negdje ima, ali je 120cm, ne pase vam. Tih velikih je kod nas bilo, ostalo od sfora, prodavalo se budzasto, mislim da je sve kupio lik i okacio ih kao nosace reklama kraj puteva, mislim da jos tu stoje.Trafalgar Law je napisao/la: ↑28 sep 2020, 11:23 Ma trebala nam je od 3m po propisu, prvo: nemamo je gdje ni nabaviti, drugo; niti gdje montirati. Ova upola manjeg prečnika je minimum.
1
1
Svaki bolji limar to moze napravitiTrafalgar Law je napisao/la: ↑28 sep 2020, 12:10Čisto, čisto sumnjam, mada ću mu poslat ću upit, on je inžinjer i zadužen je za hardverski dio. Tražili smo i po optadu, i tamo uglavnom imaju male do 60.cm. Usput, tražimo azimutalni i verikalni motor, da to prebacimo na automatiku preko GPS.a. Manualno je mnogo teže to namještati, ali dobijamo mnogo manje podataka. Treba nam nešto što će antenu držati fokusiranu na odrđeni dio neba, i to do 10-12 sati bez prekida.
0
ALPHA ET OMEGA
- Moonlight
- Menadžerska legenda

- Reactions: 15632
Mogli ste je prvo kupiti pa onda skontati da nemate gdje sa njomTrafalgar Law je napisao/la: ↑28 sep 2020, 11:23 Ma trebala nam je od 3m po propisu, prvo: nemamo je gdje ni nabaviti, drugo; niti gdje montirati. Ova upola manjeg prečnika je minimum.
2
1
1
1
Control + Alt + Delete
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

@R4IN
Nije to samo iskriviti lim i gotovo, postoji čitava nauka oko konstruisanja antena.
Nije to samo iskriviti lim i gotovo, postoji čitava nauka oko konstruisanja antena.
1
1