Kako ci cjatka
Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
Re: Hoću da kažem!
I ja ću kafu... 
0
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

Ni mod uz Hanija pa ovdje može
a koji ide?
1
1
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

- Moonlight
- Menadžerska legenda

- Reactions: 15625
Hani je samo "na oko" mod, nije zaoprave.
Ma ta je nekakva okrutna, a ti si duša od žene. A i nekakva je malešna i zdepasta. Budem ti našla neki dostojan vile
Ta mala Mia je meni hit pravi, najjača je kad priča kako je išla u gym
"I was like...Who's Jim?"
1
1
Control + Alt + Delete
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
e'o .. samo da provri 
6
4
2
2
Love like you'll never be hurt
Sing like there's nobody listening
And live like it's heaven on earth
Sing like there's nobody listening
And live like it's heaven on earth
Ommadawn je napisao/la: ↑29 sep 2020, 10:59Pa da, bas tako. Njima treba zatupljena masa.Iskra je napisao/la: ↑29 sep 2020, 10:05
Meni kaže moj mentor , da ti je ova država i fening uplatila za školovanje nikad ti ništa ne bih pomogao, ni oko specijalistickog ji ti bih ti bio mentor , iz razloga što ćeš otići odavde. Pitam ga...pa.uastomonda država koja ulaze u školovanje dopušta da joj taj kadar odlazi. Kaže on, zato sine što mlad i svjesan sebe čovjek nije glasac ovima što su danas u vlasti.
Dijaspora koja glasa a otisla je tokom ili prije rata (cak i poslije) nema uopste uvida u stranke niti zivot u BiH. Zbog toga su velike patriote te lako progutaju pricu koju serviraju mediji iz BiH.
Onda posalju svoje ljude ili ih vec imaju (thanks, iskusio sam to jednom na jednom parkingu) i malo propagande gdje se okupljaju nasi ljudi (svako iz svog nacionalnog tora, da se zna) i voilá - izbori zagarantovani.
Drzava?? Pa i simulacija iste je bolja nego ona kojom se naziva ovo sto je u BiH.
Oduzeti pravo dijaspori da glassa? Što da ne. Ionako ne zive ovdje.
Situacija da nedostatkom kadra je mnogo gora nego što se zna, primjer: ranije mlad i doktor ima mentora kad počne da radi na period od godinu dana. Danas, u pojedinim jedinicama zdravstvenim, odmah rade sami ili imaju mentora najduže na mjesec dana.
Katastrofa
0
Ako ćemo već zanovijetati i izvolijevati onda ja hoću i da svaka stranica na forumu bude označena u mega formatu slovima I S K R A , u vidu vodenog ziga.
@Mehaning
@storm
#dusozivotedunjalucesuncepileaskumoj jel De da može?
@Mehaning
@storm
#dusozivotedunjalucesuncepileaskumoj jel De da može?
3
3