Evo zene koja se mogla operirati i kad plastična hirurgija nije bila dostupna kao danas.Crvena Nit je napisao/la: ↑26 maj 2021, 15:05Ja sam prosječnog izgleda, ali treba uzeti druge faktore vezane za utiske koje ostavljamo na drugim ljudima.Evelyn je napisao/la: ↑26 maj 2021, 11:53
Pa ako zelis postavi slike tih ljepotica sa krivim nosevima bas da vidim.. Jedno je malo kriv nos koji nekome cak ljepse stoji nego mali.. a drugo je ruzna nosina koja pola glave pokrijebudimo realni
![]()
Ne pricam o Arielinom nosu nego opcenito.. smjesni su mi ljudi koji stalno potenciraju prirodno i prosipaju pricu da je sve prirodno ljepse.. jest ako cemo lagati i sebe i druge
Da dodam, silikonske i botox usne izgledaju grozno!
Plasticna, estetska i rekonstruktivna kirurgija
Re: Selfi poremećaj i slični atributi
1
1
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
A sad adio 
Re: Plasticna, estetka i rekonstruktivna kirurgija
Neka svako radi šta misli da treba raditi.
0
Tražili smo se po prethodnim životima
To niko ne spori. Ali da sad onaj ko ide lomiti kost u nosu da bi dobio prćasti izgled? Totalno je budala.
Sofija Loren recimo ima orlovski nos za zenu. Pa je vazila za najljepšu na svijetu. De ba. Malo realnosti nije na odmet nam svima
0
A sad adio 
Budalama nije zabranjeno živjeti. Niti donositi samostalne odluke oko njihovog tijela i izgleda.
0
Jedna je Sofija Loren sa orlovskim nosem bila najljepša na svijetu. Milijardu Sofija sa krivim nosem nisu bile najljepše na svijetu.
0
Moja poznanica je slomila kost. Ne postoji druga alternativa. Da orlovski nos pretvoriš u manji nego da ga „ rekonstruiraju“ lomom. Sad nazalno govori. I meni lično neprirodno izgleda. Ima i problema zdravstvene prirode.
1
1
A sad adio 
Imam ja drugi problem sa tim "prirodno" i "neprirodno". Šta je uopšte "prirodno" u čitavoj ljudskoj civilizaciji?
Čitav ljudski progres je zapravo bijeg od "prirodnog". Ne vidim zašto bih i korekciju ličnog izgleda drugačije tumačio.
Ono, može se desiti da dobiješ estetski neprihvatljive rezultate. I to se mora ponekad desiti.
Čitav ljudski progres je zapravo bijeg od "prirodnog". Ne vidim zašto bih i korekciju ličnog izgleda drugačije tumačio.
Ono, može se desiti da dobiješ estetski neprihvatljive rezultate. I to se mora ponekad desiti.
0
- Heidi
- Lemon Addict

- Reactions: 27201
Meni je zelja napraviti dva velikaaa plovka, da mogu rahat plivat na ledjima.
1
1
- Crvena Nit
- Etablirani član

- Reactions: 2219
Pa imaš povijesno ciljano mijenjanje oblika dijelova tijela, jer tad nije bila razvijena medicina.Socrates je napisao/la: ↑26 maj 2021, 18:37 Imam ja drugi problem sa tim "prirodno" i "neprirodno". Šta je uopšte "prirodno" u čitavoj ljudskoj civilizaciji?
Svako ciljano “deformiranje” tijela ima posljedice , najčešće zdrastvene prirode.
0
Sve ima posljedice, pa i nerađenje ničega na bilo čemu.
Problem je što neki jednoj opciji (rađenje estetskih zahvata) razmatraju samo ekstremno negativne posljedice, a drugoj opciji (nerađenje) prikopčaju pridjev "prirodno" i time je, navodno, argument završen.
Problem je što neki jednoj opciji (rađenje estetskih zahvata) razmatraju samo ekstremno negativne posljedice, a drugoj opciji (nerađenje) prikopčaju pridjev "prirodno" i time je, navodno, argument završen.
0
Za Balkan konkretno? Ili općenito u svijetu? Pa neprirodno je da estetske norme postavljaju nepismene spodobe, koje se eksponiraju u javnosti. Koje prate milioni budala. Koje su zarazila miliona na tim istinito budalama i njihovim klikovima. Popeglanim fortkamt u fotošopu. Recimo one Kardašijanke. Konkretno Kim. Ono dupe je grotesno. Smiješno. Onaj struk i povadjena rebra. I nezdravo je takodjer.Socrates je napisao/la: ↑26 maj 2021, 18:37 Imam ja drugi problem sa tim "prirodno" i "neprirodno". Šta je uopšte "prirodno" u čitavoj ljudskoj civilizaciji?
Jelena Karleuša? Itd itd
2
1
1
1
A sad adio 
- Crvena Nit
- Etablirani član

