1. svi ste obojeni u boju foruma prosilver blue
2. 1000 postova/ etablirani član za aplicirati na izbor boje
3. boju uopće nije nužno da prihvatim, ako je crna, mod. zelena ili bijela
4. ponedjeljkom razmatram nove prijave
5 tenkju
@storm je li izmjena konačna, iliti koliko puta imamo pravo mijenjati boju? koliko često? šta je sa zvjezdica? ja bih promijenio u onu olive green ako mogu dobiti i zvjezdice u istoj boji? u suprotnom nek ostane ova boja kamena i drače
dmr je napisao/la: ↑07 okt 2020, 16:49
@storm je li izmjena konačna, iliti koliko puta imamo pravo mijenjati boju? koliko često? šta je sa zvjezdica? ja bih promijenio u onu olive green ako mogu dobiti i zvjezdice u istoj boji? u suprotnom nek ostane ova boja kamena i drače
Ti misliš da admini nemamo drugoga posla u životu, nego vama boje i slikice mijenjati...
Mijenjati zvjezdice bi se moglo eventualno svima, ali je to ipak previše posla...
dmr je napisao/la: ↑07 okt 2020, 16:49
1. pripada jedna izmjena po fiskalnoj godini, ostavljam otvoreno na odabir hidžretsku godinu, ili julijanski kalendar...
2. ---------------------------no statement----------------
3. ostati će, tenkju
storm je napisao/la: ↑07 okt 2020, 16:47
5 tenkju
Jesi pravi Slovenac. Cuje ne moze crna :face
Nakucat cu ja postove, a ti mi rezervisi sivu boju, pa da bude kao u ovoj pjesmi.
1
1
Stop askin' me questions, I just wanna feel alive
Until I die!
storm je napisao/la: ↑07 okt 2020, 16:47
5 tenkju
Jesi pravi Slovenac. Cuje ne moze crna :face
Nakucat cu ja postove, a ti mi rezervisi sivu boju, pa da bude kao u ovoj pjesmi.
Arslan_11 je napisao/la: ↑07 okt 2020, 17:02
Valjda hvala za ovo Slovenac. Kod Slovenaca koje sam upoznao je sve pod konac i po pravilima. Nema odstupanja, u poslu naravno.
Dobro, nije baš tako bajno...ima i tu svega, ali generalno gledano, vjerojatno par nijansi, ozbiljnije se pristupa svemu.
Opet je to generalno gledano i meni pomalo nezahvalno komentirati...
Više će biti do sustava, ovdje naši ljudi odlično funkcioniraju...