Pa eto nemam sta da radim,pa trazila sebi obaveza i posla
Kućna smetala - naši ljubimci
Re: Kućna smetala - naši ljubimci
2
2
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
@smajlic sto je njemu fino 
1
1
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
Imam i ja jato maca kod sebe u dvorištu, plus 20 komada od komšije koji je ženu i djecu rastjerao
...ja imam jednog malog svog zelembaca 7-9 mi mjeseci beba maca muški
Muško, brak, nešto...nije valjda da si neudata usidjelica..
Idem nekim poslovima i na predavanjima ovih žena 30-40 godina brdo neudatih
1
1
srce ti je za macuGudi2 je napisao/la: ↑06 mar 2025, 00:16Imam i ja jato maca kod sebe u dvorištu, plus 20 komada od komšije koji je ženu i djecu rastjerao![]()
...ja imam jednog malog svog zelembaca 7-9 mi mjeseci beba maca muškia prije par godina imao sam tri cuka... zlatni retriveri i jedan divlji...pomrli su od epilepsije...bili stari
![]()
Muško, brak, nešto...nije valjda da si neudata usidjelica..![]()
Idem nekim poslovima i na predavanjima ovih žena 30-40 godina brdo neudatihi to sve školovane, samostalne, nezavisne, sa finim poslovima...i nista...
Fakat čudno
![]()
a taj drugi dio
pa eto ni ti neces da se zenis
sta je cudno ako je zena neudata
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
ja uvijek provjerim jel ziv, sta mu je
djevojcica to ne radi, samo on
1
1
Pa da
Neću
Pametna Boga mi, eto šta je
1
1
Moram oko mace brinuti, te daj kupi hranu, hape, te daj nahrani, te daj očisti, ujutro budi hoće da doručkuje, pa hoće vode da pije žedan, pa hoće da izadje na dvorište da skače i da piski, te daj pomazi ga, te hoće da se igra. Te vodi ga veterinaru. Pa neće da jede, te birka hranu. Pa se prehladi, te smrša
Njanjav mi je oko hrane baš
Kad je imao 2 mjeseca mama maca ga ćuhnula i od došao kod mene
I šta ću usvojim ga i sad je moj mali mačak.
Nije znao za sebe da se bori, oko hrane sa drugim macama i uvijek gladan. Druge mace sve mu pojedu
Samo mali ima sretnu guzu. Naturio mi se i što ću.
Čuo sam po noći hoće da hrče. Ne da mi spavati
A ćaća mačak je veličine ko ona civava i veći
Najveći mačak od njih 20+ komada mača. Od njega je naslijedio to da se voli maziti.
Ne zna da kaže mjau mjau...već kaže ma ma... Nešto priča dječije nije kao ostale normalne mace
Kad je imao 2 mjeseca mama maca ga ćuhnula i od došao kod mene
A ćaća mačak je veličine ko ona civava i veći
Ne zna da kaže mjau mjau...već kaže ma ma... Nešto priča dječije nije kao ostale normalne mace
6
6
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
okice lijepe 
ista sam ti sa svojima
razmazila sam ih
nece da jedu svasta
bude me u svaka doba
ista sam ti sa svojima
razmazila sam ih
nece da jedu svasta
bude me u svaka doba

1
1
Hrani se kao i ja. Vidi kad ja jedem odmah se i on oblizuje
Ko veli daj i meni bolan sta si se stisko
Evo sad sam mu piletine izvadio da jede i istjerao ga napolje neka skace. Po danu spava pa onda hopa hopa po noci.
Izvadim sebi na tanjir odmah moram i njega planirati
Ove druge mace to bi sve smazalo...njemu sve stoji
Hajde neka jede shta hoche da ne krepa..
1
1
Gudi ba, mace su prilicno mirne. Ovaj tvoj nakav hiperaktivan. Da nije vidijo od tebeGudi2 je napisao/la: ↑06 mar 2025, 20:28 Moram oko mace brinuti, te daj kupi hranu, hape, te daj nahrani, te daj očisti, ujutro budi hoće da doručkuje, pa hoće vode da pije žedan, pa hoće da izadje na dvorište da skače i da piski, te daj pomazi ga, te hoće da se igra. Te vodi ga veterinaru. Pa neće da jede, te birka hranu. Pa se prehladi, te smršaNjanjav mi je oko hrane baš
![]()
Kad je imao 2 mjeseca mama maca ga ćuhnula i od došao kod meneI šta ću usvojim ga i sad je moj mali mačak.
Nije znao za sebe da se bori, oko hrane sa drugim macama i uvijek gladan. Druge mace sve mu pojedu
Samo mali ima sretnu guzu. Naturio mi se i što ću.
Čuo sam po noći hoće da hrče. Ne da mi spavati
![]()
A ćaća mačak je veličine ko ona civava i većiNajveći mačak od njih 20+ komada mača. Od njega je naslijedio to da se voli maziti.
Ne zna da kaže mjau mjau...već kaže ma ma... Nešto priča dječije nije kao ostale normalne mace![]()
Sladak je ko med
1
1
Pa miran je i on. Nije ona dosadna maca. Voli se malo pomaziti, voli da jede i spava. I tu i tamo da se igra.
0
Imam i ja jednog malog crnog. Zovem ga crnomanjasti.
Od ovog malog zelenog starija seka je njegova mama maca. A ćaća od crnje dolazi pa zapišava po terasi 
1
1