Ako je stan u pitanju, što će ti trofazni priključak?
Skuplje brojilo, tarifa, sve...
Mislim ako ne trebaš, ako treba, drugo je.
Ja ne pamtim da sam bio u stanu sa 3f priključkom, koji je mladji od 30 godina...
Ako je stan u pitanju, što će ti trofazni priključak?
Ma nemam pojma, sve je to vec spojeno, samo treba da se plati da puste. Evo sad citam neki cjenik elektroprivrede, za prikljucak na niskom naponu placa se 195KM/kW. I koliko platis toliko se klatis, jel.
Ovako je tu
Ja obicno hranu stavim u usta, koristim se kasikom, viljuskom i nozem kada hocu da budem gangsta.

Baš nešto gledam tarifu kod tebe 195km /kw...
Javna preduzeća su krave muzare nase vladajuce klike. I to na razne nacine, pljackom korisnika, muljanjem na tenderima i javnim nabavkama, zaposljavanjem svastika, .... to je nama nasa borba dala
Mislim u redu, jasno je da treba to platiti, muzu i nas na sto načina...ali ako se prati standard, usporede svi troškovi, primanja, logično bi bilo da je to u skladu...da isti postotak primanja u prosjeku, košta korisnika tu i tamo...hajde plus minus nešto, nije problem...ali da je ta usluga duplo skuplja u bih, nema smisla...
Plus, visnja na tortu, kad sve poplacas, onda moras traziti liniju da podmazes da dodjes na red u nekom razumnom roku. Inace ces se nacekati, puno je posla, ekipe su zauzete,.. fujstorm je napisao/la: ↑09 okt 2020, 09:20Mislim u redu, jasno je da treba to platiti, muzu i nas na sto načina...ali ako se prati standard, usporede svi troškovi, primanja, logično bi bilo da je to u skladu...da isti postotak primanja u prosjeku, košta korisnika tu i tamo...hajde plus minus nešto, nije problem...ali da je ta usluga duplo skuplja u bih, nema smisla...