Sutra abd, ako me sta ne zeznu.
Koji smartphone odabrati?
Re: Koji smartphone odabrati?
Zvala me danas popodne teta iz telecoma za novi smartphone, ne stigoh otici
3
2
1
1
Aaaaaa...sad mi pade na um. Nesto mi Max cesto ide u ribolov, a udice se brzo gube ako stalno pecas.
0
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
A hvalio se, kako je za poštu pokrio neki tender nabavke vozila
Ne bi on, jel da
0
Ma ne bi ...sumnjam... valjda ne bi, pa pobogu...i to od mene. Ali opet, za postu to...
1
1
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
Dobro...
Dakle zbilja napiši kad stigne moto e...
Iz čiste nostalgije ga želim, ako je imalo solidan, sljedeći je... Ako ništa, uopće ih nema ovdje... Već mi taj podatak vrijedi
Dakle zbilja napiši kad stigne moto e...
Iz čiste nostalgije ga želim, ako je imalo solidan, sljedeći je... Ako ništa, uopće ih nema ovdje... Već mi taj podatak vrijedi
0
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 9905
Eh ovako nekako je to išlo kod menU 2001 -2019 : Motorola TImeport > Motorola V3 > Sony Ericsson W880i > LG KP500 > ZTE Blade A452 > ZTE Blade A610 > Huawei Mate 20 Lite.
1
1
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Vazi. Odmah ti javim.
1
1
Auuuu timeport sam imao... Opasan tada bio...Trafalgar Law je napisao/la: ↑21 sep 2020, 20:46 Eh ovako nekako je to išlo kod menU 2001 -2019 : Motorola TImeport > Motorola V3 > Sony Ericsson W880i > LG KP500 > ZTE Blade A452 > ZTE Blade A610 > Huawei Mate 20 Lite.
1
1
I stari V8 je bio dobar za svoje vrijeme.storm je napisao/la: ↑21 sep 2020, 21:02Auuuu timeport sam imao... Opasan tada bio...Trafalgar Law je napisao/la: ↑21 sep 2020, 20:46 Eh ovako nekako je to išlo kod menU 2001 -2019 : Motorola TImeport > Motorola V3 > Sony Ericsson W880i > LG KP500 > ZTE Blade A452 > ZTE Blade A610 > Huawei Mate 20 Lite.![]()
1
1
Nisam nikad imao motorolu
siemens mobile
Ericsson pa sony ericsson
Pa htc prvi android
I onda samsung uglavnom note, ponekad s, kad note ima problema s pozarom
siemens mobile
Ericsson pa sony ericsson
Pa htc prvi android
I onda samsung uglavnom note, ponekad s, kad note ima problema s pozarom
2
2
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 9905
To mi je bio poklon od rodjaka iz Švede. Jes' bio mala opeka, ali popriličan kvalitet.storm je napisao/la: ↑21 sep 2020, 21:02Auuuu timeport sam imao... Opasan tada bio...Trafalgar Law je napisao/la: ↑21 sep 2020, 20:46 Eh ovako nekako je to išlo kod menU 2001 -2019 : Motorola TImeport > Motorola V3 > Sony Ericsson W880i > LG KP500 > ZTE Blade A452 > ZTE Blade A610 > Huawei Mate 20 Lite.![]()
1
1
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Kad jave da je nešto stiglo, sve se ostavi i ide se po pošiljku.
Sve može cekati, novi tel ne. Koji ćeš da imaš? :face
1
1
Ma tada je bio ono... Što se danas kaže flagship...Trafalgar Law je napisao/la: ↑21 sep 2020, 21:15To mi je bio poklon od rodjaka iz Švede. Jes' bio mala opeka, ali popriličan kvalitet.
0
Galaxy note 20. Trenutni note 10 je vec postao opasni otpad
1
1
Hmm ako se sjetim dobro redosljeda a i svih mobitela a nije da sam ih nesto puno imala
Siemens neki, sony ericson, nokia n97, nokia lumia, samsung galaxy s4, samsung galaxy s8+ i aBd iduce godine galaxy s20
E sad ako sam imala jos neki izmedju tih zaboravila sam, ali mislim da je to to
Inace prvi mobitel sam imala u 5. osnovne
Siemens neki, sony ericson, nokia n97, nokia lumia, samsung galaxy s4, samsung galaxy s8+ i aBd iduce godine galaxy s20
E sad ako sam imala jos neki izmedju tih zaboravila sam, ali mislim da je to to
Inace prvi mobitel sam imala u 5. osnovne
0