Koji smartphone odabrati?
Re: Koji smartphone odabrati?
Ja sa 128 GB na šestici....
Danas nesto gledam neku muziku skidao
Imam 93 GB free
:mmm
Danas nesto gledam neku muziku skidao
Imam 93 GB free
0
I say what I think, I think what I say
Huawei je dobar. Pogotovo oni iz "top" linije.
1
1
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
Pih...kod mene stari LG G5 imao 32Gb plus 256GB na SD.
0
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
Sve su sanse da neces dugo cekati.
0
VAŽŽNO
sa dva ž
Naravno da se zafrkavam
Androidi su daleko laksi za upotrebu imaju cak i vise opcija (npr skidanje muzike na download-u i preko converter-a) bolje kamere......
Ali meni je bitan OS a na iPhone radi bez premca, bez nekih virusa sa najavljenim updates i mogu pokrenuti bilo koju igricu na svakom jabukinom uredjaju....
Nikad ne fali memorije sto mi je jaaaako bitno.....
sa dva ž
Naravno da se zafrkavam
Androidi su daleko laksi za upotrebu imaju cak i vise opcija (npr skidanje muzike na download-u i preko converter-a) bolje kamere......
Ali meni je bitan OS a na iPhone radi bez premca, bez nekih virusa sa najavljenim updates i mogu pokrenuti bilo koju igricu na svakom jabukinom uredjaju....
Nikad ne fali memorije sto mi je jaaaako bitno.....
0
Bas tako. Ili neka sebi da infuziju Lysol-a. Kreten. Ipak ne vjerujem da je dobio virus. Nego ga zele drzati koliko-toliko pod kontrolom na narednoj debati.
0
E pa sad, nije ni svaki Huawei, dostojan tog imena...
Ja sam počeo sa P9... Hajd oke... Pa pro 20 mate... E to je već topčina svog vremena bio, pa 30 pro sad imam... To radi munjevito i nakon godine, samo baterija sve slabija, što je normalno... Pogotovo ja poslije osam ujutro, isključivo na mobu sve radim, hajd sad vucem i laptop sa sobom...
1
1
Imao sam dosta telefona do sada...storm je napisao/la: ↑02 okt 2020, 19:06E pa sad, nije ni svaki Huawei, dostojan tog imena...
Ja sam počeo sa P9... Hajd oke... Pa pro 20 mate... E to je već topčina svog vremena bio, pa 30 pro sad imam... To radi munjevito i nakon godine, samo baterija sve slabija, što je normalno... Pogotovo ja poslije osam ujutro, isključivo na mobu sve radim, hajd sad vucem i laptop sa sobom...
Moj prvi smartphone, Xperia još je na windowsima 4.1 radio...
Huawei mi do sada nekako najbolje leži...
2
2
Isto... U smartphone ušao sa xperia z, par modela, nakon nje, Huawei... I to je to.Mehaning je napisao/la: ↑02 okt 2020, 19:11Imao sam dosta telefona do sada...storm je napisao/la: ↑02 okt 2020, 19:06
E pa sad, nije ni svaki Huawei, dostojan tog imena...
Moj prvi smartphone, Xperia još je na windowsima 4.1 radio...
Huawei mi do sada nekako najbolje leži...![]()
0
Once You go black you never come back
0
Ja se ne sjecam kad sam zadnji imao bilo kakav problem na androidu. Pa cak i nedostatak memorije. A mogu uzeti sta hocu, bez ogranicenja, ali iphone mi se ne svidja 
0
iPhone jeste ispocetka imao tu neku prednost...medjutim, Sony, Samsung, Google i ostali ne samo da ne zaostaju vise. Drugo, android uvijek bolji, pogotovo zbog kompatibilnosti.
1
1
ima telefona koji su duplo jaci hardverski od iphone a rade slabije.. nema se sta vise reci,nije da su losi telefoni rade posao al iphone je vremenski ispred 
0
ALPHA ET OMEGA
Isto kao da vozis ferarija a koristis samo prvu i drugu brzinu.
0
ALPHA ET OMEGA
Samo ga ti imaj...
Ja sam ga vratio i onoga puta uzeo HTC...
Jabuka mi je zadnji izbor i vjeruj, nije radi prenapuhane cijene...
2
1
1
1
ja sam koristio jabuku od trice do X .. kupio prosle godine prvi samsung note 10+ i pravo sam zadovoljan, jedino sto mu fali je to sto nije pripremljen za 5g mrezu .. tako da razmisljam da promijenim mozda u note 20 ..
0
Love like you'll never be hurt
Sing like there's nobody listening
And live like it's heaven on earth
Sing like there's nobody listening
And live like it's heaven on earth