Svaka cast, dosad najkraci post u kome je mnogo receno u samo jednoj (prvoj recenici)!
A oruzje mi ne diraj, pa makar stavio i Vijetnamca.
Svaka cast, dosad najkraci post u kome je mnogo receno u samo jednoj (prvoj recenici)!
Jedino o ovome se i moze pricati. Drugi nacin ne postoji.Trafalgar Law je napisao/la: ↑22 sep 2020, 11:55 Dobro, utvrdili smo da je to društvo koje dijelom teži da je naoružano do zuba,
Njhov mi strah od Orvelove Amerike dijelom i jeste opravdan,
mada kod njih manje više postoji jedna policijska država, plus ove redneck jedinice patriJota. E njih neka, Bogom su dani...
Bolje upućeni govore o vladaviti elite, oligarhiji,
koja istim patriJotama prodaje oružje. Ali eto, valjda njihovi su, pa makar će novac završiti u američkim džepovima,
a i američkim oružjem se obračunavati" američki", pa šta ima loše u tome?
A i Bog im "dopušta", ako se bukvalno tumači sadržaj Biblije.
I možda nedovoljno razrađen amandman.

Pročitao si mišljenje onoga suca po pitanju tumačenja Gun Law.a. Sve ti je je jasno, tu najbolje prolaze ovi desno orijentisani proizvođači oružja. Zato je njima Trump glavni poglavica, pa čemu onda tolika uloga senata, a tu nikako ne manjkaj lobist, koji umjesto zjenica imaju simbol dolara...Fatih je napisao/la: ↑22 sep 2020, 12:58Jedino o ovome se i moze pricati. Drugi nacin ne postoji.Trafalgar Law je napisao/la: ↑22 sep 2020, 11:55 Dobro, utvrdili smo da je to društvo koje dijelom teži da je naoružano do zuba,
Njhov mi strah od Orvelove Amerike dijelom i jeste opravdan,
mada kod njih manje više postoji jedna policijska država, plus ove redneck jedinice patriJota. E njih neka, Bogom su dani...
Bolje upućeni govore o vladaviti elite, oligarhiji,
koja istim patriJotama prodaje oružje. Ali eto, valjda njihovi su, pa makar će novac završiti u američkim džepovima,
a i američkim oružjem se obračunavati" američki", pa šta ima loše u tome?
A i Bog im "dopušta", ako se bukvalno tumači sadržaj Biblije.
I možda nedovoljno razrađen amandman.
To ti je to. Sve se ipak svodi na novac. NRA vrijedi koliko i 1/3 senata, kada se tice uticaja. Tu je ogroman novac u pitanju.Trafalgar Law je napisao/la: ↑22 sep 2020, 15:06Pročitao si mišljenje onoga suca po pitanju tumačenja Gun Law.a. Sve ti je je jasno, tu najbolje prolaze ovi desno orijentisani proizvođači oružja. Zato je njima Trump glavni poglavica, pa čemu onda tolika uloga senata, a tu nikako ne manjkaj lobist, koji umjesto zjenica imaju simbol dolara...

A i to, neki misle da je Nixon jedan od njih.
Obojica metuzalemi.

Da, istina. On jedva prica, a od ovoga drugog je tesko i mogao. Da je bio bilo ko drugi umjesto Wallace-a, ona budala ne bi dopuutila da ga iko prekine. Egoista jednostavno nije to nikad morao u zivotu. Zabravio da to nije bio nejgov riJAliti.

Naravno. Evo, Heidi (razumljivo je, da me ne shvati pogresno) brine o nekom novom ratu koji bi Biden mozda pokrenuo. Prvo, ja to ne vidim, bar ne u situaciji u kojoj se svijet trentuno nalazi.Socrates je napisao/la: ↑30 sep 2020, 19:47 To sto je rekao za Proud Boys, "stand back and stand by" otprilike oznacava kraj bilo kakvog pretvaranja.
Trump je spreman ici u gradjanski rat u Americi. A nakon toga sinoc nije iskljuceno ni da vojska reagira ako se situacija bude zaostravala. Ima tu nekoliko scenarija, ali ne volim prejudicirati.
Biden ce najvjerovatnije otkazati jos dvije planirane debate.