Jah, ti se uvijek ubaciš u poziciju odbrane na smiješan način.Socrates je napisao/la: ↑26 maj 2021, 18:45 Sve ima posljedice, pa i nerađenje ničega na bilo čemu.
Nema isključivo pozitivnih posljedica.
0
Pa ne znam. Možda je Kim trebala raditi estetsku operaciju na dupetu.Sarajka je napisao/la: ↑26 maj 2021, 18:47Za Balkan konkretno? Ili općenito u svijetu? Pa neprirodno je da estetske norme postavljaju nepismene spodobe, koje se eksponiraju u javnosti. Koje prate milioni budala. Koje su zarazila miliona na tim istinito budalama i njihovim klikovima. Popeglanim fortkamt u fotošopu. Recimo one Kardašijanke. Konkretno Kim. Ono dupe je grotesno. Smiješno. Onaj struk i povadjena rebra. I nezdravo je takodjer.Socrates je napisao/la: ↑26 maj 2021, 18:37 Imam ja drugi problem sa tim "prirodno" i "neprirodno". Šta je uopšte "prirodno" u čitavoj ljudskoj civilizaciji?
Jelena Karleuša? Itd itd
Svejedno, nije ona kriva zbog dupeta.
0
Odbrane čega? Ljudi imaju pravo raditi na svom tijelu šta žele. Iskreno, nameće se i dosta primjera gdje su ljudi trebali raditi estetske operacije, a nisu.Crvena Nit je napisao/la: ↑26 maj 2021, 18:48Jah, ti se uvijek ubaciš u poziciju odbrane na smiješan način.Socrates je napisao/la: ↑26 maj 2021, 18:45 Sve ima posljedice, pa i nerađenje ničega na bilo čemu.
Nema isključivo pozitivnih posljedica.
0
Pa radila je. Da ga uveća. I ne samo na dupetu. Povadila rebra. Lice „ rekonstruirala“ itd itdSocrates je napisao/la: ↑26 maj 2021, 18:52Pa ne znam. Možda je Kim trebala raditi estetsku operaciju na dupetu.Sarajka je napisao/la: ↑26 maj 2021, 18:47
Za Balkan konkretno? Ili općenito u svijetu? Pa neprirodno je da estetske norme postavljaju nepismene spodobe, koje se eksponiraju u javnosti. Koje prate milioni budala. Koje su zarazila miliona na tim istinito budalama i njihovim klikovima. Popeglanim fortkamt u fotošopu. Recimo one Kardašijanke. Konkretno Kim. Ono dupe je grotesno. Smiješno. Onaj struk i povadjena rebra. I nezdravo je takodjer.
Jelena Karleuša? Itd itd
I sad takva, estetskim zahvatima rekonstruirana, plus štetnim po zdravlje ( izvadjena rebra = trajno oštećenje kičme) postavlja estetske norme. U tome je cijela ironija priče. I nije samo ona. Nju sam navela jer planetarno popularna.
0
A sad adio 
- Crvena Nit
- Etablirani član

Kim explained during a livestream on her official app that she gets injections in her bottom solely to help alleviate psoriasis symptoms.Socrates je napisao/la: ↑26 maj 2021, 18:52Pa ne znam. Možda je Kim trebala raditi estetsku operaciju na dupetu.Sarajka je napisao/la: ↑26 maj 2021, 18:47
Za Balkan konkretno? Ili općenito u svijetu? Pa neprirodno je da estetske norme postavljaju nepismene spodobe, koje se eksponiraju u javnosti. Koje prate milioni budala. Koje su zarazila miliona na tim istinito budalama i njihovim klikovima. Popeglanim fortkamt u fotošopu. Recimo one Kardašijanke. Konkretno Kim. Ono dupe je grotesno. Smiješno. Onaj struk i povadjena rebra. I nezdravo je takodjer.
Jelena Karleuša? Itd itd
0
Pa?
Kim odlučila da radi šta hoće. Ima ona i onu sestru, ili šta joj je već, koja je lijepa kao anđeo. Što niko to ne uzima za primjer?
Kim odlučila da radi šta hoće. Ima ona i onu sestru, ili šta joj je već, koja je lijepa kao anđeo. Što niko to ne uzima za primjer?
0