Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
Re: Hoću da kažem!
Odlaze stručnjaci visoke naobrazbe, odlaze i zanatlije..
Tata mi u penziji dole, ali kakav je, ne da mu mira, preuzima poslove, organizira za musterije... Kaže nema ljudi, ko nešto zna, izašao je, ili vodi svoj biznis...
Ostali oni... Radi, nakon plače, tri dana pije i nema ga više..
A nudi za majstora 90KM /10 sati
Nema!
Sjede po kavama...
0
Nije do mene, neki dan su mi postavili brzi net i noviji, tako da... :haya
0
"Kimsenin fark edemeyeceği detayları görmeyi çok severim."
stvarno zna da povremeno zablokira (ne često)... nije net, ni računar... sigurno
0
samo malo provociram 
Onda je do mene..
Bas nervira.
0
"Kimsenin fark edemeyeceği detayları görmeyi çok severim."
Ma ne... Ne kažem, sve je moguće, samo ja nisam primijetio.
Možda ću ja zadnji primijetiti posto je server kod mene, šta ja znam... Mada to ne bi trebalo imati veze...
0
Meni je ok.
0
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

Ja jeza i q-rca...
Dobro jutro btw
3
3
Ko nije taslačio tuđu ženu - ne zna šta je prava ljubav.
Ljudi su skontali da, ukoliko me ne cijenis kao strucnjaka, majstora, zanatliju, skolovanog...ukoliko se zaposljava daidzic i stricevic, podoban a ne sposoban - u toj se drzavi nema sta vise traziti.storm je napisao/la: ↑29 sep 2020, 08:16Odlaze stručnjaci visoke naobrazbe, odlaze i zanatlije..
Tata mi u penziji dole, ali kakav je, ne da mu mira, preuzima poslove, organizira za musterije... Kaže nema ljudi, ko nešto zna, izašao je, ili vodi svoj biznis...
Ostali oni... Radi, nakon plače, tri dana pije i nema ga više..
A nudi za majstora 90KM /10 sati
Nema!
Sjede po kavama...
Pa onda neka masu zastavama i zapisavaju svoje teritorije, sto da ne. Dizite dzamije nek je minaret veci od Pershinga, dizite krstove nek se i Brazil svog zastidi, preimenujte geografska mjesta da vam i Srbija i Rusija zavide - dzaba vam sve opet.
1
1
Ko nije taslačio tuđu ženu - ne zna šta je prava ljubav.
Jutro
@uvijek_kontra brz oporavak
Znam kako ti je,kroz isto prolazimo-:( mene vec sedmicu dana muci grlo :face
@uvijek_kontra brz oporavak
Znam kako ti je,kroz isto prolazimo-:( mene vec sedmicu dana muci grlo :face
4
2
2
2
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
- pink floydd
- Prvi Valentajn foruma

- Reactions: 17029
Oduvijek se neko radovao tuđoj nesreći, a i u ovom slučaju također. Država bez mladih je država bez budućnosti.A Bosna je ta država.. :facestorm je napisao/la: ↑29 sep 2020, 08:08Suludo...
Školovanje stručnjaka visoke školske spreme košta cca milijun eura +/-...
Mislim na cjelokupno obrazovanje..
Nadalje, nije samo, da si poklonio drugoj državi tih milijun nečega, on će uplacivati u penzioni fond neke druge zemlje, trošiti, plaćati poreze, koristiti društvu ...
On će podizati djecu u nekoj drugoj zemlji...
A vrlo će vjerojatno, još jednu osobu odvesti iz države
Ta druga država dobila je stanovnika, stručnjaka besplatno... Još će moći uzeti koju stotinu na papirologiju... Dobila je stanovnika, koji je pred reprodukcijom tj donijeti će toj državi dijete, dvoje, troje...
Mislim... Ko se tu pravi budala?
Žalosno je to što političarima i nije cilj da zadrže mlade, svima nam je jasno, cilj im je da ostanu samo osobe treće životne dobi, jer njima mogu manipulirati, kupovati glasove, a i ne razumiju se i puno što šta.
Šta je zelja jednog penzionera, osim da ima malo para za lijekove i hrane da preživi.
Države u kojima je uređeniji sistem idu na proteste, samo kod nas je ono "nedaj Bože goreg" ili "Hajd samo nek se ne puca"..eto dokle nas je to unazadilo..još 100 godina da prođe umjesto da bude bolje, kod nas je sve gore.
1
1
- uvijek_kontra
- Etablirani član

- Reactions: 6621
Hvala Lana
Hocu Miss Y. Hvala vam.
Jos sutra da izdrzim, do 17 radim, onda ce bit bolje, nadam se.
Sutim citav dan, da ne cuju..
Hocu Miss Y. Hvala vam.
Sutim citav dan, da ne cuju..
0